Æggejagt på solskinsøen

Forsiden » Forside » Familieliv » Æggejagt på solskinsøen

Æggejagt på solskinsøen

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Påsken nærmer sig, og ligesom jeg troede at det gode vejr lod vente på sig i år, så har de jo lovet fantastisk vejr henover påsken. Det bliver SÅ dejligt! Vi er heldige at skulle i sommerhus på Solskinsøen, og jeg håber i den grad at den lever op til sit navn. Drengene de elsker at være derovre, og selvom det stadig er for koldt til at bade som de ellers storelsker og forbinder med sommerhuset, så er det masser af andere skønne aktiviteter vi kan tage os til.

Vi skal f.eks. ud at fiske. Det er virkelig hyggeligt, og både den store og den lille går vildt op i det – hvem mon får bid på krogen? Og er det en stor eller lille fisk?

Og udover bare at være sammen os fire, gå lange ture i den smukke natur, fange fisk og spise is – lidt sommer leger vi det er – så skal vi naturligvis også holde øje med om påskeharen nu kommer. Og gad vide om han nu kan finde ud af, at drengene er på Bornholm og ikke hjemme i huset?

Vi får se om der mon dukker nogle chokoladeæg op i haven…

Holder I også æggejagt? Det er da bare den hyggeligste tradition 🙂

Må I få en SKØN påske!

| 2019-05-06T14:31:25+00:00 april 11th, 2019|Familie, Familieferie, Familieliv, Kreativ|

One Comment

  1. Norskbymiriams 6. maj 2019 at 14:43 - Reply

    Vi holder ikke æggejagt, da jeg heller ikke selv vokset op med det, men kunne da være man skulle prøve det. Lyder spænende for børnene!

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.