Derfor er fiskeolie vigtigt for dit helbred

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » Derfor er fiskeolie vigtigt for dit helbred

Derfor er fiskeolie vigtigt for dit helbred

Denne artikel er sponsoreret af
Alle links markeret med orange er sponsoreret

”Fiskeolie er vigtigt for dit helbred” – denne replik har du med al sandsynlighed hørt mange gange før. Du har måske undret dig over, hvorfor fiskeolie er så vigtigt, og det er jo et ganske relevant spørgsmål. I den anledning er det også vigtigt at vide, hvor meget fiskeolie din krop har brug for – og ikke mindst hvordan du indtager fiskeolie.

Fiskeolie styrker kroppens immunforsvar

Fiskeolie er spækket med omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA), som du skal indtage for at styrke dit immunforsvar. Fiskeolie bidrager også til en normal hjerne- og hjertefunktion, hvilket blot er med til at understrege vigtigheden af fiskeolie.

Et sundt og velfungerende immunforsvar er vigtigt, hvis man skal kunne beskytte sig selv og sin krop mod sygdomme. Du kan ikke gardere dig hundrede procent, men du kan ikke desto mindre minimere risikoen for at blive syg. Døjer du i forvejen med et svækket immunforsvar, vil det være særligt vigtigt, at du ikke glemmer at indtage fiskeolie.

Fiskeolie via kosten

Du har rig mulighed for at indtage fiskeolie gennem din kost, hvis du vel at bemærke spiser de rigtige fødevarer. De såkaldte omega-3 fedtsyrer findes i en lang række fisk og skaldyr, som du bør lægge i din indkøbskurv, når du handler i supermarkedet.

Nedenstående liste omfatter nogle af de bedste kilder til fiskeolie gennem kosten:

  • Laks
  • Hellefisk
  • Sild
  • Stenbider
  • Sardin
  • Makrel

En god tommelfingerregel går på, at man skal spise fed fisk to gange om ugen. Lægger du en ugentlig madplan, skal du sørge for at skrive fed fisk på listen mindst to dage. Bryder du dig ikke om at spise fisk, må du finde en anden kilde til fiskeolie – og det kan heldigvis lade sig gøre.

Fiskeolie via kosttilskud

Det er langt fra alle mennesker, der bryder sig om fisk, og det gør du måske heller ikke. Formår du ikke at indtage den anbefalede dosis fiskeolie, kan du købe kosttilskud, som forhandles i rigtigt mange fysiske- og online butikker. Indtager du fiskeolie som kosttilskud, vil du altid være godt dækket ind, hvilket bør være at foretrække. Ønsker du at købe kosttilskud til dig og dit barn, så køb fiskeolie her og forkæl dit immunforsvar.

Der findes mange forskellige kapsler og flydende olier til børn og voksne, som du kan købe på nettet. Skal du ikke gå ned på fiskeolie lige foreløbigt, kan du købe stort ind og samtidig spare penge. Der er kun enkelte svage bivirkninger ved fiskeolie, som kun de færreste mennesker oplever. De mest almindelige bivirkninger består i tyndere blod og fiskesmagende opstød. Det tyndere blod skal du være opmærksom på, hvis du f.eks. får hjertemedicin og fiskebøvserne kan du undgå, hvis du undlader at indtage varme drikke i forbindelse med at du tager fiskeolien.

| 2018-01-22T06:54:52+00:00 februar 14th, 2017|Babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.