App med “De små synger” er en hjælpende hånd!

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » App med “De små synger” er en hjælpende hånd!

App med “De små synger” er en hjælpende hånd!

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og itunes.apple.com og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

App med de mest populære sange fra klassikeren “De små synger” er en kærkommen hjælp.

Igennem min graviditet læste jeg en del artikler om musikkens gavnlige indflydelse på babyer, og var overbevist om, at når baby kom, skulle jeg selvfølgelig overvinde min blufærdighed over at synge, mens andre hørte på det.

De små synger app

Som relativt nybagt mor, har jeg overvundet genertheden, men oplever til gengæld ofte, at jeg må grave dybt i hukommelsen efter glemte sangtekster, og det bærer repertoiret ofte præg af. Tilsyneladende er den fire måneder gamle baby ligeglad med at mor synger “solen er så rød, mor, tra-la-la-la-la..øh..med store stjerner på..nej, øh, noget med en ræv…la-la-la..”, men ligesom med så mange andre aspekter af moderskabet, vil jeg jo så gerne gøre det rigtigt, og her er app’en “De små synger” en kærkommen hjælp.

App’en indeholder de ti mest populære sange fra bogen, som jo er en klassiker, hvilket ikke mindst blev understreget, da den kom med i Kulturministeriets Børnekultur-kanon i 2006. Billedet med den lille lyshårede purk, er da også dejlig genkendeligt og vækker gode minder.

I menuen kan du vælge mellem “læs og syng” og “lyt og syng”. Med førstnævnte får du teksterne og den tilhørende tegning, og så er det ellers bare at synge løs med eget næb og ikke mindst eget tempo og variationer.

Børnekor og Fuzzy støtter dig
Med “lyt og syng” får du også teksten og tegningerne, samt et børnekor fra Sankt Annæ Gymnasium, akkompagneret af bl.a. Fuzzy. Så man kan jo vælge fra gang til gang, hvor højt man skruer op for volumen, således at koret enten kan tage helt over, eller blot fungere som backing group, når du selv synger.

De små synger app

App’en er til iPhone/iPad/iPod touch, den er flot og fungerer rigtig godt. Det er nemt at bladre frem og tilbage mellem sangene, og helt sikkert nemmere, end at stå med den fysiske sangbog, hvor man skal kæmpe for at bladre, uden at baby ryger ud i en akavet position.

Pebret pris
En smule malurt i bægeret er, at prisen er lidt pebret; app’en koster 30 kroner for ti sange, men det er en hyggelig, hjælpende hånd, når man balancerer med baby på armen.

De Små Synger 10 udvalgte sange kan købes her!

Maja Hjuler
Skribent på BabyBusiness.dk

| 2017-06-18T07:46:09+00:00 oktober 24th, 2011|Apps|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.