Deltag i konkurrencen om 1000 kr. til Bikester

Forsiden » Forside » Konkurrencer » Deltag i konkurrencen om 1000 kr. til Bikester

Deltag i konkurrencen om 1000 kr. til Bikester

Denne artikel er sponsoreret af bikester.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Du har som læser nu mulighed for at deltage i en fantastisk konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til en værdi af 1000 kr. til Bikester.dk

Hvordan deltager jeg i konkurrencen? Hvilke produkter kan jeg købe for gavekortet? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan finde svar på i dette blogindlæg.

Sådan deltager du i konkurrencen

Bikester.dk hører til blandt de førende forhandlere af cykler, cykeltøj og cykeltilbehør på nettet. Den cykelinteresserede person vil med al sandsynlighed kende til webshoppen, som har eksisteret i mange år efterhånden.

Det er ikke altid tidskrævende og besværligt at deltage i en konkurrence – i hvert fald ikke i dette tilfælde. Du kan nemlig nemt og hurtigt deltage i konkurrencen ved at følge nedenstående trin:

  1. Klik dig ind på bikester.dk
  2. Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden (indtast blot din e-mailadresse)
  3. Kryds fingre for, at du vinder det udlovede gavekort

Det er altså såre simpelt at være med i konkurrencen, hvor der er en meget attraktiv præmie på højkant. Du kan deltage via smartphone, tablet, computer eller en helt fjerde enhed med internetadgang.

Hvad kan jeg bruge gavekortet til?

Bliver du den heldige vinder af gavekortet til en værdi af 1000 kr., så kan du shoppe løs på den velbesøgte og populære webshop. Du kan frit vælge mellem de mange produkter i sortimentet. Der er så mange produkter, at de er blevet inddelt i både under- og overkategorier for at lette overskueligheden for dig. Du kan bl.a. bestille følgende produkter:

  • Cykler (racercykler, mountainbikes, elcykler, børnecykler m.v.)
  • Cykeltøj (cykelbukser, cykeljakker, cykelsko, cykelhjelme m.v.)
  • Cykeldele (pedaler, bremser, støddæmpere, gear m.v.)
  • Triathlon (udstyr til svømning, løb og cykling)

Du finder sågar et outlet på webshoppen, hvor du kan shoppe alt inden for cykler og cykeludstyr til nedsatte priser.

Du kan med sikkerhed finde nogle produkter, som falder i din smag, da sortimentet er så bredt.

Forkæl dit barn med cykeludstyr

Det er dit ansvar som mor eller far at lære dit barn at cykle, så barnet bliver komfortabel med cyklen. Før du kan gå i gang med at lære dit barn at cykle, skal du forkæle barnet med en cykel og dertilhørende cykeludstyr. Der findes både løbecykler, børnecykler og juniorcykler, som er henvendt til børn i forskellige aldre.

Færdselsloven siger, at børn må cykle alene, når de er fyldt 6 år, men det er ikke ensbetydende med, at børn kan cykle sikkert i trafikken. Det er endnu en gang forældrenes ansvar at vurdere, hvornår barnet er klar til at cykle alene.

| 2017-06-18T07:23:22+00:00 maj 31st, 2017|Konkurrencer|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.