Bugaboo med Andy Warhol Design

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Barnevogne » Bugaboo med Andy Warhol Design

Bugaboo med Andy Warhol Design

Denne artikel er sponsoreret af bugaboo.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og instyle.bugaboo.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og warholfoundation.org og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og bugaboo.com og babybusiness.dk og bugaboo.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Bugaboo har flere gange produceret barnevogne og klapvogne i unikke “Designer Editions”. Bl.a. har jeg tidligere omtalt Bugaboo i samarbejde med Liberty, Missoni og Paul Frank.

Bugaboo Warhol

Nu med Warhol
For mange mennesker er Andy Warhol selve personificeringen af karisma, og for de fleste er han en af verdens mest indflydelsesrige personer inden for moderne kunst og kultur. Mere end 25 år efter sin død fortsætter Andy Warhols liv og arbejde med at stimulere kreative tænkere i hele verden – fra Lady Gaga til Jay-Z og fra Marc Jacobs til hollandske Bugaboo.

barnevogn

Andy Warhols innovative tilgang til kunst har givet inspiration til Bugaboo, der i sig selv er drevet af en passion for innovation. Fra maj 2013 starter Bugaboo og the Andy Warhol Foundation sit flerårige kreative samarbejde med forårslanceringen af Warhol-inspireret tilbehør til klapvogne. Samarbejdet er en hyldest til kunstnerens forkærlighed for børns nysgerrige og kreative sind og til hans evne til at skabe tidløst arbejde, der overskrider enhver tidsalder og periode.

klapvogn

Et flerårigt kreativt samarbejde
Bugaboo vil i løbet af de første to år (2013-2014) præsentere flere kollektioner.

“Vi forsøger med hver ny kollektion yderligere at udbrede autenticiteten, stilen og originaliteten af den ekstraordinære arv efter Andy Warhol,” siger Madeleen Klaasen, Chief Marketing Officer hos Bugaboo International.

Michael Hermann, leder af licensafdelingen hos Andy Warhol Foundation, er spændt på samarbejdet:

“Vi elsker at arbejde med brands, der forstår relevansen af Warhols indflydelse på moderne kunst og kultur, og som skaber produkter, der afspejler denne følelse af sofistikeret design. Det er nærmest overflødigt at bemærke, at Bugaboo passer perfekt til den beskrivelse”.

To Warhol kollektioner
I foråret 2013 introducerer Bugaboo ikke bare en, men hele to kollektioner. Warhols velkendte, ikoniske ‘Flowers’ bruges i Flowers-kollektionen, mens den mindre kendte og fornøjelige ‘Cars’ anvendes i Cars-kollektionen.

Flowers kollektionen
Med Flowers-serien udforskede Andy Warhol sin fascination af blomsternes skrøbelighed og skønhed. Det valgte tryk er både sofistikeret og morsomt med sin udstilling af en eklektisk blanding af stærkt røde og kulsorte farver. Flowers-trykket bruges på sommerkalechen og det tilpassede stolebetræk til Bugaboo Bee, Bugaboo Cameleon3 og Bugaboo Donkey.

Bugaboo Warhol Flowers

Desuden introducerer Bugaboo en enestående Flowers-parasol med Warhols berømte tryk i lyseblå og grøn.

Bugaboo parasol

Cars kollektionen
Warhols billeder, der er blevet ikoner for moderne amerikansk kunst, omfatter en række kendte produkter, for eksempel dåserne med Coca-Cola og Campbell’s Soup. En anden, omend mindre kendt genstand for hans kunstneriske interesser var biler. Det valgte tryk stammer fra 1962 og repræsenterer en følelse af bevægelse, som med legende lethed passer ind i Bugaboos vision ‘tag-ud-og-oplev’. Cars-kollektionen integrerer et fornøjeligt, dristigt og grafisk tryk i sort/hvid og er afbildet på sommerkalecherne og det tilpassede stolebetræk til Bugaboo Bee, Bugaboo Cameleon3 og Bugaboo Donkey.

Bugaboo Andy Warhol Cars

I butikkerne maj 2013
Flowers- og Cars-kollektionerne indeholder et tilpasset stolebetræk til Bugaboo Cameleon3 (1399 DKK) og Bugaboo Donkey (1399 DKK) og en kaleche til Bugaboo Bee (899 DKK). Flowers-parasollens detailpris er (599 DKK).

Begge kollektioner vil kunne fås i butikker i hele verden fra maj 2013. Find en butik i nærheden af dig på bugaboo.com/retail-locator.

Læs også relaterede indlæg
Guide: Valg af barnevogn eller kombivogn 2013
Bugaboo Buffalo: Barnevogn og klapvogn til by og terræn
Mit valg af barnevogn – tanker på forhånd vs. efterfølgende virkelighed

[ad]
| 2017-06-18T07:35:05+00:00 april 15th, 2013|Barnevogne, Klapvogn, Kombivogn|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.