Derfor er babynesten uundværlig for dig som nybagt mor

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Derfor er babynesten uundværlig for dig som nybagt mor

Derfor er babynesten uundværlig for dig som nybagt mor

Denne artikel er sponsoreret af babymode.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Babynesten kan vist bedst forklares som en mere praktisk udgave af liften, og så har den flere muligheder end liften. Den giver også barnet en helt anden form for tryghed. Det lille spædbarn har været vant til at være omkranset af livmoderen inde i maven. Det er den følelse, barnet finder tryghed ved. Nogle bruger at svøbe barnet ind, for at imitere denne følelse.

Babynest giver tryghed

Nesten giver dog et noget andet resultat. Den er med vilje designet smal, så barnet kan fornemme, at der er noget rundt om det. Et trygt barn sover meget bedre og tungere, hvilket også er en gevinst for forældrene. Den er altså ikke kun praktisk men også rigtig god for baby.

Babynesten kan bruges over alt

Det praktiske ved en nest er, at man kan bruge den overalt. Står du og laver mad, så kan den ligge ved siden af, på køkkenbordet. Herved kan baby føle dit nærvær, du kan pludre med baby under madlavningen, og så kan du nemt holde øje med barnet.

Skal i hen og besøge nogle venner eller familie, så er den også praktisk at have med. I stedet for at slæbe barnevogn og lift med, så kan i nøjes med babynesten. Det er nemt lige at ligge den lille i den, hvis baby bliver træt og har brug for en lur. Især i starten sover de små nemlig meget. Skal du i et velfortjent og tiltrængt bad, så kan dette også være din redning. Her kan du nemlig blot ligge baby i nesten uden for brusekabinen. Du kan derved nemt holde øje med den lille, samtidig med, at du får mulighed for at få et skønt bad.

Sikker samsovning

Rigtig mange forældre går ind for samsovning. Det er også helt klart mere tryghedsskabende for barnet at ligge tæt på forældrene. Man skal huske på, at baby har været vant til at kunne mærke mor i 9 måneder. Der kan dog være risiko for, at man i søvne kommer til at trille henover den lille. Har man baby liggende i sengen, i babynesten, så er baby beskyttet fra at blive mast, samtidig med, at baby kan mærke forældrenes nærhed. Dette er helt klart en af grundene til, at mange vælger at anskaffe sig en nest til baby. Få mere viden her.

Top 3 babynest test

Top tre i babynest test kommer fra mærkerne Müsli og Zebra. Fra Zebra har vi en mørk rosa nest med arktiske dyr i pastelfarver. Nab kan tager skumpladen i bunden ud og betrækket i siderne af, så den er nem at rengøre. Dette babynest mønster er meget populært og farven meget moderne.

Fra Müsli har vi en i sort/hvid med leopard mønster. Man kan tage siderne af den, så den kan bruges, selvom barnet vokser sig ud af nesten. Det sort/hvide babynest mønster er tidløst og passer til alt. Den anden nest fra Müsli har samme feature. Denne er dog designet i koksgrå og med en ørn i bunden. Dette print er meget moderne og passer til den ny stil, hvor naturen kommer med indenfor. Disse er altså de bedste babynests på markedet i øjeblikket.

| 2019-02-14T04:07:50+00:00 februar 14th, 2019|Babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.