Baby og den lille skal også være med til fastelavn

Forsiden » Forside » Børnetøj » Babytøj og børnetøj » Baby og den lille skal også være med til fastelavn

Baby og den lille skal også være med til fastelavn

Denne artikel er sponsoreret af ekostumer.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Når nu de større søskende og måske også mor og far klæder sig ud med købekostumer til fastelavn, hvorfor må baby eller det lille barn så ikke være med? Alt for oftest starter købekostumerne nemlig ved 3-årsalderen og så er baby eller det lille barn overladt til, hvad mor eller far kan kreere selv. Det gør ekostumer.dk noget ved!

Har du fundet kostumer til alle i familien, undtagen lillemanden eller lillepige? Måske har du fundet et kostume, der er for stort – og som du nu planlægger at skulle sy ind eller sy ned i størrelse til familiens mindste. Det bliver hurtigt til et frygteligt besværligt projekt, der kan tage alt glæden ud af at skulle deltage i den lokale fastelavnsfest eller skulle med til et kostumebal. Så er det lige før det er nemmere at ringe efter barnepigen.

Svært at finde dragter der passer babyer og småbørn

Desværre er et sy-selv projekt eller barnepigen oftest den eneste løsning. For alt for mange kostumebutikker har ikke udklædningstøj, der er mindre end størrelse 3 år. Det betyder også, at du er ekstra udfordret, hvis du skal sy kostumet om.

For til babyer og de helt små børn, der endnu ikke har smidt bleen, kan det blive svært at finde plads til netop bleen i et købekostume, der skal sys om. Samtidig skal det være nemt at få baby eller det lille barn ud af dragten, når han eller hun skal skiftes eller der er sket et lille uheld. Det kræver oftest, at du er nødt til at tænke i andre løsninger end dem, der er brugt på de traditionelle kostumer.

Gå efter de webshops, der har baby- og småbørnskostumer

Så er det meget nemmere at finde en webshop, der har deciderede kostumer til de helt små. Det vil sige kostumer helt ned til størrelse 0 eller 1 år. Her vil der oftest være tænkt både på den ekstra plads til bleen og på at det skal være nemt at få barnet ind og ud af kostumet, uden at skulle bakse med knapper og andre ”voksenting”.

Et godt sted at starte din søgen er f.eks. http://ekostumer.dk/, der har en særlig sektion med baby- og børnekostumer. Her har de kostumer helt ned til størrelse 1 år og dag-til-dag levering på hverdage.

| 2016-02-04T08:19:34+00:00 februar 4th, 2016|Babytøj og børnetøj, Babyudstyr, babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.