6 gode tyske netbutikker med babyudstyr hvor du kan spare penge

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » 6 gode tyske netbutikker med babyudstyr hvor du kan spare penge

6 gode tyske netbutikker med babyudstyr hvor du kan spare penge

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og www1.baby-markt.de og babybusiness.dk og www2.baby-markt.de og babybusiness.dk og www3.baby-markt.de og babybusiness.dk og www3.baby-markt.de og babybusiness.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og babyparadies-shop.de og babybusiness.dk og babybusiness.dk og pingpong-online.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og lullaby.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og kidsroom.de og babybusiness.dk og kidsroom.de og babybusiness.dk og babyone.de og babybusiness.dk og babyone.de og babyone.de og google.de
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Hvis du har læst mine indlæg: DE vs. DK – Prissammenligning og Gode Råd til Internetkøb, så ved du at du kan spare rigtig mange penge ved at købe babyudstyr i Tyskland, hvad enten det er over nettet eller hvis I tager en weekend-/dagstur til vores naboland.

Nedenfor får du links til forskellige tyske netbutikker, og en masse gode priser på lækkert babyudstyr.  Nogle af hjemmesiderne har også oversat deres side til engelsk (tryk “english”).

BABY-MARKT
Baby-markt.de er en rigtig billig webshop der ofte har nogle gode tilbud, som f.eks. disse:

Iiamo sutteflaske

Den selvopvarmelige sutteflaske varmer mælk op helt uden brug af elektricitet, varmepatronen består af en blanding af vand og salt der skaber varmer når det kommer i forbindelse med hinanden, altså en helt ugiftig og ufarlig løsning. Saltblandingen er kapslet inde i patronen og afgiver ikke smag til mælken. Når mælken er varm smider du patronen ud i skraldespanden. Den er miljøvenlig så ingen dårlig samvittighed.

Iiamo Go sutteflasken er helt uden BPA og andre skadelige stoffer og varmer 180 ml. mælk op til 37 grader på kun 4 minutter. Iiamo Go har anti-kolik ventilationssystem, hvilket betyder at flaske og sut kan regulere luftindtaget, så der ikke kommer vakuum i flasken og dermed luft i maven.

Der medfølger en varmepatron og en flaskesut str. 0 mdr+

193,37 kr. hos babymarkt.de

ABC Deign Travel Cot Plus

Fin rejseseng inkl. madras der måler 60 x 120 cm.

260 kr. (34,97 euro) hos Babymarkt.de

Stokke TrippTrapp-stol
Det er sjældent man finder denne højstol på tilbud, men det kan man altså hos Baby-Markt.

876,98 kr. (117,87 euro) hos Babymarkt.de

BABYPARADIES
Babyparadies.de har et godt sortiment af alt det nødvendige babyudstyr, lige fra hagesmække til autostole.

Maxi Cosi Cabriofix

Denne autostol som kan bruges fra 0 mdr. kan du få for 1.115,66 kr. hos Babyparadies.de

Autostolen klarede sig rigtig godt i FDM’s test. Se i øvrigt guide til autostole 2010

Quinny Buzz

3-hjulet luksus klapvogn inkl.
– Vendbar Overdel
– Aftagelige hjul
– Varekurv
– Regnslag
– Parasol
– Fodpose

Denne klapvogn kan du købe for 3.638 kr. hos Babyparadies.de

Avent pakke

Denne pakke er inkl:
1 Brystpumpe
2 x 125ml. flasker
2 x 260 ml. flasker
6 låg til flaskerne
40 ammeindlæg
1 beroligende brystsalve
1 flaskebørste

743,95 kr. hos Babyparadies.de

PING PONG
Ping Pong shoppen er en tysk netbutik med en hjemmeside på engelsk, og så sælger de barnevogne og autostole plus lidt småt til billige penge

Mountain Buggy Urban Jungle
Nu har jeg jo fået at vide at netop denne klapvogn er enormt populær som tvillingeklapvogn, og da jeg lige fandt den lidt billigere i Tyskland måtte jeg bare have den med. Så er der måske nogen derude der kan spare lidt penge. Se i øvrigt indlægget Tvillinge- og søskendevogne for mere info.

Tvillingeklapvognen koster 5.947,50 kr (799 euro) hos Pingpong-online.com

Til denne klapvogn kan du bl.a. få en travel bag og et suncover:

737 kr. (99 euro) for en travelbag og 588 kr. (79 euro) for et suncover. OBS: begge er til den store vogn, til single vogne er de billigere. Se mere hos Pingpong-online.com

SHOP TØJ PÅ TYSK
Nok med baby-udstyr, vi skal også se på lidt tøj. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes nu at det kan være svært som dansker at synes at der er supermeget tøj i udlandet (udover skandinavien) som ser godt ud. Vi har jo en masse fede prints og farver herhjemme. Og den eneste butik jeg lige faldt over som var iøjnefaldene var minsandten en netbutik på dansk, eget af en dansker.. som bor i Tyskland (og sender fra Tyskland). Hun syr selv tøj, betræk til puder og meget mere. Hjemmesiden hedder lullaby.dk. Her får du et udsnit af hvad hun sælger:

Til venstre: Deluxe Pusleunderlag til 395 kr. Til højre: Unika Juniorsengesæt til 425 kr.

Hagesmæk til 75 kr. og pudebetræk til 350 kr.

Se mange flere flotte varer hos Lullaby.dk, som også lige er begyndt at sælge tøj fra Danefæ og Moonkids.

KIDSROOM
Kidsroom.de er også en netbutik der har lidt af hvert. Noget jeg fandt ret morsomt var at der er en side som hedder “für mama” (til mor), og når man så trykker ind på den, så finder man DENNE her!:

Jeg troede selvfølgelig først at den kunne et eller andet, dvs. massere, men det kan den altså ikke. Den kan gynge lidt blidt, og så dreje rundt, og skulle i følge siden fungere godt til amning. Det ligner nu mere “fars tv-stol”- som man meget gerne snart vil have ud af hjemmet fordi det bare ikke passer ind med resten af stilen. Men nu har jeg selvfølgelig heller ikke haft sådan en stol til at amme i 😉

2.077 kr. (279euro) hos Kidsroom.de

De har selvfølgelig også mange fine ting, som f.eks. dette beroligende center til babyer med masser af muligheder for stimulans:

Graco Sweet Peace center koster 1.339 kr. (179,90 euro) hos Kidsroom.de

BABYONE
Babyone sælger egentlig også meget fint tøj.

F.eks. denne Tunika til 111,50 kr. (14,99 euro)

Og disse badeshorts til 74 kr. (9,95 euro)

Du kan se meget mere på Babyone.de

Hvis du finder noget du er helt vild med, men som er lidt for dyrt, så kan du bruge denne side: google products, til at gennemsøge det tyske marked for eventuelle tilbud.

| 2017-06-18T07:57:21+00:00 juni 29th, 2010|Babyudstyr|

11 Comments

 1. Camilla 24. juni 2011 at 11:57 - Reply

  Man kan godt være uheldig. Der hvor jeg købte (www.carl-carla.de) havde de ikke et “Trusted shop” men fik super service alligevel.

 2. Camilla 24. juni 2011 at 10:37 - Reply

  Hmm… Synes i hvert fald lige at man skal tjekke trustpilot.dk ud FØR man bestiller hos ovennævnte babyparadies-shop.de!!! Gode??? NEJ!!!

 3. Camilla 20. juni 2011 at 16:07 - Reply

  Jeg er begyndt at købe meget dansk børntøj på udenlandske hjemmesider. Sidst har jeg fundet en tysk hjemmeside som er ejet af en dansker.

  http://www.carl-carla.de

  Og lige nu er der faktisk udsalg med masser af gode tilbud.
  Synes jeg fik det leveret hurtigt og fik god service.

 4. Alice 27. oktober 2010 at 08:55 - Reply

  Det er skam ikke kun tyskland der kan være med… Jeg har fundet og købt varer i england, nogle meget billigere og nogle man slet ikke kan få i danmark, blandt andet min babyjogger på:
  http://www.pramworld.co.uk/index.html

 5. Rikke 2. juli 2010 at 12:00 - Reply

  Schnuller.de sender til Danmark – eller gjorde i hvert fald for et år siden. Var noget med betaling ….. tror vi skulle oprette sådan en paypal-konto, men den har vi så brugt flere gange siden, så det var fint. Det virkede ubeklageligt for os.

 6. Lone 30. juni 2010 at 20:41 - Reply

  Æv, ja. Jeg troede også lige at den tyske hjemmeside babymarkt.de var et hit. Har skrevet til dem og fået bekræftet at de ikke leverer til Danmark, så. Øv.Øv.

 7. Karen 29. juni 2010 at 19:54 - Reply

  Vi har lige købt en Römer autostol med isofix hos babyparadies 1.000 kr billigere end i Babysam og det er når levering og den kopholder vi også købte. Stolen blev leveret med DHL og kom ugen efter, vi bestilte den.

  Jeg kan også anbefale skandic.de, hvor vi har købt vores Trip Trap stol i en af de nye farver med alt tilbehør for ca. 700 kr under prisen i DK. Leveringen var desuden gratis ved køb over 100 euro også til DK. En ekstra bonus er, at siden faktisk er på dansk:)

 8. Helle 29. juni 2010 at 16:43 - Reply

  Jeg klikkede netop forbi babymarkt.de, da vi til min datter har fået lovet en tripp trapp stol i dåbsgave. For det første er prisen nu steget med 10 Euro som jo stadig vil være billigere end fx. Babysam men værre er, at de slet ikke sender til Danmark!

 9. Louise 29. juni 2010 at 16:04 - Reply

  Jeg så en anmeldelse af et nyt dansk baby- og børnetøjs mærke, Ohminus, i det nye nummer af vores børn.

  Deres priser er også lige til en spareartikel … har lige købt et par sommerbukser til Maja.

 10. Ina 29. juni 2010 at 08:07 - Reply

  Hejsa,

  Jeg har købt vores Teutonia kombivogn på Mypram.de, og sparede 1500 i forhold til prisen herhjemme. Den blev leveret med DDP og alt er som bestilt og forventet.

  God sommer.

  Hilsner Ina

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.