5 tips til babys første fødselsdag

Forsiden » Forside » Familieliv » Familie » 5 tips til babys første fødselsdag

5 tips til babys første fødselsdag

Denne artikel er sponsoreret af sundbaby.dk og babybusiness.dk og partner-ads.com og babybusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk og juniorbusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Børnefødselsdag

Babys allerførste fødselsdag er en kæmpe stor begivenhed for os forældre. Baby selv er ikke i så højt gear, som vi er… Så snup lige de her 5 gode råd, for at få en succesfuld første fødselsdag!

Hvornår skal vi holde 1 års fødselsdag?
Hold fødselsdagsfesten forholdsvis kort. 1-1½ time er hvad de fleste børn på 1 år kan håndtere uden at blive overstimuleret og pyldret.

Planlæg fødselsdagen “rundt om en lur”. Hvis du eks. ved, at baby tager en formiddagslur, så inviter gæste lige herefter, så baby er så frisk som mulig. Eller inviter gæsterne lige efter eftermiddagsluren.

Weekend fungerer bedst for de fleste voksne – og baby er OK med, at der ikke kommer et større opbud af mennesker på selve dagen!

Flagranke
Flagranke fra MinEgenVerden.dk

Hvor mange gæster skal jeg invitere?
De fleste “første fødselsdags-gæster” er voksne i dit barns liv (familie og venner). Inviter de mest særlige venner og slægtninge. Hold det til et overskueligt antal gæster til dig og jeres plads. For husk på – du skal stadig passe fødselaren.

Hvis du ønsker at invitere andre babyer eller småbørn 1 til 3 gæster er ideel med maksimalt 5. Forældre til små skal medregnes som gæster så de kan hjælpe deres børn og dig, hvis nødvendigt.

Hvad skal jeg servere af mad?
Selv om det ikke er strengt nødvendigt at give et måltid ved en fest, der varer 1-1½ time, så er “fingermad” altid rart til babyer.

Tjek alle forældre vedr. fødevareallergi

Hold emballagen sjov, men sikker.

Hvad skal jeg ellers huske på?
Vær fleksibel!! Alle forældre ved, at børn og deres adfærd er uforudsigelig: En ikke planlagt lur er pludselig nødvendig, tårer, uheld og meget mere, der kan forventes på et barns første fødselsdag. Bare slap af og gå med strømmen.

For at hjælpe dig være fleksibel … arrangere hjælp fra en pålidelig ven eller et familiemedlem, der kan have fokus på festen eller underholde, mens du/ skifter ble, brygger kaffe etc.

Udvælg noget legetøj, og placer det centralt på gulvet til fri afbenyttelse!

Læs mere inspiration til børnefødselsdagen
Ny bog: Fødselsdagsbogen – inspiration til børnefødselsdage 0-10 årige
Børnefødselsdag – uden sukker, gluten og laktose
Tema, lege og opskrifter til børnefødselsdag
Fyld fødselsdagskassen – en god tradition

| 2017-06-18T07:47:52+00:00 juli 10th, 2011|Familie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.