Besøg et bibliotek med dit barn – gratis og fornøjeligt

Forsiden » Forside » Familieliv » Oplevelser » Besøg et bibliotek med dit barn – gratis og fornøjeligt

Besøg et bibliotek med dit barn – gratis og fornøjeligt

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og juniorbusiness.dk og bibliotek.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg vil lige slå et slag for biblioteket. Sikke en fantastisk opfindelse! Det er gratis at benytte, og findes i alle større byer i Danmark. En rigtig god aktivitet for store og selv de helt små børn. Der er ofte et legehjørne med diverse legetøj, og så er der selvsagt bøger i massevis. Der kan læses og kigges i mange bøger. Helt uden regning.

Du kan nemt besøge et bibliotek uden at have lånekort og uden at bo i byen. Agnes har netop besøgt Frederikshavn Bibliotek sammen med sin morfar. To dage i træk. Børn er ikke træt af gensyn og gentagelser!

Ved begge besøg var der også et par andre børn, og Agnes’ (knap 15 måneder) yndlingsbeskæftigelse er at iagttage andre børn. Hun elsker at se på sine artsfæller! Nogle gange tager hun også kontakt med andre børn. Eller tager det legetøj, som de leger med…

børnebøger
Gode pegebøger i hobetal. Vi nåede slet ikke til bund i kasserne…

Arrangementer
Mange biblioteker har også en del arrangementer på programmet. Især i ferie. Som netop afholdt efterårsferie. Det kan være teater, foredrag, små kurser eller lign. Dette kan dog koste penge (eks. teater). Hold øje med din lokalavis og bibliotekets opslagstaver.

Mine ældste piger på 7 og 10 år har netop deltaget i et Manga tegnekursus, og det havde de stor fornøjelse af. Læs om det på JuniorBusiness.dk: Lær at tegne Manga: Japanske tegneseriefigurer

bibliotek.dk kan du bl.a. mange ting finde et bibliotek nær dig! (Se i højre side øverst).

| 2017-06-18T07:26:36+00:00 oktober 18th, 2014|Oplevelser|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.