BabyBusiness omtalt i magasinet Vores Børn

Forsiden » Forside » Familieliv » Kreativ » BabyBusiness omtalt i magasinet Vores Børn

BabyBusiness omtalt i magasinet Vores Børn

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og tam-tam-maja.blogspot.dk og dosfamily.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

“Hey – du er omtalt i Vores Børn”. Sådan lød den sms, som jeg i går modtog fra en af mine veninder, der var så venlig at sende mig vedhæftet billede, så jeg selv kunne se!

BabyBusiness
BabyBusinsess omtalt i Vores Børn, sep. 2012

Det var da en særdeles behagelig overraskelse! Altid dejligt med bevis på, at andre har opdaget, at BabyBusiness findes!

Det er søde Maja Ejstrup Bang (kender overhovedet ikke Maja – men klart klart, at jeg synes, hun er sød på nuværende tidspunkt!), der har tippet om BabyBusiness i print magasinet Vores Børn. TUSIND TAK for anbefalingen Maja!

Maja er kvinden, børnetøjsdesigner og bloggeren bag www.tam-tam-maja.blogspot.com. Den blog er netop tilføjet mine “bogmærker” og du kan roligt gøre det samme! Der er garanti for masser af inspiration og tanke-deling fra en kreativ mor til to.

Flere godt sites til din favoritliste
Artiklen i Vores Børn går kort og godt ud på en intro til Maja, og så hendes anbefalinger af gode sites, som hun læser. Se det er den slags artikler, der er ren guf. Altid skønt at blive inspireret til nye sites, som man slet ikke anede eksisterede. Jeg har i hvert fald nu flere af Majas favoritter tilføjet mine favoritter! Især denne:

www.dosfamily.com – Jenny og Isabelles fotografier fra besøg hos venner og bekendte (fokus på boliger med børn)

Hvad er din favoritblog?
Brug kommentarfeltet allernederst på siden her til at anbefale din favoritblog/dine favoritblogs! Selv ELSKER jeg at få øjnene op for noget nyt!

[ad]
| 2017-06-18T07:41:05+00:00 september 9th, 2012|Kreativ, Mor|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.