10 gode dåbsgaver til prinsen

Forsiden » Forside » Gaveideer » Dåbsgave » 10 gode dåbsgaver til prinsen

10 gode dåbsgaver til prinsen

Denne artikel er sponsoreret

Så er Danmarks p.t. yngste prins blevet døbt i Møgeltønder. Navnet blev Prins Henrik Carl Joachim Alain. Hvad mon han får af dåbsgaver? Her har du mine bud på gode dåbsgaver til mindsteprinsen.

1. Børnestel fra Royal Copenhagen
Jeg er vild med det flotte børnestel af Shane Brox fra Royal Copenhagen. Det er flot og finurligt, og Shane er indehaver af en fantastisk fantasi. Det kan du se ved selvsyn, når “Shanes Verden” toner frem på tv-skærmen i Fjernsyn for dig.

Stel fra Royal Copenhagen
Maskerade er et virkelig flot børnestel fra Royal Copenhagen. Designet af forfatter og designer Shane Brox. Se flere billeder af børnestellet – der findes både en pige- og en drengevariant. Isbjørn med strutskørt til piger og en forbryder kat til drenge.

2. Børnebestik fra George Jensen
Klassisk dåbsgave: børnebestik. Bestående af kniv, gaffel og ske. Kender man barnets navn på forhånd, vil det være flot at få navnet indgraveret i bestikket.

Børnebestik fra George Jensen

George Jensen børnebestikket hedder Julius og koster 349 kr. hos George Jensens onlineshop.

3. Dyrefabler – ting på hovedet af Anders Morgenthaler
Anders Morgenthaler ser verden lidt anderledes end mange andre… Både i tekst og billeder. Mindsteprinsen kan med fordel blive ført ind i Anders’ verden, hvor der sker mange spændende ting! Der følger en CD med bogen.

Dyrefabler af Anders Morgenthaler

Pris: 169,96 kr. hos saxo.com

4. Isbjørn på hjul fra Steiff
Steiff er et meget anerkendt mærke inden for plysbamser. Tyskeren Margarete Steiff startede i 1880 produktionen af bamser, og Steiff bamser er den dag i dag meget populære. Se et stort udvalg af Steiff bamser hos Klodsmajor.dk.

Som prins i Danmark synes jeg afgjort, at Prins Henrik skal have et grønlandsk islæt i dåbsgave. En isbjørn på hjul er helt ideel for en lille dreng.

Steiff isbjørn på hjul

5. Züny læderdyr
Jeg havde sådan en Züny flodhest i hænderne forleden. Pænt tung. Så jeg forstår udmærket, at de populære Züny dyr i kunstlæder kan bruges som bogstøtter eller dørstoppere. De vejer godt til, fordi dyrerne er fyldt med stålkugler.

Pingvin ZünyHund Züny

Pris: 378 kr. hos SilleogSylvester.dk

Læs mere om Züny på zuny.info

6. Børnekuffert
Jeg går ud fra, at lille Prins Henrik bliver en berejst herre, og så er det rart at have sin egen kuffert. En af den slags, hvorpå man kan blive trukket igennem lufthavnen.

Trunki børnekuffertTrunki børnekuffert

Børnekufferten fra Trunki fås i flere dyrevarianter. Pris: 499 kr. hos Minimums eller Paradisvej.com

7. Wheely Bug
Jeg har så ofte haft lyst til at købe en Wheely Bug til Andrea. Hun elsker dem fra vuggestuen! Men vi har så lidt gulvplads i vores lille rækkehus, at hun kan komme få meter frem før hun skal vende rundt. Et pladsproblem, som jeg slet ikke tror bliver lilleprinsens! Han skal da bare drøne rundt på en Wheely Bug i slottets lange gange. Jeg foretrækker koen til en “landmandssøn”.

Wheely Bug

Fås i lille og stor model.

Pris: 636 kr. ex. moms hos Legehjørnet (Alle priser hos Legehjørnet er listet uden moms).

8. Sækkestolen Mini Bull
Sækkestolen Sitting Bull findes også i børnestørrelse – den hedder Mini Bull. Fås i mange smarte farver og mønstre. Den er god at slænge sig i!

Sækkestol - Sitting Bull

Pris: 1145 kr. hos Designdelicatessen.dk

9. Vulli giraf – lige til at bide i
Den lille version af giraffen Sofie fra Vulli er det mest populære babylegetøj i Frankrig – nogensinde! Så er giraffen da et “must have” for en halv franskmand som prins Henrik.

Vulli er et meget kendt og anerkendt mærke i Frankrig. Alle produkterne er lavet i 100% naturgummi udvundet fra Hevea-træet og farvet med plantefarver.

Vulli bidegiraf

Pris: 119 kr. hos Renleg.dk

10. Knagerække med ugler
Selv om man er prins, skal man vel lære at rydde op efter sig. En knagerække er en fin parkeringsplads for mange ting… Uglerne her er fra roommate. Uglen slår vingerne op, når der bliver hængt noget på knagen. Uglerne fås i gul eller grøn. Pris: 449 kr.

Ugler fra roommate

Se mange andre søde knager, opslagstavler og magasinholdere hos roommate.

By | 2009-11-05T13:53:52+00:00 juli 26th, 2009|Dåbsgave|

One Comment

 1. Jeanette (Ren Leg) 10. august 2009 at 21:14 - Reply

  Kære Anette

  Ja jeg kunne jo ikke lade være med at sende lilleprinsen i Møgeltønder en hilsen fra Ren Leg – for som du jo selv har været inde på er Vulli’s Sophie Giraf jo et oplagt dåbsgaveemne, og særligt til den lille prins med hans franske aner.

  Så afsted kom pakken med en gaveæske med Sophie Giraf i, og sørme om jeg ikke idag fik en fin hilsen tilbage fra Prins Joachim og Prinsesse Marie med et fint takkekort, udfærdiget med det fineste billede af de stolte forældre og lille Prins Henrik Carl Joachim Alain..må faktisk indrømme at jeg selv blev helt stolt og rørt. Ja jeg ved godt det er fjollet men lidt royal må man vel godt have lov at være ikk!

  Mange hilsner

  Jeanette

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.