5 ting du skal overveje når familien skal flytte

Forsiden » Forside » Familieliv » Familie » 5 ting du skal overveje når familien skal flytte

5 ting du skal overveje når familien skal flytte

Denne artikel er sponsoreret af albeemballage.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er en stor beslutning at skulle flytte som familie. Det kan være, at børnene er nødt til skifte institution. Det vil også ofte være mærkeligt for dem at skulle vende sig til at bo i et nyt hus. De fleste vælger dog at flytte netop for børnenes skyld. Det er med til at give dem noget mere plads, en større have eller lignende. Det kan også være, at det er med til at give familien nogle flere penge mellem hænderne, fordi I flytter til noget billigere. Det vil også være godt for børnene. Når beslutningen er taget, er der dog en række ting, som det er en god ide, at I overvejer.

1. Sørg for at pakke børnenes ting ordentligt ned

Børn har ofte svært ved at skille sig af med ting. Det vil derfor også være rigtig svært for dem, hvis der er noget af deres legetøj eller nogle af deres møbler, der går i stykker under flytningen. Sørg derfor for at have rigeligt med emballage til at pakke det ordentligt ind. Klik her for at læs mere.

2. Hav rigeligt med flyttekasser

Noget andet emballage, som det er vigtigt, at I har meget af, er flyttekasser. Det er en god ide at inddrage børnene i processen med at pakke deres værelse ned – også selvom det kommer til at tage længere tid. Det er med til at gøre, at børnene føler, at de også er en del af processen, og at de har styr på, at alle deres ting kommer med til det nye sted, I skal bo.

3. Vælg tape i forskellige farver til at mærke flyttekasserne med

Når I skal have lukket flyttekasserne, er det en god ide, at I bruger noget kraftig tape. I kan få tape i mange forskellige farver. Det er derfor en god ide, at hvert barn får sin farve tape. Det er med til at gøre, at det er nemt at se, hvor de forskellige flyttekasser skal hen, når I kommer frem. Samtidig er det med til at gøre flytningen mere børnevenlig, fordi det er sjovt for børnene at vælge deres egen tape og sætte den på kasserne med deres ting.

4. Lad børnene lege med det overskydende emballage

Det er en god ide, at I bestiller for meget emballage, når I skal flytte. Det gør, at jeres børn kan lege med noget af det. Der kommer helt sikkert et tidspunkt, hvor de ikke længere synes, at det er sjovt at være med til at pakke. Der kan det være sjovt for dem at have noget af det papir, nogle flyttekasser og noget bobleplast, som de kan lege med for sig selv. Det er med til at gøre flytningen til en sjov oplevelse for dem.

5. Sig ordentligt farvel til det gamle hus

Det betyder meget for et barn at have boet et sted. Det er derfor vigtigt, at I siger ordentligt farvel til det sted, som I flytter fra. Det er med til at gøre, at barnet trygt kan flytte videre til det nye hus.

| 2017-08-31T08:30:14+00:00 august 31st, 2017|Familie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.