De flotteste gyngeheste, rokkefår og andre med vip og bevægelse…

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Annonce » De flotteste gyngeheste, rokkefår og andre med vip og bevægelse…

De flotteste gyngeheste, rokkefår og andre med vip og bevægelse…

Denne artikel er sponsoreret

Der findes utroligt mange forskellige måder at stimulere sit barn, og endnu mere udstyr! Her har jeg samlet 10 styk rokkende, vippende og gyngende møbler. Nogle af traditionelle, andre mere moderne og futuristiske, og så er der også lidt til hver en pengepung. Jeg håber at du bliver inspireret.

Rokkefår med ægte lammeskind
Jeg er sikker på at alle kender Povl Kjærs håndlavede rokkefår fra 1981 som efterhånden er blevet en af de helt store designklassikere til børneværelset. Fåret er sidenhen lavet i 2 størrelser og da der er tale om naturligt lammeskind varierer farverne fra hvid til sort.

Vejledende pris lyder på 2.250 kr. for den store model med en sædehøjde på 38 cm.  Kontakt Povl Kjær  på telefon +45 8689 2086 begin_of_the_skype_highlighting              +45 8689 2086      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +45 8689 2086      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +45 8689 2086      end_of_the_skype_highlighting eller e-mail povl-k@mail.dk for flere detaljer og nærmeste forhandler.

Klassisk gyngehest med en moderne formgivning
Danske Moover Toys har designet en gyngehest til de helt små fra 6 – 30 måneder. Den lærer barnet at gynge gennem oplevelsen af, at en nøje gentaget kropsbevægelse omsættes til hestens gyngende bevægelser. Kommer i farverne: Rød og natur, og er udført i høj kvalitet birketræ. Træet stammer fra bæredygtig produktion

Køb gyngehesten hos Legebutikken for 799 kr.

Gyngehest i lakeret bøgetræ fra prisbelønnede Kinderkram.
Gyngehesten er smuk at se på og sjov at gynge på. Ryglænet gør den velegnet også til de mindre børn og det kan tages af, når barnet er blevet lidt større. Gyngehesten er lavet i hånden af lakeret bøgetræ.Siddehøjde ca. 31 cm.

Køb den fine gyngehest med ryglæn for 1.199 kr. hos Klodsmajor (du kan også købe modellen uden ryglæn, så koster den 1.099 kr.)

Riding Pino Gyngehest fra thailandske Wonderworld.
Super gyngehest i italiensk design.Lavet af miljøvenligt gummitræ med ugiftig vandbaseret maling samt bionedbrydelige stoffer.Der medfølger en bøjle til støtte for de mindste, den kan fjernes i takt med at barnet bliver ældre. Anbefales fra 18 mdr.

Køb den søde gyngehest hos Legebutikken for 799 kr.

BRIO Rock On, en moderne gyngehest i god stil og i super kvalitet.
Denne moderne udgave fra BRIO er lavet af træ med stofbetrukket sæde. Den pynter i stuen og indbyder til barnets motoriske udfordringer og det solide design og konstruktion kan gynge år efter år.

Køb BRIO Rock On hos Klodsmajor for 599 kr.

Rene linier fra Sibis Rosa gyngehesten
Gyngehesten Rosa virker ikke kun afstressende, når man gynger men også med sin minimalistiske fremtoning. Med sine rene linier og fremragende udførelse er Rosa et designstykke i særklasse. Udført i massiv ask og med greb i rustfrit stål. Design Wolfgang Sirch.

Køb Sibis Rosa hos Klodsmajor for 900 kr.

Sibis Olga gyngehesten i et anderledes design.
Den gyngende Olga kan være alt fra kamel i Sahara til et skib i bølgerne. Med sin åbne, svungne form tænder Olga barnets fantasiverden og taler med sin æstetik til det voksne øje. Fremstillet i birkefiner og med sæde af flettet rødt gjord. Design Wolfgang Sirch.

Køb Sibis Olga hos Klodsmajor for 1.150 kr.

Sød gyngegiraf med lydeffekter.
I starten når barnet ikke har så meget balance kan man have bøjlen på, og senere kan den afmonteres i takt med at barnet vokser. Hele sidde fladen på gyngegiraffen er i stof og der er mange detaljer med lyde at gå på opdagelse i.


Køb den hos Elverbørn for 749 kr.

Sød gyngekrokodille som kan tages af vippebrættet og bruges som kæmpe bamse.
Godt alternativ til den traditionelle gyngehest. Fra 18 mdr. – Når barnet er vokset fra at gynge på krokodillen, er det muligt at tage hele toppen af og bruge brættet som vippebræt til de større børn og krokodillen som bamse.


Køb krokodillen hos Legebutikken for 799 kr.

Farverig og venlig sommerfugle-larve taget direkte fra naturen.

Det er helt sikkert at barnet vil få mange gode timer sammen med larven og der er lagt op til mange timers god og lærerig leg. Fra 18 mdr. – Når barnet er vokset fra, at gynge på larven, er det muligt at tage hele larven af og bruge brættet som vippebræt til de større børn.

Køb sommerfuglelarven hos Legebutikken for 749 kr.

[ad]
By | 2017-06-18T07:57:23+00:00 juni 27th, 2010|Annonce, Babyudstyr, Udvikling, Ugens fund|

2 Comments

  1. Anette BabyBusiness 23. januar 2011 at 22:51 - Reply

    Enig Hanne. Den er også virkelig fin og enkel! 🙂

  2. Hanne 29. juni 2010 at 21:00 - Reply

    Og så er der altid denne fantastiske plastik udgave fra Ikea:

    http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/00131628

    Til den pris kan alle være med – og den er mindst lige så sjov som de mere fancy udgaver 🙂

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.