Baby2 får ny madras til barnevogn/seng

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Baby2 får ny madras til barnevogn/seng

Baby2 får ny madras til barnevogn/seng

Denne artikel er sponsoreret af dreamchild.dk og jensthorn.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

På mange områder er baby2 her i huset et “genbrugsbarn”. Den stakkel! Det må være ens “lod” som nr. 2… Men på ét område skal den nye unikke verdensborger i hvert fald ikke arve sin knap 3-årige storesøster. Når det gælder madras til hhv. barnevogn og seng, så skal der indkøbes spritnyt!

En baby må ikke sove på en brugt madras, og derfor bør en familieforøgelse altid betyde indkøb af en ny babymadras. Dette er Forbrugerstyrelsens seneste råd til nybagte forældre, for selvom storesøsters aflagte babymadras ser ren og pæn ud, så kan den sagtens være hjem for husstøvmider, dyr og måske skimmelsvampe. Disse tre ting er alt sammen noget, som kan udvikle allergi hos barnet.

Så undlad at løbe en risiko for, at dit barn udvikler allergi, fordi der er penge at spare på at genbruge babymadrassen.

Den nyfødte baby må til gengæld gerne arve dyner og hovedpuder, blot skal du huske at vaske dem godt.

Kilde: Forbrugerstyrelsen

Barnevognsmadras fra Jens Thorn
Jeg har fundet en ny lækker barnevognsmadras fra Thorn hos Dreamchild. Læs mere om madrasser mm. fra Jens Thorn (kendt for at være god kvalitet).

Barnevognsmadras fra Jens Thorn

Vores tremmeseng er fra IKEA, så her giver madrasindkøb sig selv. Det kan kun være i IKEA, da sengen har svenske mål (lidt mindre end danske – og dermed skal madrassen være lidt mindre). Jeg må i IKEA.

| 2007-06-05T22:29:57+00:00 juni 5th, 2007|Babyudstyr, Børnemøbler, Børneværelset|

One Comment

  1. maggie 2. oktober 2011 at 16:51 - Reply

    Mage til snobbethed der har bredt sig i samfundet! Kan slet ikke se problemet i at barn nr 2 ikke skulle kunne arve en madras fra storesøs eller bror! Hmm….

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.