5 gode tips til at spare penge på børnetøj

Forsiden » Forside » Børnetøj » Babytøj og børnetøj » 5 gode tips til at spare penge på børnetøj

5 gode tips til at spare penge på børnetøj

Denne artikel er sponsoreret af liked.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Indkøb af børnetøj er som udgangspunkt ikke en helt billig fornøjelse, da der skal investeres i mange forskellige beklædningsgenstande. Vil du spare på dine udgifter til børnetøj, kan du følge en række gode tips, som vil halvere – eller i hvert fald minimere dine udgifter.

1.     Opsøg de bedste udsalg på nettet

Som mor eller far til et barn bør du altid være opmærksom på begreber såsom tilbud, outlet, udsalg og restsalg, da der kan være mange penge at spare. Der er rig mulighed for at gøre en god handel, hvis man finder de bedste udsalg.

Liked er en af de hjemmesider, der har gjort det muligt at shoppe billigere online. På hjemmesiden får du vist en lang række gode tilbud fra internetbaserede børnetøjsforretninger, hvor du kan finde lige præcis dét, du leder efter. Sætter du pris på udsalg og gode tilbud, så besøg Liked.dk i dag.

2.     Vær kreativ – Find garn og strikkepinde frem

Der er i realiteten ingen der siger, at du behøves at bruge mange penge, når du skal købe børnetøj. Er du kreativ, kan du nøjes med at finde garn og strikkepinde frem. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan strikke, hvis du er bekendt med, hvordan man følger en strikkeopskrift.

Børn er generelt vilde med hjemmestrikket tøj, så hvad venter du på? Skal der virkelig skæres ned på budgettet, kan det ofte betale sig at tage sagen i egen hånd.

3.     Hold overblik og undgå dobbeltkøb

Vil du gerne undgå at bruge flere penge på børnetøj end højst nødvendigt, er det vigtigt, at du bevarer overblikket. Mister du overblikket, vil du være mere tilbøjelig til at foretage dobbeltkøb, som ikke ligefrem vil tilgodese din økonomi. Bliver du ved med at købe flere buksedragter, selvom skuffen allerede er fyldt med buksedragter, vil dine penge ikke være særligt godt givet ud.

Er det uoverskueligt at finde rundt i barnets skab, kan du selvfølgelig gøre noget for at komme problemet til livs. Du kan evt. tage alt tøjet ud af skuffet én gang for alle – og i den anledning udarbejde en liste over alt, hvad der er i skabet.

4.     Shop brugt og spar stort

Second-hand er fortsat et stort hit – også når det omhandler børnetøj. Dit barn interesserer sig ikke for, om tøjet kommer direkte fra en butik, eller om det er blevet brugt af et andet barn.

Køber du brugt børnetøj, kan du tage hensyn til både økonomi og miljø. Der findes mange forskellige sites og tjenester, hvor man kan købe og sælge second-hand børnetøj og spare store beløb. Det omfatter selvfølgelig også mærkevarer, der er henvendt til den kvalitetsbevidste forbruger.

5.     Kig efter rabatkoder

Handler du på en webshop, der sælger børnetøj, bør du undersøge, om det er muligt at bruge en rabatkode. Såfremt det er muligt at indløse en rabatkode, bør du gennemsøge internettet for gyldige rabatkoder. Det er ganske normalt, at man kan spare 5-15 % på børnetøj, hvis man lykkedes med at finde en gyldig rabatkode.

| 2016-11-22T05:55:27+00:00 november 22nd, 2016|Babytøj og børnetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.