Egoistiske julegaver til gravid

Forsiden » Forside » Gravid » Amning » Egoistiske julegaver til gravid

Egoistiske julegaver til gravid

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og clk.tradedoubler.com og babybusiness.dk og purlogpersille.dk og babybusiness.dk og bellamaterna.com og purlogpersille.dk og babybusiness.dk og hotmilk.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og alun.dk og babybusiness.dk og thegreenfactory.dk og clk.tradedoubler.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og mamaslife.dk og babybusiness.dk og 9Months.dk og shop.denintelligentekrop.dk og babybusiness.dk og zafirogzafari.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Nok baby, babyudstyr og babytøj. NU er det på tide, at mor-in-spe kommer i centrum. Dette indlæg tager udgangspunkt i den gravide mor. Hun skal forkæles – også til jul! Så her kommer mit bud på gode egoistiske julegaver til dig, som er gravid.

Julegave til gravid

Ventetøj – sin størrelse værd
Jeg lægger ud med noget ventetøj. Ja, ja – det er en begrænset tid, hvor man har brug for ventetøj, men det er af SÅ stor herlighedsværdi at have noget tøj på, som er syet til at passe ens gravide krop – og som (man) samtidig ser godt ud (i). Og det kan være en ret dyr affære at købe lækkert ventetøj. Derfor: godt at få ventetøj og -lingeri i gave!

Blank bluse fra mama licious
Elegant bluse med print i farverne grå, råhvid, karrygul og lilla. Ærmerne har god vidde og der er en slids øverst. Der er v-udskæring både i hals og på ryggen. Desuden er der et bånd man kan binde i nakken. Bred elastik over brystet.

Blank bluse med korte ærmer fra mama licious

Pris: 299,95 kr. hos Onefashion.dk

Smarte vente-jeans fra Queen Mum
Et par rigtig lækre jeans fra Queen Mum i blåsort denim med lidt stræk. Forlommer og forholdsvis diskrete baglommer med lyse stikninger. En klassisk model med plads til lårene. Meget lange! Elastisk stofstykke, der kan trækkes op om maven samt elastik i linningen.

Jeans fra Queen Mum

Pris: 649 kr. hos Purløg&Persille.dk

Blonde(amme)undertøj
Lækkert undertøj er en meget populær julegave fra mand-til-udkårne. Dette skal ikke ændre sig denne jul blot fordi du er gravid! Neden for viser jeg det dyreste undertøj, jeg har kunne opstøve til gravid!

Blonde venteundertøj fra Bella Materna

Smukt blondeundertøj fra BellaMaterna. Har “klik-åbning” forrest, ekstra indbygget strop i skålen til støtte, justerbare stropper samt lukning på ryggen med 4 sæt hægter for variabel størrelse.

Det er en bøjle-bh, og den er yderst åndbar og hurtigtørrende. Yderst af fineste importeret fransk blonde og inderst af første klasses italienske nylon/lycra, der absorberer kropsfugtigheden optimalt og som er blød mod huden. Bevarer formen. Kan også bruges, når man er gravid – og selv når man ikke er det.

Pris BH: 812 kr. og trusse 489 kr. hos Purløg&Persille.dk

Ammenatkjole fra HOTmilk
Sort, blank og med blonder. Ammenatkjole fra HOTmilik.

HOTmilk ammenatkjole

Pris: 599 kr. hos HOTmilk.dk

Økologisk kropspleje
Vi bliver jo hele tiden klogere på, hvad vores krop egentlig optager af parfume, hormoner og en masse dårlige ting via cremer osv. Så her vil jeg fokusere på et par økologiske plejeprodukter. Jeg er slet ikke 100% grøn selv (desværre), men derfor vil jeg gerne hylde lækre grønne produkter. Især til de som har to (eller flere!) hjerterytmer i kroppen.

Balm Balm – Ansigtsbalsam med rosenekstrakt
Denne lækre og fugtgivende ansigtsbalsam er 100 % økologisk og velegnet til alle hudtyper. Denne creme kan bruges til at fugte og nære din hud både dag og nat.

Økologisk ansigtscreme - Balm Balm

Pris: 125 kr. for 30 ml. hos Alun.dk

John Masters Blood Orange and Vanilla Body Milk
Kropscreme til alle hudtyper.
Blood Orange and Vanilla Body Milk er en luksuriøs, silkeblød og let fugtighedscreme.
Cremen er en delikat blanding af marietidsel, aloe vera, vanille og essentielle olier fra blodappelsin og cremen har en dejlig let duft. Den absorberes hurtigt af huden og er rig på næringsstoffer der genopbygger og blødgør din hud.
Fri for parabener.

John Master body milk

Pris: 208 kr. for 236 ml. hos TheGreenFacotory.dk, som har virkelig mange lækre produkter!

Afslappet sports-/hyggetøj fra ESPRIT
Jeg bliver til stadighed positivt overrasket over udvalget af ventetøj hos ESPRIT.dk (se under Maternity). Der er et stort udvalg til fornuftige priser. En masse såkaldt “pænt tøj”, men her har jeg alligevel valgt at fremhæve et sæt “blødt tøj”, som kan bruges både til sportsaktivitet eller afslapning.

Afslappet sæt fra ESPRIT

Sættet her fås i den viste grå eller i oliven grøn. Blusen koster 479 kr. og bukserne 449 kr. hos ESPRIT.dk

DVD – Yoga for gravide
Du behøver ikke at have dyrket yoga før. Hverken som ikke-gravid eller gravid, for at få glæde af denne DVD. Yoga er gode øvelser i udstrækning og afspænding.

YOGA for gravide

Yoga for gravide kan hjælpe dig af med de typiske gener som f.eks. ondt i lænden, kramper i benene og fordøjelsesproblemer.

Du smidiggør kroppen og opnår en indre ro og fornyet overskud.

Når du lærer at afspænde får du samtidig et redskab, du kan bruge under fødslen.

Pris: 199 kr. hos MamasLife.dk

DVD – Pilatas for gravide
Med “9Months” får du gode råd til graviditeten – og et Pilates træningsprogram specielt for gravide.

9Months - pilates for gravide

9Months – vejen til en sund graviditet”, er et supplement til hjemmesiden 9Months.dk, hvor den gravide får råd og vejledning i effektfulde pilates- & yogaøvelser, alternative behandlingsformer som zoneterapi og akupunktur, aromaterapiens mange muligheder og kostens store betydning for mor og barn.

Pris: 149 kr. hos DenIntelligenteKrop.dk

Pogga ammepude fra Anne Nowak
Selv om baby endnu ikke er født kan en ammepude sagtens tages i brug. Den er især god i lænden, når der skal slappes af i sofaen.

Pogga ammepude

Anne Nowak har kreeret denne lækre ammepude i økologisk bomuld, komforten omkring amningen er utrolig vigtig og denne ammepude er bare så behagelig.

Den er allergivenlig og let at vedligeholde. Puden er fyldt med Fossflakes, som adskiller sig fra meget andet fyld ved at være økotex standard, blødt og ektra holdbart.

Du kan vaske både pude og betræk, så ofte du vil.

Fås og i sort/hvid – med fisk i stedet for pingviner.

Pris: 498 kr. hos ZafirogZafari.dk

Flere gode gaveideer til gravid
Af andre gode gaveideer til den gravide kan jeg komme på følgende: pusletaske, ammetop, DVD’erne Sådan er mødre, bøger om baby, familieliv etc., f.eks. År 1 når I har fået barn, kæmpe graviditetspude, gavekort til 3D skanning, StrollerShopper eller måske bodypaint af den gravide mave?!

Skriv dit bud på en skøn gave til den gravide i kommentarfeltet neden for. Jeg er overbevist om, at din inspiration vil bliver tage imod med kyshånd i det ganske land!

| 2011-10-04T13:41:16+00:00 november 14th, 2008|Amning, Graviditet|

5 Comments

 1. BabyBusiness 26. november 2008 at 13:32 - Reply

  Ha, ha – hvor er det godt Henriette! Jeg vil gerne se den mand, der lader sig “overtale” til et barn (især det 3. barn) pga. morens lyst til at gå i smart ventetøj! 😉 Super!

  Lad mig høre, hvis det lykkes! 🙂

  Mange hilsner

  Anette

 2. Henriette 25. november 2008 at 21:38 - Reply

  Ej hvor ser det fedt ud det tøj….. jeg ønsker næsten at være gravid igen, men må nøjes med at se på mine 2 veninder der venter sig til hhv. feb og marts. Min lille trold fra feb ’08 og hans storebror fra april ’05 må vente lidt på en lille-xxxx. Faderen skal lige overtales hæ hæ…….

 3. BabyBusiness 16. november 2008 at 21:20 - Reply

  Ja, det er da skræmmende. Skidt for ESPRIT. De må vist have deres ekspedienter på et kursus i “kend din arbejdsplads – dit tøjmærke” – eller rent ud ad posen: mersalg! 😉

 4. Karen 16. november 2008 at 19:10 - Reply

  Sjovt at du lige skulle nævne Esprit for jeg var forleden inde og spørge på Købmagergade om de førte ventetøj og den kære ekspedient sagde “Nej det har vi ikke men der er sikkert en str. du kan passe” Ja tak nu er jeg kun 2 md henne men det er jo netop ikke et spørgsmål om str. men om pasform og det godt må være andet og mere elegant end joggingtøj (selvom det er skønt at have på derhjemme 😉 Men tænk, at hun ikke vidste at man kan få det på esprit.dk – Det ved jeg så nu så der bliver sendt ønskesedler ud 😉

 5. Trine 14. november 2008 at 14:40 - Reply

  Uhhh hvor ser det lækkert ud det hele !
  Gravid i 32. uge har jeg bare lyst til det hele !
  Balm balm cremen kan varmt anbefales, den har jeg haft før (I andre lande kan man også få en grøn som ser knap så feminin ud…)
  Undertøjet er desværre kun til at drømme om for mit vedkomne, men nøj hvor ser det dejligt ud !
  Tak for inspiration til ønskesedlen 🙂

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.