Del trygt dine billeder: Kids Universe – en online app som barnets bog

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » Del trygt dine billeder: Kids Universe – en online app som barnets bog

Del trygt dine billeder: Kids Universe – en online app som barnets bog

Denne artikel er sponsoreret af kidsuniverseapp.com og babybusiness.dk og itunes.apple.com og kidsuniverseapp.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Fie Lindholm Jeg har talt med Fie Lindholm. En visionær ung kvinde på 24 år, som er studerende ved IT-universitet, og har udviklet app’en Kids Universe. App’en udkom ultimo april 2015.

Barnets private bog online
Kids Universe er din online udgave af barnets bog, her kan du kan samle, sortere og dele dine børnebilleder med dem DU holder af.

App’en er udviklet på baggrund af tre behov:

1. At mange forældre ofte er nervøse for at afgive deres rettigheder, når de deler billeder på facebook

2. På Kids Universe beholder du selv dine rettigheder og din profil er altid privat.

3. At forældre ofte, bloggere eller ej, har billeder, som de kun ønsker at dele med nærmeste venner og familie.

Download Kids Universe gratis på itunes. Kommer senere på året hos til Android

Del kun billeder med udvalgte
På Kids Universe kan du helt privat invitere dem, som DU ønsker skal være en del af dit lukkede univers. Det er forælderens frirum, hvor bedsteforældre og nærmeste venner kan inviteres med til at følge børnenes liv på tætteste hånd – uanset afstand.

kids universe

“Inden udviklingen af Kids Universe lavede jeg en markedsundersøgelse, som viste, at selv de mødre der blogger eller deler meget på instagram, har billeder, som de ønsker skal være private. Et andet dilemma, som mange står i, er frygten for at ”babyspamme” deres bekendte. På Kids Universe eksisterer dette begreb ikke – alle billeder er meget velkomne,” fortæller Fie Lindholm.

fotodeling app

“Mange forældre oplever, at det kan være svært at finde et specifikt billede – online som på egen computer eller telefon. Deres børnebilleder er spredt ud på forskellige platforme, og den fysiske udgave af barnets bog er mere eller mindre tom…”.

På Kids Universe kan du samle alle minderne ét sted, hvad enten det er hverdagens små øjeblikke eller livets store begivenheder. Du kan sortere billederne i albummer, så det nemt at finde tilbage til et specifikt øjeblik – hvad enten det er billeder fra graviditeten (graviditeten) eller tegningen fra fritidshjemmet (det kreative hjørne). Kort sagt, er din barnets bog altid ved hånden og familien kan følge med – uanset afstand. Og vigtigt er det, at her kan begge forældre biddrage til minderne.

kids universe app

Download Kids Universe gratis på itunes. Kommer senere på året hos til Android

| 2017-06-18T07:25:03+00:00 maj 8th, 2015|Apps|

One Comment

  1. Malthe 26. maj 2015 at 08:35 - Reply

    God artikel og virkelig en fed app. Da min personlige holdning også er at man ikke skal dele sine private børnebilleder med alle og enhver WORLD WIDE endda. Børnene skal selv forstå det og tage deres eget valg.

    Malthe Vad

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.