4 fantastiske apps til de mindste

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » 4 fantastiske apps til de mindste

4 fantastiske apps til de mindste

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg skal være den første til at indrømme, at min søn ”da aldrig skulle pacificeres med en iPhone eller iPad!”… Når det er sagt, så blev jeg klogere, for der er bare øjeblikke hvor det hele blive lidt lettere for mig selv, hvis jeg stikker min søn et af Apples vidunder produkter med dertil hørende Apps.

Den første App jeg præsenterede ham for var Bubbles, som ganske enkelt går ud på, når man rører skærmen, så dannes der bobler som glider omkring på skærmen. Prikker man til boblerne, så springer de – ganske simpelt for en lille babyhånd, men meget fascinerende.

app børn

Senere blev Ordspillet et stort hit. Her trykker barnet på et dyr og en barnestemme siger eksempelvis ”en løve” hvorefter der lyder et løvebrøl. Spillet indeholder alt fra elefant og trompet til tuba og cykel, det kommer vidt omkring. Dyrelydende er dog klart dem der hittede mest, men han lærte en del forskellige ord med dette spil. Der er mange spil af denne type og der er sikkert kommet mange flere siden jeg downloadede denne App, men tjek den ud. Den virker.

app børn

Når barnet bliver lidt større og selv kan sidde med iPhone eller iPad, så er Rasmus Klump en klar vinder. App’en består af 4 forskellige aktiviteter, først en klassiske ”find Holger” hvor man skal finde Klump og vennerne på et stort billede.

app

Næste er små film og Klump og hans venner, det er muligt at tilkøbe flere film, men husk på, at genkendelse for barnet er særlig rart og selvom man som voksen kan historien til hudløshed, så nyder barnet gensynet med den samme historie igen og igen. Så spar jer selv de penge, indtil jeres barn bliver stor nok at spørge efter nye film.

Derudover er der et rigtig fint vendespil samt et tegneprogram, begge dele noget, som jeg mener er nemt for barnet at anvende. Sidst men ikke mindst, så er Cirkeline et kæmpe hit! Hendes fantastiske lille stemme får min søn til at smile over hele ansigtet. Hun inviterer barnet indenfor i sit værelse og her er som i Rasmus Klump en række forskellige aktiviteter for barnet at vælge imellem. Her er mulighed for at spille billedlotteri, synge og lytte til forskellige melodier, spille xylofon og tegne.

app

Alt sammen en App som minder meget om Rasmus Klump, men for barnet er det altså to vidt forskellige ting og min søn på 2 år elsker begge Apps. Så i virkeligheden handler det jo nok om, hvorvidt mor og far er til Rasmus Klump eller Cirkeline.

Summa Summarum: Selvom jeg ikke er tilhænger af at stikke små børn en iPhone, for at mor og far kan få fred, så er der bare tidspunkter på dagen, hvor tingene glide lidt lettere hvis barnet underholdes lidt nemt!

God fornøjelse derude!

Af Kristina Skov

| 2017-06-18T07:42:00+00:00 juli 19th, 2012|Apps|

5 Comments

 1. Janni B 7. august 2012 at 21:30 - Reply

  Nogen gode apps til HTC? Til en dreng på 1½ år.

 2. Anja 7. august 2012 at 12:17 - Reply

  Kan det evt. tilføjes til navne på spil, hviklen udbyder der har lavet dem? Der er tit flere hits på samme søgeord.

  Jeg har fx. lige forsøgt at hente Bubbles. Versionen med det billede der vises på siden koster 6 kr. og er altså ikke gratis 🙂

  Tak for inspiration til spil.

  Rasmus Klumpspillet bruger vi også herhjemme. Rigtig godt.

  Teletubbies (gratis) er også godt til de små.

  Cars 2 Lite (gratis) har også et par spil, som hitter hos store og små bilinteresserede.

  Thomas Tog (Thomas) Gratis er også et sødt spil, hvor barnet skal få toget i mål. De skal nok være 3 år før de begynder at kunne tilte skærmen rigtigt.

  Pedersen og Findus har også et puslespil. (jigsaw puzzle)

  Og så er der den fantastiske App som finder alle de usynlige drager, der er i rummet…. Dragons!

  iZoo Free er også god med dyr og lyde (til de mindste)

  DoodleBuddy er et tegneprogram, som er ret sjovt – og man kan gemme tegningen på sin fotomappe på telefonen ved at trykke på den runde knap og slukknappen foroven på telefonen – som når man tager skærmdump.

  Hatch! for de allermindste – her gokker man æg som siger Doing! når det knækker.

 3. Ninna 7. august 2012 at 09:45 - Reply

  Links til de omtalte apps?

 4. Lotte 7. august 2012 at 09:41 - Reply

  Jeg kan også anbefale Animals for Toddlers, som består af billedercollager med forskellige dyrearter fx er der bondegårdsdyr og polardyr, hvor man kan trykke på både dyr og planter,såde siger lyde og bevæger sig lidt. Det har min søn på 1½ spillet rigtig meget.
  Så er der også Tozzle, som han er blevet rigtig vild med. Det er simpelthen puslespil i mange forskellige sværhedsgrader. Derkommer1 brik ad gangen oppe i hjørnet, som barnet skal placere på skærmen. Noglepuslespil er interaktive, når det er færdigt. Fx er der en bil, der kører, og et fly der flyver. Der er lyde på alle brikkerne, og det er sjovt i sig selv 🙂
  Bugs & Buttons skal også nævnes. Det er især sjovt, hvis man har et barn, der elsker myrer, mariehøner og edderkopper:-) Der er mange spil, og for de helt små er der den , hvor de skal fange insekter, der myldrer på skærmen, eller de kan putte edderkopper i glas, eller fange knapper der falder af en lastbil. Man kan skydemed hvepse og køre ræs med kakkerlakker og meget andet 🙂

  Og så er der jo alle de der figurer, der kan gentage, hvad man siger. Talking Pierre, talking Tom, Talking Ben, Talking John osv osv. Mankan selvfølgelig og trykke på dem og få dem til at bevæge sig.

  Herhjemme har Cirkeline også været brugt meget. Mest til at male/tegne.

 5. Hannah 7. august 2012 at 09:35 - Reply

  Tak for tips! Min søn er helt vild med MooBaa!

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.