Storksak Organics – Det blødeste babypleje

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Storksak Organics – Det blødeste babypleje

Storksak Organics – Det blødeste babypleje

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

For nogle uger siden fik jeg lov til at teste nogle nye babypleje produkter fra britiske Storksak. Vi kender Storksak for deres fantastisk smukke pusletasker – og nu har de altså også kastet sig ud i babyplejeprodukter til at putte i den fine pusletaske – med stor succes.

Storksak Organics giftset

Jeg fik den lækreste gaveæske bestående af Baby Wash og Shampoo, Baby Lotion, Baby Balm, Baby Olie og en pakke med vådservietter. I øvrigt en fantastisk lækker barselsgave, som jeg personligt ville være blevet meget lykkelig for.

Det er utroligt vigtigt for mig, at alt hvad jeg smører på mine børn er uden skadelig kemi. Disse produkter er 100% naturlige, økologiske og dermatologisk testet. De er fri for parabener, SLS, minerale olier, petrokemikalier og syntetiske parfumer. Det kan jeg lide.

Og så er der duften. Naturligvis udviklet af dufteksperter i Grasse, Frankrig. Den dufter himmelsk af pære med et strejf af kamille og honning. Det er snart det bedste af det hele. Duften. Og vi er faktisk løbet tør for både lotion, shampoo og olie, så jeg skal meget snart have det fyldt op. For den duft bliver man afhængig af – også som voksen.

Jeg shopper mine produkter hos den fine børnebutik Polkadots i Espergærde. Men produkterne kan også købes hos eksempelvis Pixizoo.dk.

20150604-_MG_0002

Sponsoreret – jeg har fået produkterne foræret til test. Men ordene og anbefalingen er helt min egen.

| 2017-06-18T07:23:52+00:00 maj 9th, 2016|Alt til baby, Barselsgave, Gaveideer, Pusletaske|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.