De bedste gaveidéer til barnedåb

Forsiden » Forside » Familieliv » Dåb » De bedste gaveidéer til barnedåb

De bedste gaveidéer til barnedåb

Denne artikel er sponsoreret af sohu-wallstickers.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Skal du deltage i et barnedåb i den nærmeste fremtid, så skal du naturligvis have investeret i den helt rigtige gave. Der findes rigtigt mange gode idéer til dåbsgaver, hvorfor det kan være svært at træffe en beslutning. Skaber du dig et overblik over de bedste gaveidéer til et barnedåb, så har du gode forudsætninger for at vælge den helt rigtige gave.

Penge til børneopsparingen

Selvom babyen ikke får glæde af gaven her og nu, så vil det være en gave, der vil komme barnet til glæde på sigt. Har man svært ved at vælge en håndgribelig gave, så vil penge til børneopsparingen være en oplagt gaveidé. Overfører man penge til en børneopsparing på et tidligt stadie, så vil det kunne løbe op i mange penge på sigt.

Gavekort til fotografering

Selvom de fleste danskere ejer et digitalkamera eller spejlreflekskamera, så er der intet, der kam hamle op med professionelle billeder. Køber man et gavekort til fotografering, så kan man næsten ikke undgå at ramme rigtigt. Det er i hvert fald de færreste forældre, som ikke ønsker at eje professionelle billeder af deres lille guldklump.

Wallstickers til det kommende børneværelse

Når forældrene skal indrette det nye børneværelse, så skal der investeres i mange forskellige møbler og pyntegenstande. I den anledning kan du f.eks. bidrage med wallstickers, som er populære til dekorering af vægge. Wallstickers er tilmed ganske praktiske, fordi de er nemme at klistre på væggene – og tage af ved behov.

Der findes en hel verden af wallstickers, som kan være med til at sætte et personligt præg på et børneværelse.

En illustreret sangbog

Er der noget, der kan glæde børn, så er det sang og musik. Derfor vil en illustreret sangbog være en oplagt gaveidé til et barnedåb. Der er efterhånden blevet udviklet og lanceret rigtigt mange sangbøger til børn, hvor ”Åh Abe” hører til blandt de mest populære sangbøger. Det er tilmed en budgetvenlig gaveidé, hvis man kun har afsat et mindre beløb til dåbsgaven.

Møbler til barnet

Afhængig af budgettet kan man også købe nyttige møbler til barnet. Før man investerer i møbler, bør man undersøge, om forældrene allerede har været ude og købe møbler. En god gaveidé kunne f.eks. bestå af en sansegynge, sækkestol eller barnevogn. Der findes naturligvis også mindre møbler, som ikke koster en formue. Vælger man at købe møbler, skal man selvfølgelig også tage højde for stil og indretning. Forældrene til barnet vil højst sandsynligt sætte pris på, at møblerne rent faktisk passer ind i boligen.

Legetøj til de energiske dage

Legetøj vil altid være et sikkert hit, hvilket gør det til en glimrende gaveidé. Børn kan nemlig ikke få for meget legetøj, hvorfor det ikke er afgørende, hvorvidt barnet også har fået legetøj af mange af de øvrige gæster. Børn skal have lov til at være børn, hvor leg og udfoldelse indgår som helt naturlige elementer. Køber du legetøj, der stemmer overens med tidens trends og barnets køn, så har du gode forudsætninger for at træffe et fornuftigt valg.

| 2017-06-18T07:23:41+00:00 september 7th, 2016|Dåb|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.