Det sikre valg af trampolin for de mindste børn

Forsiden » Forside » Familieliv » Det sikre valg af trampolin for de mindste børn

Det sikre valg af trampolin for de mindste børn

Denne artikel er sponsoreret af hoppeguiden.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Ifølge statistikker har mange danske børnefamilier en trampolin stående i haven. Trampoliner har været populære i mange år og er fortsat en aktivitet, som de fleste børn efterspørger. Der er delte meninger om hvordan tramplinen skal se ud og være monteret i haven. Man kan både få trampoliner til nedgravning og trampoliner på fødder. Inden du køber en trampolin til de små så skal du være sikker på, at det er den rigtige variant der bliver købt. Alle trampoliner har en maksimumvægt den kan klare, så derfor skal familien være helt sikker på, hvem der skal bruge trampolinen. Man kan f.eks. sagtens få trampoliner der kan klare en voksenvægt, men der findes også modeller som udelukkende er til børn.

Når du køber trampolin:

Pris og kvalitet hænger sammen når det kommer til trampoliner. Derfor er det vigtigt, at du får købt en model i god kvalitet. Billige modeller går hurtigt i stykker og er ikke lige så sikre som de dyrere modeller. Det anbefales, at man køber sikkerhedsnet til sin trampoliner hvis det udelukkende er de små i familien som bruger trampolinen. Dette skyldes, at forældrene ikke hele tiden kan holde øje med børnene. Sikkerhedsnettet sørger for at børnene ikke falder ud over kanten uanset om trampolinen er i højden eller nedgravet. Man hører desværre at der sker ulykker med børn på trampoliner, så derfor er det bedre at sikre dem så godt som muligt.

Hvilken type:

Ifølge statistikker vælger børnefamilierne typisk de nedgravede trampolinmodeller. Det skyldes, at børnene ikke kan falde ned og slå sig. Nedgravede trampoliner skal nedgraves på en bestemt måde således, at man sikrer sig den er solidt placeret i jorden. Hvis ikke trampolinen er fast, så kan der hurtigt komme til at ske ulykker. Der findes mange modeller indenfor nedgravede trampoliner, så det kan være svært at finde ud af hvilken model, man skal vælge. Du kan se dem her og tænke over hvilken model der vil være bedst til børnene.

Få monteret trampolinen korrekt:

Inden man graver trampolinen ned er det vigtigt, at man har fundet den helt rette placering i haven. Når man først har lavet sit hul, så kan man ikke bare flytte det igen. Det er en god ide, at der ikke er træer eller buske i nærheden. De fleste placerer trampolinen nede i et havehjørne således, at den ikke står i vejen. Trampoliner kan fås i store størrelser og kan dermed hurtigt komme til at tage en del af pladsen i haven. Der findes vejledninger på internettet som du kan følge hvis du ikke føler dig helt sikker i hvordan man skal nedgrave trampolinen.

Forældre gør alt for deres børn:

Børn er det dyrebareste som forældre ejer, og derfor er det vigtigt, at der er så meget sikkerhed omkring trampolinen som mulig. Børn skal kunne have det sjovt udenfor, uden at forældrene behøves at holde øje med dem hele tiden. Tag børnene i hånden og tag ud og kig på hvilke trampoliner der er på markedet. Børnene vil helt sikkert være vilde med at kunne bestemme hvilken model i skal købe.

 

 

| 2019-02-13T03:41:25+00:00 februar 13th, 2019|Familieliv|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.