En damprenser er børnefamiliens bedste ven

Forsiden » Forside » babyudstyr » En damprenser er børnefamiliens bedste ven

En damprenser er børnefamiliens bedste ven

Denne artikel er sponsoreret af testmagasinet.dk og stovsugerland.dk og idenyt.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Har du børn, så ved du også alt om, at det kan være en uendelig og nærmest håbløs Sisyfos-opgave at holde hjemmet lige så rent, som du gerne vil have det.

Den daglige kamp for at holde bare et nogenlunde acceptabelt niveau på renligheden. Og dagen efter kan du så begynde forfra igen – og så har du bare konstant fornemmelsen af, at du aldrig når rigtigt i bund med rengøringen.

Dels har du ikke den fornødne tid, og dels er graden af tilsvining for høj. Børn er allevegne med deres fedtede fingre. De spilder og gylper mad og det, der er værre. Tøjet når ikke at blive vasket hurtigt nok, legetøjet er fedtet, møblerne er plettede og fedtede og bilen ligner noget, der er løgn.

Ovenikøbet så ved du jo, at børn skal udsættes for så få bakterier, som muligt. Der skal være pinligt rent omkring dem, og der skal være rent på borde samt på gulve og så videre.

Hvis du skal vinde den kamp, så kræver det et mirakel af en vis størrelse.

Og faktisk er den mirakuløse løsning på denne ulige kamp inden for rækkevidde! Det våben, som du skal have fat i, er intet mindre end et hverdagsmirakel. Med en damprenser i hånden kan du, lettere og mere effektivt, end nogensinde før, bekæmpe de bakterieangreb, som dit hjem dagligt er udsat for.

Derfor er damprenseren så effektiv

En damprenser arbejder, som navnet antyder, ved en temperatur på over 100 grader. Det vil sige, at bakterier så at sige bliver kogt væk og dermed uskadeliggjort. På den måde kan du være helt sikker på, at bakterier bliver angrebet effektivt.

Den kan tilmed arbejde på de fleste overflader. Det gælder både plane overflader som gulve, borde og andre møbler og andre overflader som: Sofaer, lænestole og lodrette flader. Med et handy mundstykke, som du kan manøvrere med én hånd, som visse modeller kommer med, kan du komme til så godt som alle vegne.

Dertil kommer, at du sparer både tid og energi i forhold til traditionel rengøring, for damprenseren vejer ikke ret meget. Du skåner dine hænder, for de skal ikke være i kontakt med varmt vand og sæbe eller kemikalier og din ryg, fordi du ikke behøver at arbejde i akavede stillinger.

Resultatet af alle disse mange fordele er, at de voksne ikke bliver frustrerede over konstant at skulle bruge tid på at gøre rent, uden at det rigtigt bliver godt nok, er, at der bliver tid og overskud til at gøre noget, der er både sjovere og hyggeligere. Det vil glæde alle i familien.

Du kan se nogle udvalgte modeller af damprensere her, og blive overbevist om, at du her har svaret på alle dine rengøringsbønner. Er det ikke nok for dig, så kan du også tage et kig på damprensere her.

Gevinsterne ved at bruge en damprenser

Forestil dig, at dine daglige rengøringsopgaver dels bliver meget lettere, dels meget hurtigere og ikke mindst meget mere grundigt udført.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er sandt. For med en damprenser skal du bruge mindre tid, mindre knofedt og færre ærgrelser. Og den helt store sidegevinst er jo så, at jeres hjem bliver markant mere rent, og det højner den hygiejniske standard markant.

Det giver et strålende hjem, glade og tilfredse forældre, der får tid til at foretage sig noget, der er mere hyggeligt end at gøre rent – og ikke mindst et sundere hjem for dig og ungerne.

En ekstra bonus ved en damprenser er, at den slet ikke bruger nogen form for rengøringsmidler. Altså efterlader den ingen sæbe- eller kemikalierester. Det er til stor gavn for både miljøet og for din familie. Især ungerne har godt af at slippe for disse skrappe og skadelige midler. En damprenser er det bæredygtige våben i kampen mod bakterier.

Synes du også, at livet er for kort til at gøre rent fra morgen til aften, så er det da helt skønt at vide, at det slet ikke er nødvendigt, og at du kan have et skinnende rent hjem alligevel.

Det mest fleksible rengøringsapparat

Du kan simpelthen trække din damprenser med rundt i hele hjemmet, og den vil efterlade det rum for rum mere effektivt rent end den hvide tornado.

I køkkenet, hvor hygiejnen er yderst vigtig for familiens sundhed, kommer den bogstavelig talt rundt i alle kroge. På badeværelset er den lige så uovertruffen i sin grundighed. Den er så fleksibel, at den kan komme rundt i alle krinkelkroge og i både håndvask, badekar, bruseniche og toiletkumme.

På børneværelset kan den også tage den helt store tur, så selv legoklodserne bliver sterile. Alle møbler, inklusive senge, sofaer og sækkepuder bliver dampet så rene, at du kan lægge din baby i dem.

Også uundværlig til rengøring af bilen

Når du så har været hele huset rundt, så kan du jo lige snuppe en omgang ude i bilen. Her kan den også rense hele molevitten -både på de hårde og på de bløde overflader. Det er nærmest magisk, som din bil kommer til at fremstå efter sådan en omgang.

Tænk bare for en kortere stund at se din bil ligne noget andet end en dårlig udgave af en børnefamiliedagligstue. Og når først du når i bund med rensningen, så tager det ikke nær så lang tid næste gang.

Brug din damprenser i dit hjem og i din bil med en vis rutine, og du vil snart opleve en større tilfredshed med din renlighedsstandard og dit tidsforbrug i forhold til rengøring. Det er ren win-win hele vejen rundt.

Elsk din damprenser

Skal dit børnefamiliehjem stadig se godt og rent ud – og rent faktisk være rent – så sæt dig ind i de modeller af en damprenser, som blev linket til længere oppe i teksten, og forbered dig på, at du ved at anskaffe dig dette ultimative våben imod bakterier i hjemme og i bilen vil komme til at blive en ændring i dit liv af de virkelige mærkbare – på den absolut gode måde. Og så husk det der med, at du slipper for at anvende skadelige kemikalier og sæber i dit hjem. Til stor gavn for både dig selv, miljøet, husdyrene og ikke mindst dine børn. What´s not to like?

Hvis du vil vide endnu mere om damprensere og hvad de helt konkret kan gøre for dig, kan du læse denne artikel fra Idenyt.dk.

| 2017-11-08T11:49:33+00:00 november 8th, 2017|babyudstyr|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.