Brug din barsel på at uddanne dig som coach

Forsiden » Forside » Familieliv » Brug din barsel på at uddanne dig som coach

Brug din barsel på at uddanne dig som coach

Denne artikel er sponsoreret af nlpaalborg.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Hvis du er på barsel, så har du typisk god tid. Det kan være krævende at være på barsel, da dit nyfødte barn har brug for megen opmærksomhed. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det kan være en periode, hvor du har god tid til at finde en ny hobby, vurdere om du vil tage på samme arbejde eller måske begynde på en ny uddannelse, der fanger dig.

En rigtig god idé er, at give dig i kast med en uddannelse, så du kan lære nyt, som kan give dig en fordel, når du skal tilbage på arbejdsmarkedet. Det er i høj grad en god idé, hvis du ved, at du ikke vil tilbage i det samme arbejde. Det behøver ikke at være en lang videregående, du giver dig i kast med, da der også er et væld af andre gode muligheder.

Du kan f.eks. tage en uddannelse som coach. Det er hverken en uddannelse eller et job, der passer til alle. Hvis du er glad for at beskæftige dig med mennesker og gerne se, at du kan bruge din hverdag på at hjælpe andre personer eller virksomheder med at udvikle sig, så kan jobbet som coach sagtens være noget for dig – og du kan nemt uddanne til det.

Coaching findes på flere niveauer

At være coach er noget, der kan ske på flere niveauer. Hvis det f.eks. er noget, du ønsker at gøre på hobbyplan, så er der ikke det samme behov for at uddanne dig som hvis du ønsker at gøre det til din levevej som selvstændig eller som ansat i en virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du først sætter godt ind i, hvad dit mål med coaching reelt set skal være.

Hvis du skal kunne klare det under din barsel, så er det dog en god idé, at du starter stille ud. Du er i forvejen presset og dit fokus skal selvfølgelig først og fremmest være på dit barn. Derfor bør du starte med første trin, som du efterfølgende kan bygge videre på. Hvis det er noget, du ønsker at blive klogere på, så kan du med fordel læse mere hos NLP i Aalborg.

Tag din uddannelse, når det passer dig

Ét af de bedste steder at uddanne sig som coach er hos NLP i Aalborg. Det handler ikke blot om, at kvaliteten af deres uddannelse er blandt de højeste i Danmark, men i lige så høj grad om, at du kan tage din uddannelse, når det passer dig. Du kan enten tage din uddannelse i hverdage, i weekenden eller som accelereret og mere intensivt hverdagsforløb.

Deres hverdagshold, som også betragtes som værende den klassiske NLP-uddannelse strækker sig over 17 dage, der er  fordelt på 6 moduler over cirka 6 måneder. Derfor er det ikke mange dage, du skal kunne plukke ud af kalenderen, og det bør derfor også være muligt for dig at tage en uddannelse som coach, når du er på barsel og du føler, du har tiden.

| 2019-01-07T10:35:54+00:00 januar 7th, 2019|Familieliv|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.