Baby badetøj – svømmeble

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Baby badetøj – svømmeble

Baby badetøj – svømmeble

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og og naturebaby.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Billedet er fra www.naturebaby.dk

[ad]

De fleste børn elsker babysvømning, og det er god underholdning for både forældre og barn. At se babyens tilfredse ansigt i det varme bassin i svømmehallen er al “besværet” værd. For jo indrømmet, det kan være temmelig omstændigt at tage i svømmehal: pakke baby ud af tøjet, skylle, i badetøj, svømme, af badetøj, skylle, pusle og give tøj på. Samtidig med, at du selv skal vaskes og have badetøj af/på – og sikre, at baby ikke går i panik, fordi du lige er “væk” under bruseren. Og baby er oftest så lille, at du ikke lige kan sætte ham/hende ned. Du er afhængig af håndklæder og lift/voksipose.

MEN: det er en supergod aktivitet at være sammen om for mor/far og barn!

Jeg har fundet nogle lækre blebadebukser af mærket Imse Vimse (sjovt navn!) hos www.naturebaby.dk. Der findes også badedragter og badesko.

Prisvindende svømmebleer

Imse Vimses badebukser har vundet Babygear & Toddler Platinum Award for bedste svømmebleer til babyer. Med smart lækagesystem, blød og smidig elastik i livet og ved ben og smarte trykknapper i siden bliver babysvømmetøj ikke bedre.

Badebukser fra Imse Vimse - www.naturebaby.dk

Jeg synes, at det er supersmart med trykknapper i svømmebleen/badebukserne, for det kan være temmelig svært at krænge et par våde badebukser af en baby med gode, babytykke, lår!

Pris for ovenstående: 129 kr. hos www.naturebaby.dk. Findes i mange størrelser (fra 3 kg. til 20 kg.), mønstre og farver.

| 2011-10-09T16:53:26+00:00 maj 24th, 2007|Babyudstyr, Oplevelser|

One Comment

  1. Hønemor32 13. maj 2009 at 19:14 - Reply

    Har købt en super lækker badedragt med indbygget ble hos http://www.babytorvet.dk, kvaliteten er helt i top og den kan varmt anbefales her til sommer

    http://www.babytorvet.dk/shop/badetoej-strandtoej-94c1.html

    Håber I kan bruge linket 🙂

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.