De mange fordele ved en sansegynge til børn

Forsiden » Forside » Legetøj » Babylegetøj » De mange fordele ved en sansegynge til børn

De mange fordele ved en sansegynge til børn

Denne artikel er sponsoreret af bedste5.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er dejligt at forkæle sit barn med gaver. Lige fra baby bliver født, modtager denne med alverdens lejetøj og tilbehør. Nogle indkøb er praktiske, mens andre blot er for barnets underholdning. Praktik og leg kan dog også kombineres. Dette er sansegyngen et godt eksempel på. Gyngen er sjov for junior, men den er også med til at forbedre udvikling, hvilket gør den til både børn og forældres drøm.

Hvad er en sansegynge?

En sansegynge er en gynge, som dit barn kan opholde sig i. Der er tale om en flad og ofte rund gynge, som svæver over jorden, og som baby kan ligge i. Denne har flere formål, og er god til både aktivitet og ro. Dit barn kan tage middagslur, og blive vugget i søvn ved gyngens stille bevægelser. Samtidig er formen og størrelse ideel til tumlen og leg.

Sansegyngen varierer i både størrelse, montering og materiale. Det er derfor vigtigt at finde netop den gynge, der passer til dit og dit barns behov. Selve gyngen kan være dannet af et net i forskelligt materiale. Gyngen kan dog også have en fast og komplet flade, der hindrer at babys arm eller ben falder igennem. Derudover har gyngen ofte en skumkant hele vejen rundt, der sikrer, at barnet ikke falder ud. Gyngen hænges op, så den svæver over jorden. Dette kan enten gøres på et stativ eller ned fra en krog. Alt efter hvilken gynge du vælger, skal du først vurdere hvor gyngen skal hænge, og dernæst hvad den kan tåle. Nogle gynger har et materiale, så de kan hænge ude hele året, mens andre skal tages ind ved regn og sne.

Der er dermed flere elementer at overveje, så baby får den helt perfekte gynge. Der findes mange forskellige sansegynger, men du kan se de bedste her.

Hvorfor skal du købe en sansegynge?

En sansegynge har flere formål, og der er dermed mange gode grunde til at købe denne. Først og fremmest er det sundt for et barn at bevæge sig, da det sikrer mod inaktivitet. Dette skal dog ske naturligt og ikke skræmme barnet. Bevægelse læres let og enkelt ved en sansegynge. Gyngen hænger frit over jorden, og denne bevæger sig dermed i takt med baby. Dit barn lærer derfor at bruge sin motorik, da denne tvinges til at afprøve kroppens funktioner, når han/hun placeres i gyngen. Dette sker dog på en god måde for barnet, da sansegyngen skaber tryghed og gør læring til en leg. Gyngen anses som en lille, privat legeplads, hvor dit barn lærer i eget tempo.

Gyngen er optimal og kan benyttes af børn i alle aldre. Nyfødte babyer, der endnu ikke bevæger sig meget, kan bruge denne til at sove i. Dette kan større børn også bruge gyngen til, men for disse får den en ekstra funktion. Dit barn kan bruge gyngen til leg og bevægelse, jo ældre det bliver. Du kan dermed købe en gynge ved barnets fødsel, og denne vil blive ved med at gavne flere år ud i fremtiden.

| 2019-02-14T04:09:46+00:00 februar 14th, 2019|Babylegetøj|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.