39 dage til juleaften: Gode tips til julegaver til børn ml. 0 og 2 år

Forsiden » Forside » Legetøj » Babylegetøj » 39 dage til juleaften: Gode tips til julegaver til børn ml. 0 og 2 år

39 dage til juleaften: Gode tips til julegaver til børn ml. 0 og 2 år

Denne artikel er sponsoreret af naturebaby.dk og babybusiness.dk og naturebaby.dk og vine.co og platform.vine.co og naturebaby.dk og youtube.com og babybusiness.dk og naturebaby.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

bidering Agnes er nu 16 uger – og savler i stride strømme. Hun føler alt med munden, og forsøger at tage alt i munden. Skiftevis hendes højre eller venstre hånd er meget populær at stoppe i munden, og bide eller sutte på. Ofte er hun nærmest ved at kaste op, fordi hun lykkes med at få hånden til at genere drøblen… Det må være tid at ønske sig en bidering, et bidedyr – eller andet, der kan være sjovt for en baby at gnave i og sutte på!

Bideringe fra Lifefactory
Synes de her bideringe fra amerikanske Lifefacotory ser fine ud. Jeg tænker, at de er nemme at få fat i – for baby – fordi ringen er forholdsvis tynd. Hvilket også må være rart mellem læberne. (Jeg prøver at tænke som en baby…).

Moren på billedet oven for har armen godt dækket med bideringe. Det er naturligvis være for markedsføringens skyld. En pakke med 2 stk. Lifefactory bideringe koster 189 kr. Håber og tror, at der er mange timers “arbejde og fornøjelse” i ringene for baby.

Sophie Giraf bidering
Det populære bidedyr Sophie Giraf kan også fås som bidering. Faktisk to bideringe i én. Den ser også god ud! Hyggeligt at se en lille baby demonstrere på video, hvordan den giraf skal håndteres! Video snuppet fra NatureBaby.dk

Sophie Giraf er fransk, og produceret i 100% økologisk naturgummi. Pris: 99 kr.

soft bidering

Hevea panda bidering
Pandaen er varemærket for WWF (Verdensnaturfonden) og for hver solgt økologisk bidering går 10 kr. af sted til WWF. Hevea er et dansk mærke, og alle deres produkter er produceret i 100% økologisk naturgummi.

økologisk bidering

En bidering er en god idé til julegave (for baby under 12 måneder), og også en god barselsgave! Læg også bideringen i køleskabet – det er dejligt for en baby med ømme gummer, når tænderne begynder at bryde frem.

Dette blogindlæg er sponsoreret – se dine muligheder for annoncering her!
| 2017-06-18T07:29:35+00:00 november 14th, 2013|Babylegetøj, Julegaver 2013|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.