5 gode råd – når du skal købe flyverdragt

Forsiden » Forside » Guides baby og babyudstyr » Guide » 5 gode råd – når du skal købe flyverdragt

5 gode råd – når du skal købe flyverdragt

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og boozt.com og babybusiness.dk og boozt.com og babybusiness.dk og boozt.com og babybusiness.dk og boozt.com og boozt.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Vinteren er over Danmark og det er endnu engang tid til at finde vintertøjet frem. I barnets første år vokser han/hun så hurtigt, at en flyverdragt meget sjældent kan genbruges fra vinter til vinter. Hvad passede sidste vinter er for kort på benene i år! Og en flyverdragt må ALDRIG være for kort på benene…!

BabyBusiness.dk giver dig her 5 gode råd til at finde den perfekte flyverdragt til dit barn.

Ticket to Heaven flyverdragt

Flyverdragten koster 1.995 kr. og kan købes hos Boozt.dk

1. Den dyreste er ikke nødvendigvis den bedste
I rigtig mange tilfælde kan man ofte være sikker på, at vælger du en flyverdragt til en høj pris – så følger kvaliteten også med. Men en høj pris er absolut ingen garanti for kvalitet. Du er nød til at sikre, at alle nedenstående ting også er opfyldt.

Mini A Ture flyverdragt

Koster 559.20 kr. (spar 20% netop nu) hos Boozt.dk

2. Flyverdragten skal holde dit barn tørt
Det lyder banalt – og burde også være flyverdragtens fornemmeste formål. Men desværre holder alle flyverdragter ikke helt op til det. En flyverdragt skal kunne modstå vand svarende til et tryk fra halvandet meter. Hvis flyverdragten tager vand ind under halvanden meter er den ganske enkelt ikke værd at investere i. De bedste flyverdragter kan modstå op til ti meter vand.

Name It flyverdragt

Koster 699,95 kr. hos Boozt.dk

3. Dragten skal være slidbar
Flyverdragten skal kunne modstå børnenes leg. Derfor skal dragten kunne modstå ekstra slitage på knæ, bagdel, skuldre og albuer.  Flyverdragten er hyppigt i brug under kælketurene og derfor skal netop bagdelens stof eller materiale være ekstra stærkt. Man tester forskellige flyverdragters holdbarhed ved at imitere den samme leg, som børnene leger om vinteren. Det foregår blandt andet ved at udsætte flyverdragterne for sandpapir, grene, sten og tilsvarende. Hvis en dragt eksempelvis kan klare 4.000 gange med sandpapiret vil den normalt kunne betragtes som slidbar.

4. Vælg den rigtige størrelse
Flyverdragter kommer i mange forskellige størrelser og det er langtfra ligegyldigt hvilken form du vælger. Du bør generelt vælge en flyverdragt i samme størrelse som barnets højde i centimeter. Den regel gælder indtil barnets fyldte tredje år. Herefter kan du stort set gå en størrelse op, for hvert år barnet fylder. Er barnet fem år vil størrelsen 110 gælde og for syvårige vil 122 gælde. Du skal vælge den rigtige størrelse fordi dit barn derved holder sig varm og undgår fugtigt tøj. Hvis dragten er for stor eller for lille kan du risikere, at det ganske enkelt ikke er behageligt for barnet.

5. Dit barn skal kunne ånde
Flyverdragtens formål er at holde tæt og holde sne og vand ude, men dit barn skal også kunne ånde. Når børnene kælker, løber eller tumler – kommer de til at svede. Den varme, der opstår, skal kunne forlade dragten igen – så barnet ikke bliver ved med at være våd. Man tester flyverdragters åndbarhed ud fra hvor mange gram vanddamp de afgiver pr. kvadratmeter. En flyverdragt, der kan afgive 0,05 gram vanddamp, er således rigtig god og giver stor åndbarhed. Kommer man ned i nærheden af 0,02 gram vanddamp begynder det at blive kritisk og direkte dårligt for barnet. Sørg derfor for at flyverdragtens åndbarhed ligger fra 0,03 og opefter. Jo højere des bedre.

Der er rigtig mange forskellige producenter og forhandlere af flyverdragter. Find nogle rigtig gode priser på flyverdragter hos Boozt.com her:

Tag ovenstående råd med dig, når du kigger efter ny billig flyverdragt. Vælger du rigtigt vil dit barn elske dig endnu mere og kunne lege ubesværet hele vinteren.

God fornøjelse med køb af flyverdragt!

[ad]
| 2017-06-18T07:44:42+00:00 december 5th, 2011|Børnetøj, Guide, Metroxpress, Overtøj|

One Comment

  1. Janne 18. februar 2013 at 10:12 - Reply

    Sikke dog en god liste. Det er jo egentlig principper man kender til, men nogle gange kommer prisen desværre til at tale lige lovlig højt i det store regnestykke.

    Jeg er ganske enig med de 5 principper og dem vil jeg gå efter. Er desværre kommet i en situation hvor min datter har brug for en ny flyderdragt nu – her et par måneder før foråret gerne skulle springe ud, men det var jo faktisk fordi jeg valgte en der var for billig som så er gået i stykker. Nu har jeg valgt at ikke gå på kompromis så det her er hvad jeg har fået købt til hende (på tilbud) noanoa.com/da/Product?skuid=2-0838-100130012

    Dejlig dejlig:-)

    Rigtig godt forår til jer derude!

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.