Baby på græs

Forsiden » Forside » Børnetøj » Baby på græs

Baby på græs

Denne artikel er sponsoreret af littlecolumbine.com og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Ahh, så blev det endelig Maj!

En måned som meget gerne skulle byde på lunere temperaturer, mildere vejr og en masse solskin. Det betyder, at det endelig er tid til helt at lægge vintertøjet væk og finde det lidt mere bevægelige forårstøj frem. Termotøj er helt uundværligt hjemme hos os i denne tid og et musthave, når du har små børn i institution. Enten et to-delt sæt med bukser og jakke eller en heldragt, som er perfekt til de helt små. Det er guld værd, når legepladssæsonen for alvor begynder.

Der er intet bedre for små børn end at blive sat fri på det grønne græs –  de bliver mindst ligeså glade og taknemmlige som de søde øko køer, der danser når de lukkes ud.

Det er vigtigt, at børnene har tøj på de kan bevæge sig i og som ligeledes holder de så poder varme, når de endnu ikke bevæger sig så hurtigt. Alt udenfor er nyt og spændende. For de helt små, er selv det at sidde på rumpen og prøve at fange græsstrå med fingrene et hit. For de lidt større er det dejligt at bevæge sig rundt og udforske buske, blade og mudderpøle og ikke mindst få beskidte fingre.

Find lækkert termotøj her

| 2017-06-18T07:23:25+00:00 maj 4th, 2017|Babylegetøj, Børnetøj, Overtøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.