Børnebazar i Aarhus april 2012 – spar op til 80 procent!

Forsiden » Forside » Lagersalg » Lagersalg børnetøj » Børnebazar i Aarhus april 2012 – spar op til 80 procent!

Børnebazar i Aarhus april 2012 – spar op til 80 procent!

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og børnebazar.com og facebook.com
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Børnebazar i Aarhus – fra lagersalg til børnemesse
Børnebazar i NRGI Park er ikke længere udelukkende et lagersalg med billigt børnetøj og tilbehør. Det er også inspiration til hele familien – den gravide, forældrene, bedsteforældrene og børnene – med gode råd, inspiration, modelkonkurrence og masser af leg. Søskendeparret Nanna Lynge Larsen og Mikkel Lynge siger d. 28.-29. april for fjerde gang velkommen til Børnebazar.

Inspiration til børnefamilier og oplevelser for hele familien er i år konceptet på Børnebazar. Man kan møde jordemoder Camilla Darre fra Smertefri Fødsel, der kan forandre kvinders syn på fødslen. Med de rigtige teknikker og en ændret indstilling kan fødslen blive en helt anderledes og god oplevelse.
Sundhedsplejerske Anette Opstrup fra Æblebørn giver gode råd og informationer om naturlig sundhed hos børn. Og i år har en dreng og en pige desuden mulighed for at få en modelkontrakt med Little People.
”Nu har vi arrangeret Børnebazar fire gange med 5000-6000 besøgende pr. gang, og nu er vi klar til at udvide konceptet. Børnebazar er i år også en weekend med inspiration til både gravide, forældre, bedsteforældre og med både modelkonkurrence, hoppeborg og Playkids workshop til børnene. Vi har nu fået så meget styr på grundstammen, at vi kan udvide vores koncept. Og i år kan vi mere end at åbne dørene til gode handler, for nu er der også masser af inspiration at hente. Man kan sige, at Børnebazar har udviklet sig til en børnemesse, siger arrangør Nanna Lynge Larsen.

Besparelser på op til 80 procent
Børnebazar betyder fortsat masser af billigt og lækkert børnetøj, sko, møbler og tilbehør til børn fra 0-16 år og med besparelser på op mod 80 procent er der mulighed for at få fyldt skabe og skuffer inden sommeren.
Blandt udstillerne er butikker, netshops og mærker som Hummel, Cool og Kær, Evig-glad, Tuttington, FairTail, Happytoes, Drappa Dot, Mar Mar, Spirrevippen, Olisan, Trousers Kids, Mariehønen, Tulle Marie, Krutter, Krymmel, Drappa Dot, Green Cotton, Green Kids, We are small og mange flere.
Selv om vi har udvidet konceptet med masser af inspiration fra foredragsholdere m.v., fastholder vi, at man på Børnebazar finder det lækre børnetøj og tilbehør til gode priser, siger Nanna Lynge Larsen.

Mens forældrene og bedsteforældrene er optaget af at købe nyt til de små eller høre foredrag, er der også noget for børnene, som kan hoppe i hoppeborg og deltage i Playkids workshop. Eller hele familien kan være med, når familiens børn bliver fotograferet og deltager i konkurrencen om en modelkontrakt hos Little People. Her kan 1 dreng og 1 pige vinde!

Chokolade, is og magasin med i entré på 50 kr
Om søndagen er der ekstra bonus til familien, som oveni et besøg hos Børnebazar også kan komme gratis ind i Tivoli Friheden med en billet/armbånd fra Børnebazar. Om søndagen kan man desuden få Peter Graulunds autograf.
Begge dage er der goodiebags med lækkerier til mor og barn til de første 100 besøgende.
Det koster 50 kroner at komme ind til Børnebazar, og alle besøgende får et Vores Børn Magasin, Summerbird chokolade og is fra Mcdonalds.

Læs mere på www.børnebazar.com eller facebook.com/bornebazar.

| 2017-06-18T07:43:05+00:00 april 10th, 2012|Lagersalg børnetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.