Er der baby på vej så er det måske tid til mere robust interiør

Forsiden » Forside » Guides baby og babyudstyr » Guide » Er der baby på vej så er det måske tid til mere robust interiør

Er der baby på vej så er det måske tid til mere robust interiør

Denne artikel er sponsoreret

At være gravid er en pragtfuld tid. Det er en tid med mange nye ting – og en tid til forandringer. Du har sikkert allerede tænkt på, hvilket babytøj du skal købe, og hvordan børneværelset skal indrettes. Hvis du allerede ved, om det bliver en dreng eller en pige, ja så er de kommende bedsteforældre sikkert også godt i gang med at lave nyt babytøj. Der sker mange nye ting, så det kan være svært at holde hoved og hale i det hele. Derfor vil vi i denne artikel give et bud på nogle af de ting i hjemmet, som du højst sandsynligt ikke har tænkt på.

Robust, elastisk og miljøvenligt

Når du/I er i lykkelige omstændigheder, så skal huset oftest ‘endevendes’ for at finde ting, der skal udskiftes, indkøbes eller smides ud. Hvad kan baby tåle? Ja det er et centralt spørgsmål, som mange nye forældre spørger sig selv. Er der giftige stoffer i børnenes dyner og puder? Kan det være farligt at drikke af plastikkopper? Vi lever (heldigvis) i en tid, hvor der er et større og større fokus på sundhed og på miljøvenlige alternativer. Vi vil i denne artikel fremhæve vigtigheden at have nogle praktiske, miljøvenlige og drikkevenlige glas til både de små børn og til de glade forældre. Der er kommet et nyt glas ud på markedet, som er ekstremt robust. Navnet er Zalto. Denne glasproducent laver nogle utrolig stabile, elastiske og robuste vandglas, som både kan være til gavn for børn og voksne. Zalto vandglasset er tilmed lavet af blyfrit krystal, hvilket betyder, at der er mange sundhedsskadelige stoffer, som børnene ikke får ind i kroppen. Det handler om at passe så godt på de små størrelser som muligt og sikre, at børnene ikke får skadelige stoffer.


Spis med kniv og gaffel – og ingen porcelæns
tallerkener

Ligeledes er et vigtigt område at have for øje: Tallerkener og bestik. Børn skal have det bedste. Det er der ingen tvivl om, men du skal stadig tænke over, at det skal være robust. Porcelænstallerkener er højst sandsynligt ikke den bedste løsning, mens børnene er ganske små. Nej, du kan i stedet få nogle plastiktallerkener fri af kemikalier, som er særdeles anvendelige til børnene. Vi kender sikkert alle situationen, hvor barnet synes, at tallerkenen passer bedst på gulvet – og der er plastik altså lidt mere praktisk. Bestik er endvidere en vigtig investering – og sørg nu for så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre at lære børnene, at der skal spises med bestil. At spise med fingrene er en ulækker og dårlig vane. Sørg for at bestikket ikke er for skarpt, og at det er et miljøvenligt materiale.


Gør hjemmet sikkert og giv de bedste omgivelser

Så snart barnet begynder selv at kunne bevæge sig lidt rundt, ja så er det vigtigt, at du ‘afsikrer’ huset, så børnene ikke så nemt kan komme til skade. Bløde kanter på borde og stole er en intelligent installation i huset.

Og husk så, nyd det! Forbered jer så godt som muligt. Og så sørg for at I giver barnet de rette omgivelser. Det gælder både ‘fysisk interiør’ og en masse nærvær, kærlighed og tryghed til jeres lille nye baby.

By | 2017-04-07T04:36:08+00:00 april 7th, 2017|Guide|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.