En mor ser alt! Også på bagsædet…

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Autostole » En mor ser alt! Også på bagsædet…

En mor ser alt! Også på bagsædet…

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og tojbamsen.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Her er sådant et babyudstyrsprodukt, som jeg i den grad er ambivalent med. Et spejl, som kan monteres på bagsædet, så du i bilens bakspejl kan holde øje med din baby, der sidder intetanende på bagsædet. Åh – lad nu den stakkels baby få lidt fred!

Spejl til bagsædet, så du kan se, hvad baby har gang i!

Og på den anden side; jeg kan snildt huske, hvordan jeg var ved at dreje kroppen af led (under kørsel!) for nu at se om min førstefødte guldklump sad OK med sin nakke, var faldet i søvn, glad?, ked af det?, havde tabt sutten osv. osv.

Men ja, så snart hun var så stor (et par måneder), at jeg ikke frygtede, at hun stoppede med at trække vejret, fordi hendes nakke knækkede i autostolen (!) – syntes hun havde det med at hænge forover, selv om hun var godt og korrekt fastspændt – så var jeg glad, når bare hun ikke græd. Og græd hun, jamen så måtte jeg jo holde ind til siden, for at give hende en sut. Eller køre videre hjem i skrig og skrål!

Uanset hvad du mener om dette “sikkerhedsspejl”, så kan det købes hos Tøjbamsen.dk for 199 kr.

Babyspejl

| 2008-11-14T16:28:47+00:00 november 14th, 2008|Autostole, Babyudstyr, Sikkerhed, Transport|

One Comment

  1. Camilla Esfelt 13. april 2009 at 20:25 - Reply

    Jeg har et, og synes det er dejligt at have mulighed for at se om mit barn har det godt. Han sidder i en bagudvendt, der gerne skulle holde flere år, og han får da lov til at spise en riskiks eller andet engang imellem, og så er det en tryghed for mig at se at han har det godt, og ikke er ved at blive kvalt.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.