BabyBusiness til lancering af bObles og Børneulykkesfondens julekalender

Forsiden » Forside » Familieliv » Jul » Julekalender » BabyBusiness til lancering af bObles og Børneulykkesfondens julekalender

BabyBusiness til lancering af bObles og Børneulykkesfondens julekalender

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og jagtenpåjuleglæden.dk og marengdeluxe.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Et samarbejde mellem bObles og Børneulykkesfonden har resulteret i en julekalender, som har til formål at styrke børns motoriske udvikling gennem fysisk og fantasifuld leg – og derigennem at inspirere til en jul med mere bevægelse.

Jeg var så heldig at deltage i lanceringen af denne som fandt sted i Fields. Et arrangement som både henvendte sig til store og små! Mens de større børn hørte om tankerne bag julekalenderen kunne de små boltre sig i en masse bObles tumlemøbler, spise og drikke eller tegne en flot tegning.

bobles julekalender
Denisa med sin søn til bObles og Børneulykkesfondens lancering af deres julekalender i Fields (Kbh.) lørdag d. 27. sep. 2014. Julekalenderen har fokus på motorik og bevægelse!

Jagten på juleglæden
Jagten på juleglæden er en magisk fortælling, der har Katrine Bille i hovedrollen (også kendt fra lille NØRD på Ramasjang).

Julekalenderen har flere funktioner og fungerer på flere platforme! Køber du julekalenderen får du en campingvogn(æsken), som fungerer som legehus til figurerne. Du får 3 små dyr i skum (hovedpersonerne), 24 kuverter med dagens fortælling, tryk-ud figurer i pap (der kan stilles i campingvognen), klistermærker, interaktive spil, finmotoriske opgaver, grovmotoriske udfordringer/lege, konkurrencer, musik og login til julekalenderens hjemmeside.

Gennem fortællingen møder Katrine 3 forskellige dyr, som hjælper hende med at komme i julestemning og ligeledes er omdrejningspunkt for de fysiske lege/udfordringer og interaktive spil.

bobles julekalender

Du kan også følge julekalenderen på Boomerang hvor den sendes D.1 – 24. december eller du kan møde op inde i Fields, hvor der er lavet en fortryllet juleskov. Der vil være en masse aktiviteter som starter allerede i oktober! Derudover kan du på www.jagtenpåjuleglæden.dk høre Katrine læse dagens fortælling op og finde musikken derfra og mange andre ting.

MARENGDELUXE har udviklet det grafiske design og børnefysioterapeut Louise Hærvig har udviklet de motoriske lege, så der er virkelig brugt energi på at skabe en fantastisk og anderledes julekalender.

Som afslutning på lanceringen optrådte Katrine med musik og sang, så der var rig mulighed for at få bevæget sig gennem dans!

Som førnævnt et univers af juleglæde og bevægelse på flere platforme! Julekalenderen kan købes for 299,-kr og heraf bliver 50 kr. doneret til børneulykkesfonden. Kan bl.a. købes i alle landets SuperBest butikker.

Skrevet af
Denisa Lidman-Skotte
Gæsteblogger hos BabyBusiness.dk

Du kan også følge Denisa på Instagram. Find hende under navnet: @modernemormor

| 2017-06-18T07:26:53+00:00 september 29th, 2014|Julekalender|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.