Børnekategoriens vinder i AllergyAward 2015

Forsiden » Forside » Sundhed » Plejeprodukter » Børnekategoriens vinder i AllergyAward 2015

Børnekategoriens vinder i AllergyAward 2015

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og allergycertified.com og normal.dk og sensitivebynopa.dk og babybusiness.dk og allergycertified.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Tidligere på året blev jeg spurgt, om jeg ville være en del af dommerpanelet ved det allerførste AllergyAward uddeling. I kategorien: Det bedste hudvenlige produkt til børn.Det ville jeg gerne!

Jeg har en stor personlig interesse i, at vi ikke tilfører eller påfører vores børns hud produkter, som på nogen måde kan være skadelig. Inden for kort såvel som lang sigt. Og vi bliver hele tiden klogere. Der forskes i hvilke stoffer og kemi, der gavner og skader. Det som gavner nogle skader andre. Der er mange, mange forhold at tage hensyn til. Men forskningen kommer bestemt også frem til generelle resultater, som det over en bred kam, giver god mening at forholde os til!

De nominerede produkter til børn
Heldigvis findes der rigtig mange plejeprodukter i Danmark, som er hhv. eller både og AstmaAllergi certificeret og Svanemærket. Først skulle alle produkter testes, så blev der udvalgt 5 produkter, som skulle være med i slutspurten og sluttelig skulle der findes én vinder.

allergycertified produkter til børn
Der var mange indstillede produkter – her i skabet produkter fra alle kategorier – med i dysten. Har du et produkt, som skal være med næste år? Kontakt Allergycertified.

Vinderen: Sensitive by Nopa – Bad til baby & kids
I børnekategorien blev vinderen en badesæbe fra Sensitive by Nopa. Vinderen fik disse ord med på vejen:

 • En god konsistens
 • Nem at dosere – tilpas konsistens til at hælde i badekarret.

 • Meget hudvenlig
 • Efterlader huden blød og ren uden irritation og tørhed.

 • Skummer godt
 • Mange børn elsker sæbeskum!

 • Nem at komme i nærheden af
 • Både mht. pris og forhandlere.

  Nopa forhandles bl.a. hos Dansk Supermarked (føtex, Bilka m.fl.), Normal butikkerne og Løvbjerg kæden.

  Her kan du læse meget mere om Sensitiv by Nopa: sensitivebynopa.dk

  vinder alleryaward kategori børn
  Baby & Kids Bad er uden parfume, farvestoffer og parabener.

  Hvad er AllergyAward
  AllegyAward 2015 er en prisuddeling, som er stiftet af toksikolog Ewa Daniel og Direktør Lene Still. To seje, danske, kvinder, som har fokus på hudvenlige produkter, minimering af hudlidelser pga. allergi og fremme udvalget af produkter, der er certificeret som hudvenlige.

  Lene Still og Ewa Daniel
  Fra venstre: Lene Still og Ewa Daniel – stiferne af AllergyCertified

  AllergyAward er et mix ml. faktuel videnskab og forskning omkring kontaktallergi (produkter og materialer, som er i kontakt med din hud) og alle, som arbejder inden for brancher, der berører hud og allergier.

  Hvad er en toksikolog?
  Ewa Daniel er toksikolog. Dvs. hun er en farmakolog, der er særlig kender af giftstoffer. Toksikologi indebærer læren om selve giftstofferne og deres virkningsmekanismer samt om hvilke forgiftningssymptomer de kan forårsage i levende organismer.

  Hvad jeg lærte
  Det var virkelig en spændende dag hos AllergyAward d. 26. april 2015. Jeg blev meget, meget, klog på råmaterialer i plejeprodukter, tilsætningsstoffer mm. For ikke at tale om de reaktioner, som børn og voksne med allergi får. Vi så nogle grumme billeder!

  Den vigtigste læring fra dagen må være, at IKKE alle parabener er dårlige. Synes vi forbrugere efterhånden er blevet trænet i (fra kosmetikbranchen selv?), at vi skal gøre korsets tegn, hvis vi hører eller ser noget om parabener. Men det er slet ikke den korrekte holdning. Har jeg nu lært. Der findes gode parabener og dårlige parabener! Det vil jeg dykke ned i, og med hjælp fra nogle sande eksperter (jeg er kun lægmand/formidler) udbrede kendskabet til, hvad parabener egentlig er for en størrelse!

  Bliv meget meget klogere på parabener
  Ved at læse disse blogindlæg:

  Går du også en stor bue uden om parabener? Få indblik i, hvorfor du ikke behøver være skræmt!

  Parabener: De gode og de slemme. Kvit og frit får du her et helt kapitel om Parabener. Det kommer fra bogen Sund hud til børn. Super læsning!

  | 2017-06-18T07:25:04+00:00 maj 7th, 2015|Plejeprodukter|

  Leave A Comment

  Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.