Easylift – til baby i bil og i barnevogn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Autostole » Easylift – til baby i bil og i barnevogn

Easylift – til baby i bil og i barnevogn

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og easylift.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]

Småbørnsforældre behøver nu ikke længere at veksle mellem en lift og den traditionelle bagvendte autostol, når de skal transportere deres guldklump i bil.

Et nyt og revolutionerende produkt, hvor sikkerhed, komfort og betjeningsvenlighed går op i en højere enhed, lanceres nemlig netop nu på det danske marked for babyudstyr. Easyliften, der er den første dansk designede ”autostol” nogensinde, fungerer som en almindelig babylift, men den har en indbygget sele barnet spændes i. Hermed kan man flytte liften direkte fra barnevognen eller klapvognen og over i bilen, hvor den let spændes fast med bilens normale 3-punkt sele.
Easylift

Bag det nye produkt står Johnny Laugesen, JL Baby ApS. Som selvstændig babyudstyrsforhandler lykkedes det ham aldrig at finde et tilfredsstillende produkt på markedet til transport af børn fra 0-6 måneder.

Vi har igennem alle årene måttet konstatere at ingen af de løsninger der fandtes på markedet tilfredsstillede kundernes behov for optimal sikkerhed, komfort og betjeningsvenlighed, fortæller Johnny Laugesen.

Den mest populære transport af børn i alderen 0-6 måneder i dag er den traditionelle bagudvendte autostol. Problemet med babyautostole er dog at barnet stadig er udsat ved påkørsler bagfra og at børnene ikke bør opholde sig i denne type stol mere end 20-30 minutter af gangen.
Easylift bliver i første omgang lanceret i Danmark i slutningen af maj, og allerede før lanceringen er forventningerne til liften skyhøje. En række kunder har gennem det seneste halve år testet liften med stor succes.

easylift

De tilbagemeldinger vi har fået er helt som ønsket, nemlig at forældrene har været mere end almindeligt tilfredse med både sikkerheden og komforten, samtidigt med at det har gjort deres hverdag meget lettere, da de nu kan flytte barnet direkte fra barnevognen eller klapvognen over i bilen, forklarer Johnny Laugesen.

Også hos forhandlerne er der blevet taget godt imod produktet, og Easylift vil fra start blive forhandlet hos de to store babyudstyrskæder, Babysam og Kære Børn. Her kan man leje Easyliften for en periode på enten tre eller seks måneder til en pris, der svarer til mellem 3,5 og 5 kroner om dagen.

Læs også
Kæmpe guide til køb af barnevogn/kombivogn
Guide barnevogne kombivogne

Easyliftens vej til forbrugerne har dog også været en lang og en sej kamp. Den er således resultatet af cirka seks år intensiv udvikling.

De to brancher hvor der stilles højest krav til sikkerhed er bil- og børnebranchen, og det har været en kæmpe mundfuld at udvikle et produkt, der kan godkendes i begge brancher. Det har dog været afgørende for os ikke at gå på kompromis med hverken sikkerheden eller kvaliteten, og derfor har det taget noget længere tid, end vi forventede, da vi gik i gang med projektet. Men vi er selvsagt meget stolte af det endelige resultat, som naturligvis er godkendt efter alle gældende europæiske standarder og hos de svenske transportmyndigheder, der i branchen betragtes som de mest krævende når det kommer til børn og sikkerhed i bilen.

Læs mere om produktet og find priser for køb og leje hos easylift.dk

[ad]
| 2017-06-18T07:49:02+00:00 maj 20th, 2011|Autostole, Babyudstyr, Barnevogne|

12 Comments

 1. Pia 19. juni 2011 at 20:12 - Reply

  Den ser rigtig smart ud 🙂 Dog synes jeg at der mangler en “hovedstøtte”, da baby’s hoved vil ligge og rykke fra side til side. Jeg brugte en hovedstøtte til den babysleeper jeg havde til min lille dreng, som er født for tidligt og derfor kun vejede omkring de 2 kg da vi blev udskrevet fra hospitalet.

  Hvis man ikke synes sit barn skal være spændt fast kan selerne så afmonteres?

  VH Pia

 2. Rikke 29. maj 2011 at 21:41 - Reply

  Nej, hvor sjovt – vi har lige siddet nogle venner sammen i dag og snakket om, hvor træls det er, at vi hidtil kun har kunnet finde én lift, der var sikkerhedsgodkendt til bilen og at den alt for hurtigt blev for lille. Er den her mon større? Jeg kan ikke huske den andens størrelse, men da vores søn var 6 1/2 måned skulle vi på bilferie til Italien, og da måtte vi vælge den fra, fordi den blev for lille og i stedet tage en overnatning dernedaf.

  Jeg kunne godt bruge en, de kunne ligge i som lidt større. Det er jo ikke kun de lange ture, men også de ture, hvor man bare VED, de falder i søvn, og så kommer man til at vække dem, når de skal ud af autostolen.

  Jeg håber, vi får flere børn, så skal den prøves!

  Vh Rikke

 3. Johnny 24. maj 2011 at 22:54 - Reply

  Hej Camilla, sådanne crash test ser altid voldsomme ud men når man tester bliver dukkerne udstyret med meget avanceret teknologi og sensorer så man kan måle helt nøjagtigt hvor stor en påvirkning de forskellige dele af barnets krop bliver udsat for.

  I de pågældende test for easyliften (frontal er ved 50 kmt og påkørsel bagfra 30 kmt) er påvirkningen på barnet langt under de fastsatte krav i de nyeste europæiske krav på området og på niveau med de bedste løsninger på markedet.

  Du kan eventuelt selv sammenligne med et klip som dette som viser et barn spændt fast i en babyautostol ved en påkørsel bagfra med 30 kmt:
  http://www.youtube.com/watch?v=u83_ztBU0eQ

  Netop barnets sikkerhed og så lille påvirkning som muligt har været vores vigtigste prioritet i udviklingen af produktet og hovedårsagen til at det har været mere end 5 år undervejs!

 4. Camilla 24. maj 2011 at 20:21 - Reply

  Puha, sikke en video. Deri turde jeg godt nok ikke ligge mit barn.. Hvordan har nakken det efter at have været rykket sådan fra side til side?
  Og hvad med de sammenstød som er med mere end 30 km/t?
  Syntes det kunne være fantastisk med en sådan “autostol”, men vil aldrig i mit liv bude mit barn at skulle kastes sådan rundt hvis uheldet skulle være ude..

 5. Johnny 24. maj 2011 at 11:11 - Reply

  Hej Carmen,

  glemte lige at sige at målene er de samme som en almindelig lift. Altså cirka 38X75 og den burde derfor kunne bruges i næsten alle barnevogne. klapvogne og kombivogne.

  Hej Josephine!

  Du har helt ret i at det kan være svært at gennemskue de mange test resultater der kommer ud fra producenternes side. Det er korrekt at frontal uheld er de mest voldsomme men kigger man på statistikkerne vil man se at disse uheld typisk er unge mand på landevejene. Uheld med små børn i bilen er typisk ved bykørsel hvor hyppigheden af påkørsler bagfra er langt større.

  Inde på easylift.dk kan du se crash test videoer af produktet. Prøv eventuelt også at søge på youtube efter crash test videoer af babyautostole bagfra så vil du kunne se forskellen. Skriver du “impacto trasero” i søgefeltet på youtube vil du ihvertfald kunne se en video med 30 kmt og sammenligne dette med den video du finder af Easyliften.

  Iøvrigt tak for de mange gode spørgsmål fra alle og sig endelig til hvis i har yderligere så skal jeg forsøge at svare så hurtigt som muligt.

  MVH

  Johnny

 6. Johnny 24. maj 2011 at 10:59 - Reply

  Hej Maria, der er ikke isofix beslag til liften men den monteres istedet enkelt og let med bilens normale 3-punkts sele. Easyliften vil blive forhandlet hos alle Babysam og Kære Børn butikker og sendes ud til dem i løbet af cirka en uges tid hvor du vil kunne se dem i butikkerne.

  Carmen jeg er glad for de rosende ord og netop dine problemstillinger var noget af det der gjorde at vi gik igang med udviklingen af produktet :-)!

  MVH

  Johnny

 7. Josephine 24. maj 2011 at 10:38 - Reply

  Hmm, jeg tænker nu stadig lidt på påvirkning af hoved/nakke i de der sidevendte lifte. Tests skal altid læses med omtanke synes jeg.
  Der findes også alternativer. Römer Baby-safe Sleeper og Dunitur er de to jeg kender. De skriver også begge to at de er testet og fundet meget sikre.
  Og det kan i øvrigt godt være at påkørsler bagfra er det mest almindelige. Men det er de frontale der forårsager langt de største skader. Bl.a. derfor man anbefaler bagudvendt OGSÅ til børn over 9 mdr/143 kg.
  Josephine

 8. Carmen 24. maj 2011 at 10:13 - Reply

  ENDELIG! Af alle de gadgets man kan få til babyer, så er den her en af dem jeg synes jeg virkelig manglet da mine to var små. Havde den været på markedet bare et år tidligere… 🙂

  Nu får jeg nok ikke flere børn, men hvad er mål på den? Der er flere som nu om dage bruger de små kombivogne.

  Kh
  Fra en mor som har haft bøvl med baby ind og ud af bilen og hvor vi var nødt til at melde afbud hos familiefester i Jylland fordi kørslen var for langt for et spædbarn.

 9. Maria 24. maj 2011 at 09:51 - Reply

  Er der nogen der ved om den kan fastsættes med Isofix?

  Lyder super smart og glæder mig meget til at se den.

  Hilsen
  Maria

 10. Johnny 23. maj 2011 at 09:43 - Reply

  Hej Stine og Anette,

  Liften er testet efter de nyeste lovkrav indenfor autostole og testet i både Sverige og Tyskland hvor den har opnået fantastiske resultater. Specielt ved påkørsler bagfra (som er lang hyppigere end frontal uheld) udmærker Easyliften sig særdeles positiv. Jeg har lagt en video op inde på http://www.easylift.dk hvor man kan se påvirkningen ved 30 km/t og ligeledes linket til en video på youtube med en tilsvarende test af en babyautostol.

  Tænk tester desværre ikke selv autostole men køber sig adgang til de testresultater som ADAC i tyskland leverer og der kan derfor godt gå lidt tid inden stolen vil blive omtalt i tænk.

  Sig endelig til hvis der er nogen uddybbende spørgsmål i forbindelse med produktet.

  MVH – Johnny

 11. Stine 20. maj 2011 at 13:37 - Reply

  Jeg er spændt på at se hvad TÆNK har at sige om denne “lift”, når de får testet den 🙂

  • Anette BabyBusiness 23. maj 2011 at 09:12 - Reply

   Hvad tænker du specielt Stine? Personligt har jeg stor tiltro til tyske “crash test”, som liften er gået fint igennem.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.