BabyBusiness Nyhedsbrev 27. okt. 2008

Forsiden » Forside » Nyhedsbrev » BabyBusiness Nyhedsbrev 27. okt. 2008

BabyBusiness Nyhedsbrev 27. okt. 2008

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og facebook.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Her er mit allerførste BabyBusiness Nyhedsbrev! Det var stort. Jeg kan se i statistikken, at denne dag var der små 300 modtagere. Mange flere er kommet til siden da!

Velkommen som modtager af BabyBusiness.dk nyhedsbrev!

Tak for DIN tilmelding! Jeg har fået mange tilmeldinger, og det glæder mig rigtig meget. Husk at du som modtager af dette nyhedsbrev automatisk deltager i forskellige konkurrencer om små og store præmier. Den 22. december 2008 trækker jeg lod blandt alle jer om at vinde den nye multifunktionelle barnevogn Seed.

Læs mere her..

Er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge barnevogn så læs min Barnevognsguide. Det kan være, at du foretrækker en kombivogn? Læs indlægget barnevogn eller kombivogn.

Passer du og kæresten på hinanden?
Er der noget, som man ikke gider at tænke på med en nyfødt baby i sine arme, så er det da død og ulykke! Men er du og barnets far/mor ikke gift, så gør I klogt i at få skrevet et testamente og tilgodeset hianden på jeres respektive forsikringer og pensioner.  Læs advokat Elisabet Jensens gode råd om, hvordan man som ugifte forældre sikrer hianden og barnet bedst.

Læs mere…

Til fest med gravid mave
Vinterhalvåret byder en del festivitas i form af julefrokster.  Selv om du med gravid mave måske ikke har lyst til at danse på bordene, og ej heller drikker noget stærkere end danskvand, så kan du sagtens være festens dronning! Her kan du se årets flotte og festlige ventekjoler samt vinterjakke, som kan spændes omkring den gravide mave.
Festkjoler til gravid

Køb julegaver hjemme i varmen
Med småbørn i huset, er det rart at kunne købe gode julegaver online. Så er du fri for at iføre din baby en masse vintertøj – for at tage det af igen, når I shopper i varme butikker. Frem til jul giver jeg mit bud på gode gaver til børn ml. 0-2 år, som kan købes i netbutikker.
Se mit første indlæg med julegavetips her:

Mere god inspiration til skønne julegaver er på vej!

Billeder med børn er gode gaver!
Stor er glæden hos familie og venner, når årest julekort prydes af husets børn. Alle synes, det er sjovt at se, hvor meget barnet ligner sine forældre – og hvor meget barnet er vokset siden sidst.

En fotokalender til det nye år plejer også at være yderst populært hos bedsteforældre. Kig dine billeder igennem og vælg det/de bedste!
Læs mere…

 
Du kan også samle billederne fra babys, måske første, jul i en julescrapbog. Start hermed en superhyggelig familietradition – eller giv en dejlig gave! Se mere her.
 
BabyBusiness.dk på Facebook
Facebook er det sociale medie, som hurtigst er blevet populært og udbredt over hele verden. Naturligvis skal BabyBusiness.dk være synlig der. Det er jo det, som de unge vil have! Vi kan lige så godt møde babyerne, eller deres forældre…, der hvor de er!

Meld dig ind i "Fan af BabyBusiness.dk" her
og inviter dine venner til også at melde sig ind!

Det er absolut mit ønske, at  fangruppen på Facebook skal være aktiv! Her kan du sludre mig med, komme med input til indlæg på BabyBusiness.dk og sig, hvad der er godt, og hvad der kan gøres bedre på min blog.
                                                                                                                                                                          
Privat jordemoder sværger til ro og tryghed
Er jordemoderjobbet ikke indbegrebet af at være et offentlig job, hvor jordemoderen tager imod dig på et sygehus? Ikke for Henny Jensen, der efter flere års ansættelse på en fødegang, nu har praktiseret som privat jordemoder i tre år. Læs mere om Hennys tanker om den gode fødsel i næste nyhedsbrev.

Vær opdateret
I hverdagene udgiver jeg nye indlæg på www.babybusiness.dk hver dag, så husk at kigge forbi. Ud over dette nyhedsbrev kan du få et par linjer i din indbakke hver gang, jeg udgiver et indlæg. Se hvordan du tilmelder dig RSS (automatisk opdatering) her – (tilmeld dig RSS i kassen til højre på sitet).

D. 22. december 2008 trækker jeg lod blandt modtagerne af mit nyhedsbrev om en spritny Seed barnevogn. Måske er det dig, som får en stor julegave i år?!

Mange hilsner og på gensyn i næste udgave af nyhedsbrevet fra BabyBusiness.dk

 
Anette
www.babybusiness.dk

P.S. Har du kommentarer, spørgsmål eller gode tips, så tøv ikke med at tage kontakt til mig! Du kan bruge kontaktformularen på www.babybusiness.dk eller besvare denne mail.

| 2017-06-18T08:00:57+00:00 oktober 27th, 2008|Nyhedsbrev|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.