Badesko til små fødder

Forsiden » Forside » Børnetøj » Børnefodtøj » Badesko til små fødder

Badesko til små fødder

Denne artikel er sponsoreret af imsevimse.se og babybusiness.dk og koogko.dk og filabel.dk og minegenverden.dk og babybusiness.dk og borne-sko.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og shopdolphin.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]
Som barn var jeg på ferie i et land, som dengang fandtes, ved navn Jugoslavien. Det jeg husker mest fra den tur er de blå badesandaler, som ikke veg bort fra mine fødder. Der var nemlig mange stikkende søpindsvin (og bløde søpølser…), som ikke var rare at træde på. Så det var godt, at vi var udstyret med badesandaler!

Relevante ved både danske og udenlandske strande
Jeg har fundet et lille udvalg af forskellige badesko (de er ret lukkede allesammen – så de minder ikke om min barndoms badesandaler). Måske noget for dit barns sommerfødder? Det afhænger af både strandens forhold – og barnets tolerance over for at betræde sand, sten og strandskaller med bare fødder.

Som barn havde jeg aldrig badesko på ved danske strande. Men jeg ved også, at der er nogle børn, som bare overhovedet ikke bryder sig om at gå på strandskaller – og så er disse skaller jo som sådan “lige så farlige” som udenlandske søpindsvin…

Badesko i tyk blød neopren
Badeskoene, med søstjerner, er af det svenske mærke Imse Vimse.

De er rare for helt små, nye, bløde fødder på stranden. Men også gode til at stå fast på glatte fliser i svømmehallen. Fås i pink og blå. Kun str. 6-12 måneder.

Tykke neopren badesko

Pris: 125 kr. hos Ko og Ko.

Ser nu lige de samme søstjerne badesko hos Filabel til 115 kr.

Kushies badesko af neopren
Set hos Min egen verden til 99 kr. (normalpris 139 kr.)

Kushies badesko af neopren  - www.minegenverden.dk

Play Shoes badesko
Fås i str. 18-30. Kan købes hos Baby-Shoe.dk til 89 kr. Skoene er en nyhed, og kan leveres fra d. 5. juni 2008 (kan bestilles allerede nu).

Badesko i mange forskellige farver

Konfidence badesko
Skoene her minde egentlig mere om en støvle. Iflg. producenten giver denne form større beskyttelse og gør skoene mere komfortable.

Lavet af lækker, fleksibel neopren og med en tyk gummisål, der beskytter tæer, fodsål og hæle perfekt. Så er junior klar til at gå på opdagelse på stranden!

Set hos Shop Dolpin.dk. Pris: 179 kr.

Badesko med høje kanter fra Konfidence

| 2010-08-14T15:40:19+00:00 maj 31st, 2008|Børnefodtøj, Udeleg|

One Comment

  1. Lasse Jensen 20. juni 2011 at 14:09 - Reply

    Jeg har fundet nogle vildt fede og billige badesko til min søn inde på solbutikkens hjemmeside.

    Der er et stort udvalg og prisen på 119 kr er meget reel.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.