Alle de bedste blogindlæg på BabyBusiness.dk 2010

Forsiden » Forside » Familieliv » Adoption » Alle de bedste blogindlæg på BabyBusiness.dk 2010

Alle de bedste blogindlæg på BabyBusiness.dk 2010

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og dunstanbaby.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Her ved årets slutning skal vi da have en nytårskavalkade i bedste “året der gik” stil. Jeg har samlet mine favoritter; de i mine øjne bedste blogindlæg, blandt rigtig, rigtig mange i 2010. I kommentarfeltet er du meget velkommen til at supplere med din favoritlæsning her på bloggen. Skriv hvad du har nydt at læse og link gerne hertil!

At sove sammen med baby
Hvad er co-sleeping, eller samsove med baby, for et princip? Er der nogle stærke og svage sider ved at dele seng med den/de mindste?

Co-Sleeping: At sove med baby

Co-sleeping er forældre og barn i samme seng
Blogindlægget om co-sleeping delte læserne i to grupper. For og imod! Læs indlæg og 44 gode kommentarer!

Forstå de 5 grundlæggende typer af babygråd
Der er blevet udviklet et system, der giver en forståelse af, præcis hvad en nyfødt “siger”, og som har vendt op og ned på livet hos millioner af søvnmanglende forældre verden over. The Dunstan Baby Language er enkelt og virker – stort set – hver gang. Din nyfødte bruger kun fem “ord”. Hvis du lærer, hvad de er, behøver du ikke længere at løbe hele check listen igennem kl. 3 om natten, mens den lilles gråd når hysteriske højder.

Hvorfor græder baby? Forstå de 5 grundlæggende typer af gråd

Din baby kan matematik

Baby der elsker matematik

I form efter fødslen
Ikke to fødsler er ens, og dermed heller ikke kroppens tilstand efter fødsel. Når du derfor går i gang med at træne igen efter fødsel, er det vigtigt at du tager udgangspunkt i hvad du selv kan, og ikke hvad andre kan.

I form efter fødslen

Supergode aktiviteter for dig og din mødregruppe
Mødregrupper er et oplagt sted at få snakket om børn, parforhold og forældrerollen (eller ALT andet end dette).
Aktiviteter med din mødregruppe

Mikkeline med venner

Fædregrupper og aktiviteter for far på barsel

Babys hud og pleje heraf – ny viden
Barnets hud udvikles kontinuerligt i op til et år. Overhuden er meget tyndere og mere letgennemtrængelig hos et nyfødt barn end hos en voksen. En babys hud lader fugt igennem hurtigere end voksne og er mere tilbøjelig til at blive tør og plaget af eksem.


International forskning gør op med traditionel dansk babyhudpleje


Lav et allergitjek af babys pusleplads


Små børn møder mange plejeprodukter

Gæsteindlæg
Der kan være mange overvejelser at gøre sig, hvorvidt man skal gå efter 1, 2 eller tre børn.
To eller tre børn?

Præmatur baby
Læs den fantastiske beretning fra Sandra, der levende beskriver sin fødsel og det første halve år med Carlo, der blev født i graviditetens uge 30.

Sandra skriver om for tidlig fødsel af sin søn Carlo – og tiden efter

Carlo ligger hos mor for første gang
Første gang Carlo kom over og lå hos mig. Jeg var træt og lykkelig selvom vi selvfølgelig stadig var bekymrede.

Linda fik præmatur tvillinger


Hjalte og Loke er Lindas præmature tvillinger. Læs spændende dagbog fra Lindas hånd. God læsning!

Adoption
Selv om du ikke selv står over for at skulle adoptere, så læs med, når Lone og Liselotte fortæller om hhv. adoption fra Vietnam (hele adoptionsprocessen) og Etiopien (rejsedagbog fra Etiopien, hvor lille Noah møder sin danske mor og far). Gribende læsning, synes jeg!

Noget om adoption (Lone adopterer Noah fra Vietnam)

Lone og Noah
Lone og Noah


Noah født i Etiopien – opvokser hos Liselotte og Allan i Danmark.

Liselotte skriver rejsedagbog fra Etiopien, hvor hun og hendes mand Allan henter Noah. Læs med i rejsedagbogen fra en rejse for livet!

Flere fantastiske gæsteindlæg
Studerende med baby og kæreste af sted til Mexico

Førstegangsgravid: 13 uger 4 dage, og sååå træt

Andengangsgravid: gravid igen – det hele begynder forfra

Dansk mor med svensk baby

Læserne viser og fortæller
Læserne viser pusleborde og pusleområder

Kamilles puslebord

Læsernes barnevogne – læsernes valg og vurdering af barnevogn


Læserne fortæller: Ferie og fly med baby

Goddag og farvel ble og sut
Guide til stofbleer – til babys bagdel

Hvornår stopper børn egentlig med at bruge ble? Det er noget mange forældre går og tænker rigtig meget over, og især: hvordan gør man det?

Farvel ble – en guide til at smide bleen

Hjælp dit barn med at sige farvel til sutten

Flere babyer får fladt baghoved

Udstyr til baby
Motion med baby i løbevogn, babyjogger eller cykelvogn

Top 10 klapvogne 2010

Guide paraplyklapvogne 2010


Tvillinge- og søskendevogne 2010


Guide til babyalarmer

FDM tester autostole maj 2010

Guide til autostole 2010

10 smarte vugger til baby

Stor ladcykel guide

Sammenligning af babyudstyr Sverige vs. Danmark

Gode tyske netbutikker med babyudstyr

Sammenligning af priser på danske vs. tyske hjemmesider

Familielivet
Der er intet, som kan debatteres som moderrollen. Der kom nogle fantastiske indspark på banen til dette indlæg om Rødstrømpernes døtre, der definerer ny moderrolle.

Gode råd til at flyve med baby

Gode råd til skiferie med baby

Vuggestue eller dagpleje?

Sådan fejrer du dit barns første fødselsdag


Børneopsparing – find den bedste bank

Kom godt i gang med babysvømning

Mindfulness for mor og far
Vi slutter med en dyb vejrtrækning og tankerne på, hvad der virkelig er vigtigt i hverdagen og i livet! Læs artiklen om Mindfullness.

Hvad synes du var det bedste på bloggen i 2010
Lad mig høre det i kommentarfeltet. Det behøver bestemt ikke at være et/flere af ovenstående blogindlæg. Jeg hører meget gerne, hvad dine favoritter er!

| 2017-06-18T07:52:58+00:00 december 30th, 2010|Adoption, Autostole, Babyudstyr, Barnevogne, Gæsteindlæg|

8 Comments

 1. Signe 4. januar 2011 at 14:35 - Reply

  jaaahhhh flere “læserne viser frem”-indlæg. De var gode. Jeg elsker dem hver gang, jeg skal i gang med noget nyt. Særligt indretning – både af pusletaske, rejsetaske, pusleplads og børneværelse – men måske også have, børneplads i stuen, garderobe (hvor gør man af “bøjletøj” på et børneværelse?) eller andet. Min dreng er 15 måneder og “fylder” mere og mere, så der skal nok komme meget mere. De bedste idéer kommer fra erfaring og den har man jo ikke på forhånd.

  • Anette BabyBusiness 4. januar 2011 at 14:59 - Reply

   Jeg nyder også “Læserne viser frem”, for du har helt ret Signe: det er andre “real life mødre”, som man bliver klogere af/bliver inspireret mest af! 🙂

   Så det er en aftale: Jeg opsætter nogle “vis frem blogindlæg” – og så har I bare af at indsende billeder!!! 🙂

 2. Christine 4. januar 2011 at 11:01 - Reply

  Tak for endnu et forrygende år, Anette. Det er en fornøjelse at læse alt det, du finder frem til os.

  Jeg synes det kunne være interessant at høre andre forældre fortælle om/ og gerne vise hvordan de sikrer deres hjem. Har børnene godt af at lære at gebærde sig i et almindeligt usikkert hjem. Eller skal der lidt sikring til? Er det nok med et brændovnsgitter, eller skruer man reolerne fast? Og potteplanterne, så de små ikke risikerer at få dem i hovedet?

  (Herhjemme har vi sikret os top 2 af børneulykkerne: 1: skoldhed stempelkaffe i ansigt og overarm. 1: klemme finger af i dør.)

  kh Christine

 3. Jeanne 1. januar 2011 at 21:47 - Reply

  Anette, du spørger hvad vi godt kunne tænke os at se i “Læserne viser frem”.
  Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan andre opbevarer legetøj.

  Vi har et meget lille børneværelse og jeg har trawlet nettet igennem for at finde bokse der både har låg (så der ikke samles støv i dem) og greb (så jeg kan bære dem med rundt, hvor legetøjet skal samles op) og som slutteligt kan placeres i et reolsystem.

  Jeg har fundet mange fine bokse, men de har desværre ikke haft “alt” det jeg søger. Enten mangler låget, eller også mangler grebet eller også er de af et upraktisk materiale.

  Jeg er sikker på, at der findes masser af kreative og gode løsninger at finde inspiration i blandt dine læseres børneværelser.

 4. Kristina Vinkler Larsen 30. december 2010 at 12:58 - Reply

  Jeg synes det var spændende at se de mange forskellige bud på puslepladser rundt om i landet. Utroligt hvor lidt plads man kan nøjes med uden at mangle noget 🙂 og rart at vide at det ikke behøver være nyt, smart og vældig dyrt for at det kan fungere!

  Derudover har jeg været glad for at læse om at være gravid igen, da jeg jo selv er gravid for anden gang. Herunder fandt jeg også gode artikler om pseudotvillinger, som også har min interesse, da der kun kommer 15 mdr. imellem mine to piger. Men kan nu ikke lige huske om de artikler var fra 2010 :-S – men de holder jo stadigvæk alligevel 😀

  Så har jeg været meget glad for at have mulighed for at deltage i BabyBusinessLive i Tivoli. Kæresten, datteren og jeg havde sådan en hyggelig tog tur og en god dag i Tivoli. Og så var det jo et super hyggeligt arrangement 🙂 Håber der bliver mere af den slags fremover – også selvom det ikke bliver i Tivoli.

  Endnu en ting jeg har været glad for her på siden i 2010, var tippet om småbørnsmessen i Ferritslevhallen her på Fyn 🙂 Det var en rigtig god messe. Og eneste sted jeg hørte om den, var via siden her!

  • Anette BabyBusiness 30. december 2010 at 21:58 - Reply

   Jeg syntes også, at det var fantastisk at se, hvor forskelligt og hvor fint I læsere havde indrettet pusleområder. Tror vi skal have nogle flere “læserne viser frem” indlæg i 2011. Det er fantastisk inspiration! 🙂 Hvad kunne du/I alle tænke jer at se??

   Gravid for anden gang. Selv når der er kort tid imellem børnene har man brug for at få genopfrisket, hvordan det nu lige er med dit og dat. Man rykker sig så hurtigt – i takt med barnet! Uh ha ja; mange mange blogindlæg er “evergreens”, så de holder selv om de måske endda har et par år på bagen. Det er faktisk kun aktuelle tilbud og lagersalg, som hurtigt forgår…

   Tak Kristina; for din positive deltagelse med hele familien til BabyBusiness i Tivoli. Dejligt I hyggede jer! Lad os se, hvad 2011 kan byde på af den slags. 😉

   Enig: dejligt at Fyn kom på landkortet mht. babymesser. Håber at kunne reklamere mere herfor i det nye år!

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.