Dit barn fortjener den gode søvn alle ugens dage

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Børneværelset » Dit barn fortjener den gode søvn alle ugens dage

Dit barn fortjener den gode søvn alle ugens dage

Denne artikel er sponsoreret af sov-bedre.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Tryghed og komfort er de to vigtigste komponenter for at opnå den behagelige, gode, sunde søvn. Når barnet trækkes ud af sine faste rammer på weekendture, rejser eller besøg, er omgivelserne anderledes. Ved at have en weekendsenge  af god kvalitet til din baby eller småbarn, tager du noget velkendt, trygt og rart med i byen, så det føles som at sove derhjemme.

God søvn for barn som voksen

Du kender selv følelsen af total komfort, når du lægger dig på en god madras i en lækker seng. Det omkringliggende miljø i soveomgivelserne har indflydelse på kvaliteten af søvnen. Søvn er vigtigt – for ikke at sige altafgørende – for vores velvære og overskud.

Ligeså gælder det for dit barn. Dets søvn er om noget afgørende for dets energi til i den unge alder at udvikle sig. I de tidlige år bruger barnet al sin energi på at blive bekendt med omverdenen og indlære, hvad den byder på. Det kræver god, dyb, tryg søvn. Også når man er på tur.

Derfor kan en weekendseng være et godt valg for forældre, så det trygge sovemiljø er garanteret – også ude for hjemmets rammer.

Weekendsengens must-haves

Der er en række parametre, der bevirker, at weekendsengen er ideel for dit barn. Vælg senge, der er lavet i praktiske materialer, så sengen problemfrit kan rengøres, hvis uheldet skulle være ude.

Vælg også en madras, der er blød, og som dit barn finder komfortabel. Bemærk, hvordan madrassen er i barnets vante seng og vælg en madras til weekendsengen, der har samme kvalitet og hårdhed, så den nye seng føles kendt og derved tryg.

De bedste rammer for den bedste søvn

Det er selvfølgelig ikke blot sengen, der gør nattesøvnen til en rolig, behagelig oplevelse for dit barn. At barnet kender sin seng og har det trygt i den, gør det ellers ukendte miljø trygt. For at skabe det rare, behagelige sovemiljø kan du også gøre en række andre ting, så din baby føler sig godt til rette inden søvnen.

Medbring barnets egen dyne, så duften og følelsen er velkendt. Du finder sikkert også ro i nogle velkendte vaner – det samme gør dit barn. Skab en god rutine inden sengetid, der bliver kendt og elsket af dit barn. Måske finder dit barn ro i at synge de samme sange, høre historier, have sengedyr eller blive puttet med dynen; find det aftenmønster, dit barn sætter pris på og gør det samme, når I er ude af de velkendte omgivelser.

| 2018-04-12T16:53:09+00:00 april 20th, 2018|Børneværelset|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.