5 sutsko valgt med fødderne (og hurtige fingre)

Forsiden » Forside » Børnetøj » Børnefodtøj » 5 sutsko valgt med fødderne (og hurtige fingre)

5 sutsko valgt med fødderne (og hurtige fingre)

Denne artikel er sponsoreret af kids-world.dk og bit.ly og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og kids-world.dk og babybusiness.dk og kids-world.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er så meget sæson til at gøre noget godt og varmt for sine fødder. Også inden døre. Agnes har slidt sine sutsko op, og hun skal have et nyt par. Faktisk to par. Et til brug hjemme og et par til vuggestuen. I min verden surfer jeg ikke alverdens webbutikker og 100 forskellige mærker, for at finde et par indesko… Jeg har haft OK held med danske Melton, så jeg kigger den vej. Hos Kids-world, hvor der er fri fragt.

Jeg kan se, at jeg ubevidst har valgt mørke farver. Måske det er dagens gråvejr med regn, der har gjort udslaget? Der findes altså også mange modeller med meget mere farve, hvis du er til det!

1. Striber til de mindste
Denne model har jeg altid brugt til mine børn, når de ikke kunne gå. De er gode varme, nemme at stramme, så de bliver på foden – uden at lukke for blodomløbet! Og så er det gode at have på til lur i barnevognen. Fås i mange forskellige farver. Pris: 79,95 kr. her.

melton sko

2. Zebrastriber
Ingen zebra er død her! Det er blot skindsko med zebraprint. Skoene har én velcrolukning henover foden og et ekstra højt bagstykke, der giver mere støtte omkring foden. Pris: 169,95 kr. lige her.

melton sebra

3. Armygrøn camouflage
Disse armygrønne camouflage-sko er magen til zebra-skoene ovenfor. Pris: 149,95 kr. lige her.

melton army

4. Skindsko med foer
Skindskoene er mørkebrune med lyst foer. De har velcrolukninger i begge sider, så de er nemme at give på. Sålen er i ruskind. Pris: 199,95 kr. hos kids-world.dk.

melton foer

5. Uldsko med skindsål
Lune uldsko med velcrolukning. Pris: 199,95 kr. hos kids-world.dk.

melton stjerne

Der findes selvfølgelig mange andre mærker end lige Melton inden for sutsko, hjemmesko, indesko, futsko… Se det brede udvalg af samtlige hjemmesko lige her!

| 2017-06-18T07:26:40+00:00 oktober 15th, 2014|Børnefodtøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.