Det nyeste babyudstyr fra USA

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Autostole » Det nyeste babyudstyr fra USA

Det nyeste babyudstyr fra USA

Denne artikel er sponsoreret af 4moms.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og maxi-cosi.com og babybusiness.dk og babygiraffe.us og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Jeg vil lige dele det sidste nye udstyr til baby herovre fra. Jeg tvivler lidt på, at det kan fås i Danmark endnu. Men mon ikke det sker før eller siden. Så er der i hvert fald noget at glæde sig til. Jeg indrømmer, at min begejstring skinner igennem – men jeg har altså ikke købt nogle aktier endnu;)

Økologisk og automatisk klapvogn: 4moms Origami Stroller

origami stroller

Automatisk: Hvornår er klapvogne blevet så high-tech?! Klapvognen der gør hele arbejdet for dig. Med et tryk på en knap kan denne fikse klapvogn selv folde sig sammen og ud igen (det er selvfølgelig muligt at folde den manuelt, hvis man vil det). Der sidder censorer, der sørger for, at den ikke kan foldes sammen, hvis lille Berta sidder i. LCD skærm: For lige at gøre den endnu mere high-tech, har den et højtopløseligt display, som bl.a. fortæller dig, hvor mange grader det er, hvor langt du har gået, hvor meget batteri der er tilbage osv.

klapvogn

Miljøvenlig: Den er fuldt ud miljøvenlig med indbygget batteri, der oplader sig selv, når du er ude og trille. Efter 91 meter er batteriet fuldt opladt. Du kan også vælge at putte den i stikkontakten eller folde den manuelt. Når den er foldet sammen, er den fuldstændig tæt og kompakt.
Desuden er den lavet af genbrugsmaterialer. Når den har udtjent sin værnepligt, sendes den tilbage til producenten (et såkaldt Return Program). De sørger for at skille sig af med materialerne på den rigtig måde og genbruge det, som skal genbruges

Accessories: Der er selvfølgelig mulighed for at købe masser af accessories. Som fx kopholdere (4 styks – intet mindre). Et sæt adapterer, så du kan køre rundt med din autostol. Dertil findes der en lift til de helt små, så de kan ligge trygt og dejligt. Der hører selvfølgelig et USB stik til, så du har mulighed for at oplade din iPhone på farten. Sidst men ikke mindst: Hjul i samme stil som på en kuffert, så du ikke behøver at bære klapvognen, når den er foldet sammen. Sådan – jeg er solgt.

Den koster ca. 5000 kr.

Læs mere på 4moms.com

Autostol fra Maxi-Cosi – Pria 70 Air Convertible

maxocosi-300
Den første og eneste autostol, du behøver at købe. Den kan nemlig bruges fra nyfødt og helt op til dit barn er ca. 5 år (den går fra ca. 2 kg op til 32 kg). Den har et Tiny-fit-system, der skal bruges til den nyfødte med bagudvendt montering. OG amerikanernes ynglings accessory: Indbygget kopholder

Den koster ca. 1500 kr.

Læs mere på maxi-cosi.com

BabyGiraffe

Babygiraffe

En mors tredje arm – som den også kaldes. Den kan klipses på barnevogn eller autostol og bøjes, som det nu lige passer. Den skulle endda være i stand til at give baby en flaske.

Den koster ca. 150 kr.

Læs mere på babygiraffe.us

Tasja, USA
Skribent hos BabyBusiness

Læs Tasjas øvrige indlæg lige her:
Halloween – en fest for hele familien

Danske Tasja er førstegangsgravid igen – nu i USA

[ad]
| 2017-06-18T07:45:41+00:00 november 12th, 2011|Autostole, Babyudstyr, Klapvogn|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.