Bim Bam Baby: Ny bog + cd med sanglege

Forsiden » Forside » Legetøj » Børnebøger » Bim Bam Baby: Ny bog + cd med sanglege

Bim Bam Baby: Ny bog + cd med sanglege

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybandet.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Børn elsker musik. Selv babyer lytter gerne fortryllet med, når der flyder toner ud i rummet, og nu udkommer en ny bog plus tilhørende cd med sanglege og musik til de helt små. Og musikken er ikke kun for legens skyld. Alle sanglege i Bim Bam Baby er tilrettelagt, så de styrker barnets motoriske udvikling, for det var hele ideen, da de to musikere bag bogen skrev sangene til deres egen datter.

Da musikerne Luise Føns og Anders Haaber fik en datter for et par år siden, blev hun født to måneder for tidligt. Efter en måned på hospitalet blev de sendt hjem med den opgave at træne motorik med deres lille pige, og de søgte med lys og lygte efter materiale på området, men opdagede, at det enten var forældet eller simpelthen ikke eksisterende. Og så fik de en god ide.

bimbam

”Vi er begge professionelle musikere, så vi tænkte, hvorfor ikke træne motorikken gennem musikken? Hvorfor ikke gøre hverdagens rutiner med barnet sjov på en musikalsk måde? I begyndelsen skrev vi sangene til vores egen datter, men så voksede vores samling af sange, og det samme gjorde vores iver for at give det videre til andre forældre og børn. Vores ønske var at kombinere musik, motorik, sjov og leg i en bog, så det har vi nu gjort,” fortæller Luise og Anders om Bim Bam Baby, der netop er udgivet her i april 2013 på forlaget INDBLIK sammen med en cd, hvor bogens sange er indspillet af Babybandet.

Babybandet optræder landet rundt
Ud over at stå bag Bim Bam Baby-bogen har Luise Føns og Anders Haaber dannet Babybandet, og sammen med to andre musikere drager de fra april ud i hele landet og giver koncerter for babyer og deres forældre.

”Vi elsker at spille for de helt små. De er det bedste publikum, og så er vi nok det eneste band i Danmark, der spiller for denne målgruppe. Vores koncerter ligger som regel midt på dagen, så det passer med, at forældre på barsel eller vuggestuer kan komme sammen med børnene og opleve vores sang, musik og leg,” siger Luise og Anders.

Hvor og hvornår, Babybandet optræder, kan ses på bandets hjemmeside babybandet.dk.

| 2017-06-18T07:34:29+00:00 maj 2nd, 2013|Børnebøger, Børnemusik|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.