Få udendørs træning og motion med PushyMums.dk

Forsiden » Forside » Sundhed » Få udendørs træning og motion med PushyMums.dk

Få udendørs træning og motion med PushyMums.dk

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og pushymums.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og ses.dk og aok.dk og amager-strand.dk og ses.dk og ses.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er forår, og du er på barsel. Du har alle muligheder for at komme i god form i selskab med din baby og andre mødre, der er friske på motion i den fri natur. PushyMums.dk er en nyudviklet udendørs motionsform, for mødre med barnvogn/klapvogn, som er meget populær i bl.a. London. Nu er turen kommet til København!

Fra d. 21. april 2009 er der PushyMums.dk i de københavnske parker og ved Amager Strandpark.

Også for far og gravide
PushyMums.dk er en effektiv træning, hvor alle kan være med – uanset kondition og alder på medbragte barn. Trods navnet PushyMums kan gravide og fædre også sagtens deltage i undervisningen.

Her på BabyBusiness.dk kan du vinde 10-turs klippekort til PushyMums.dk
Se nederst på siden hvordan.

[Vinderne er udtrukket pr. 6. april 2009 – se hvem her]

Selvfølgelig skal PushyMums til Danmark
Sådan tænkte Lise Brøndum Andersen, da hun sommeren 2008 flyttede til København med mand og lille datter efter en årrække i udlandet.

PushyMums.dk logo

En PushyMums træning på 60 minutter består af tempofyldt powerwalk med barnevogn, øvelser for konditionen, styrkeøvelser for mave-, ryg- og skuldermuskulaturen og ikke mindst bækkenbunden. Det hele er med til at give en flot holdning samt nye kræfter og energi.

”Jeg fik øje på de grupper af mødre, som i rask tempo, og udstyret med barne- eller klapvogn, motionerede i Londons parker. En instruktør førte gruppen rundt i parken med indlagte stop, hvor der blev udført stående øvelser,” fortæller Lise Brøndum Andersen, indehaver og instruktør hos PushyMums.dk.

“Vi boede i London, da vores datter Emma blev født. I London findes ikke formaliserede mødregrupper, og det var heller ikke let for mig at komme af sted til et fitness center eller lignende indendørs motion, fordi Emma hurtigt blev urolig. Derimod nød hun gåture i sin barnevogn. Så PushyMums blev et kæmpe hit for mig. Her fik jeg både motion og socialt samvær – med en glad baby,” fortæller Lise Brøndum Andersen.

Glad baby på tur

Først København – og så øvrige Danmark
PushyMums træningen vil foregå i de københavnske parker og ved Amager Strandpark i København.

”Jeg glæder mig til at møde de københavnske mødre og fædre i det grønne,” siger Lise Brøndum Andersen, der på sigt meget gerne vil udbrede PushyMums.dk til hele Danmark. “Det er ikke kun københavnerne, der skal have glæde af PushyMums.dk, men det er jo nærliggende at starte der, hvor jeg selv bor,” siger Lise Brøndum Andersen – en iværksætter med ambitioner.

Motion uden udstyr
Du skal ikke bruge dyrt udstyr eller finde en barnepige for at kunne deltage i en PushyMums undervisning. Du medbringer blot din baby i barnevognen. PushyMums.dk instruktøren har motionselastikker med, som uddeles ved stående øvelser.

Elastikker til PushyMums.dk

“Der findes rigtig mange aktiviteter for mødre på barsel, som f.eks. babyrytmik, babysvømning og babysang – alle aktiviteter med baby i centrum. Hos PushyMums.dk sætter vi fokus på, at mor får rørt sig, frisk luft og samtidig hyggeligt samvær. Og det er også til babys store fornøjelse!,” understreger Lise Brøndum Andersen.

Indpisker og godt selskab
Er det ikke bare selv at trille en tur med barnevognen? Hvorfor have en instruktør til at føre an? Fordi det gør en forskel! De fleste mennesker presser ikke sig selv mere end højst nødvendigt, og derfor er det let at blive hjemme i sofaen med sin baby.

Al erfaring viser, at en indpisker og et fællesskab har positiv effekt, både når det gælder motion og tryghed ved moderrollen. Deltagerne i PushyMums har alle muligheder for at tale baby og udveksle erfaringer. Det er der rig mulighed for. Det skal være sjovt og hyggeligt at komme i form!

Dårligt vejr er et spørgsmål om holdning
Vejret er lige for alle, og PushyMums gennemfører træningen uanset vind og vejr. Så der er aldrig en undskyldning for ikke at dukke op.

Amager Strandpark

Her er PushyMums.dk på banen

Søndermarken (Frederiksberg, Vesterbro, Valby, Vanløse)
Fælledparken (Østerbro og Nørrebro)
Amager Strandpark
Charlottenlund Slotshave
Bernstorff Parken

Valgfrie træningssteder
Du kan selvfølgelig tilmelde lige nøjagtig det hold som du har lyst til. En dag kan du have lyst til Fælledparken – næste træning foretrækker du måske skal være ved vandet på Amager? Du bestemmer selv!

PushyMums starter op i april. Første hold er tirsdag d. 21. april kl. 10.00 i Søndermarken.

Mor og barn i park

Sådan bliver du en PushyMum!
Tilmeld dig på www.pushymums.dk, hvor du også tilmelder dig træningstider.

Mere information
Læs meget mere på www.pushymums.dk
Lise Brøndum Andersen – indehaver og instruktør
Tlf.: 2619 9553
info@pushymums.dk

PushyMums.dk logo

Vind 10-turs kort til PushyMums.dk
Skriv en kommentar til dette indlæg – skriv hvad der lige falder dig ind, og så er du med i lodtrækningen om et 10-turs kort til PushyMums.dk. Jeg har 3 stk. kort til uddeling, og der trækkes lod blandt kommentarerne neden for mandag d. 6. april. Vinderne offentliggøres i BabyBusiness Nyhedsbrev.

[Vinderne er udtrukket pr. 6. april 2009 – se hvem her]
| 2017-06-18T08:00:34+00:00 marts 29th, 2009|Sundhed|

33 Comments

 1. Kristina 20. august 2009 at 23:28 - Reply

  Pushymums starter op i Hillerød 2. september (juhuu endelig i nordsjælland!) – hver onsdag fra kl.13-14, håber at se mange flere mødre på holdet 🙂

 2. Mette 3. april 2009 at 16:49 - Reply

  Super ide!!

  Meldte mig straks til. Syntes det har været svært at finde aktiviteter for os mødre hvor vores guldklumper også kan være med, så da jeg så dette vidste at det må være noget for os.

 3. Fladnumse 2. april 2009 at 19:32 - Reply

  Jeg har så flad numse og vil så gerne have lidt af den tilbage (troede aldrig jeg skulle sige det) Men selv om jeg går dagligt med min barnevogn, synes jeg ikke at det hjælper og min lille prinsesse kan bare ikke ligge stille, så jeg kan få noget ud af træning i fitness center -derfor er PushyMums helt genialt for mig -VI SES!!!

 4. Maria 2. april 2009 at 10:05 - Reply

  Jeg har tidligere læst om mødrene i London, som motionerede i det grønne med barnevognen ved deres side, og syntes det var en super god ide. Det rare er, at man bare tager afsted, som hvis man alligevel skulle ud at trille med barnevognen. Da jeg tidligere læste om fænomenet var min første tanke, at det måtte også kunne lade sig gøre i nærheden af mig. Så er det helt fantastisk at få informationen serveret. Tænker det vil være en fin start oven på en stille periode op til barsel med sygemelding – jeg er så rastløs :0)

 5. PushyMums v/Lise 1. april 2009 at 20:52 - Reply

  Kære alle,

  Jeg vil gerne sige jer alle mange tak for de positive ord samt den enorme opbakning, som PushyMums’ opstart her i Danmark har fået.

  Første hold tirsdag d. 21. april i Søndermarken er allerede mere eller mindre fuld-booket. Så skynd jer at tilmelde jer på http://www.pushymums.dk, hvis I vil have én af de sidste pladser, eller meld jer på et af de andre hold i nærheden.

  Jeg kan her på BabyBusiness afsløre, at der på hvert hold i opstartsugen bliver holdt lodtrækning om lækre gaver til både mor og baby.
  Så glæd jer!

  Jeg glæder mig i hvert fald til at møde jer alle ude i parkerne.
  Vi ses – Lise

  PS – Bliv ven med PushyMums på Facebook – og “mød” dine træningskammerater allerede før første træningstime. Husk også at tippe en veninde eller mødregruppe!

 6. Gro 1. april 2009 at 20:33 - Reply

  Det lyder da som en fantastisk idé – og skønt med lidt udendørstræning med andre mødre, det lyder da helt sikkert som noget der bliver et hit. Vil meget gerne prøve det:-)

 7. Pernille 1. april 2009 at 19:27 - Reply

  Alletiders idé! Det glæder jeg mig til at prøve.
  Jeg vil straks sige det videre til resten i mødregruppen.

 8. Marie 1. april 2009 at 15:03 - Reply

  Jeg har endnu ikke født (4 uger igen), men glæder mig til at komme ud og lufte barnevognen når foråret for alvor sætter ind.
  Jeg har kigget rundt omkring på nettet efter “motionerende mødregrupper”, så det hele ikke ender i kaffe og hjemmebagte kanelsnegle. Så det her er jo en oplagt mulighed.
  Jeg glæder mig.

 9. Charlotte 1. april 2009 at 12:20 - Reply

  Hvor fedt. Og jeg som troede, at jeg skulle vandre parkerne tynde alene, når jeg føder til maj.
  Har allerede tilmeldt mig og glæder mig.

 10. Randi 1. april 2009 at 09:59 - Reply

  Super-idé :)). Håber Århus står for tur næste gang …

 11. Linda 31. marts 2009 at 22:20 - Reply

  Super ide, jeg glæder mig allerede – vi ses i Søndermarken:)

 12. love-ida 31. marts 2009 at 21:09 - Reply

  Super fed idé. Go pushy mums!
  mh Sanne

 13. Karen 31. marts 2009 at 15:49 - Reply

  Hvilken supe ide – jeg er SÅ dårlig til at sidde stille og ikke se nogen mennesker, så det er absolut noget, jeg skal være med til, når jeg skal på barsel….tror også min kæreste vil synes det er godt, atjeg kommer ud:)

 14. Nanna 31. marts 2009 at 14:17 - Reply

  Det lyder da som en helt igennem fantastisk idé. Jeg går tit lange ture med barnevognen, så hvorfor ikke få lidt ekstra motion og øvelser oveni, og så kan kæresten ovenikøbet gå med nogle gange! Og det er altid dejligt at møde andre mødre i denne barselstid.

 15. Marie 31. marts 2009 at 13:08 - Reply

  Vil bare lige sige at Lise fra PushyMums nu vil undersøge om det kan lade sig gøre at oprette et hold i Utterslev mose. Hvis nogen skulle være interesserede, kan de evt. skrive til hende, så hun kan se om der er et behov…

 16. Trine J 31. marts 2009 at 12:51 - Reply

  Det lyder som en super fantastisk idé. Er ikke så god til det der med at se smart ud i et fitness center med lilletrolden utilfreds hængende på armen. Så en rask gåtur ude i det fri er langt at foretrække for os. Og så er det jo en perfekt mulighed for at møde ligesindede og snakke baby, barsel og…bare almindelig snak som ikke inkludere pludrelyde og babysprog. 🙂
  Glæder mig allerede!

 17. Karina 31. marts 2009 at 12:09 - Reply

  Sikke en fed ide. Jeg elsker at gå lange ture, men hvis det samtidig kan kombineres med motion, natur og godt selskab – så skal det absolut prøves. Glæder mig til at komme igang.

 18. Anna 31. marts 2009 at 10:52 - Reply

  Super idé, det vil jeg glæde mig til. Har termin 29. juli, og efterhånden som maven vokser bliver løbeturene mere og mere uoverskuelige. Så lidt sensommer trænning lyder skønt. Jeg bor lige ved Søndermarken, så det bliver bare at trille derned.

 19. Lisa 31. marts 2009 at 09:44 - Reply

  Lyder rigtig godt! Glæder mig til det kommer til andre byer. Bor i Aalborg og her er da også fine parker til sådan et formål 🙂

 20. Gitte O. 31. marts 2009 at 08:58 - Reply

  Ejj, hvor fedt!! Nu glæder jeg mig bare endnu mere til min barsel (start 12. juni)! Som den første og eneste gravide i venindekredsen savner jeg virkelig at bonde med andre vordende mødre, så I kan regne med mig – jeg glæder mig allerede til at møde alle jer andre pushy mums og samtidig få spændstig buns igen 🙂

 21. Anja 31. marts 2009 at 08:22 - Reply

  Super idé. Min familie og jeg så et hold Pushy Mums i Central Park, New York, for et par år siden. Det virkede enormt “amerikansk”, så dengang grinede vi lidt af det. Men nu – med babyankomst om et par uger, et års barsel forude og træningssted rundt om hjørnet – ja så skal det da bestemt overvejes.

 22. Stine W 31. marts 2009 at 07:58 - Reply

  Jeg vil i gang!!!! NU!!!!

  Jeg har først termin d. 9 maj, men med lidt held er jeg klar til at trille omkring 1. juli – lige i tide til at nyde den danske sommer og få min krop tilbage – jeg tror den savner mig lige så meget, som jeg savner den!

  Grundet flytning fra Fyn til Kbh har jeg ikke lige haft tid til at være gravid på den gode måde med fødselsforberedelse mm, og jeg synes det lyder som en oplagt mulighed for at møde andre new-mums, som man kan udveksle erfaringer med/få tips af – så jeg er helt sikkert solgt. Jeg SKAL bare i gang!

 23. Ditte 31. marts 2009 at 07:46 - Reply

  Fedt!! Endelig en træningsform som er overkommelig i pris og nem at udføre.
  Har allerede tilmeldt mig og er sikker på det bliver en stor succes – så er det væk med graviditetsfedtet og frem med musklerne igen 🙂

 24. Frk forår 31. marts 2009 at 07:37 - Reply

  Endelig! Min engelske veninde har fortalt om det, og glæder mig til det starter op i København. Held og lykke – og vi ses derude.

 25. pia terp 31. marts 2009 at 06:12 - Reply

  minder da om FOF’s tilbud med: Mamma-tons med barnevogn

 26. Rikke Alapetite 30. marts 2009 at 23:44 - Reply

  Spændende og godt initiativ. Det bliver sjovt at prøve

  Hvordan mon det vil blive modtaget af de andre parkbrugere, at der kommer sådan en hel flok barnevogne stormende? Det er ikke alle der er lige begejstrede for at skulle vige for en barnevogn, men det bliver nok svært for dem at holde på sin ret til at være den, der ikke skal vige, hvis der pludselig kommer ti af slagsen 😉

 27. Mette 30. marts 2009 at 14:20 - Reply

  Super ide…er gravid os skal på barsel fra slut juni…så det ville helt sikkert være noget jeg kunne finde på at deltage i.

 28. Marie 30. marts 2009 at 13:50 - Reply

  Super god idé – tror bestemt, det vil være noget for mig, når jeg en gang kan bevæge mig igen (har bækkensmerter…)
  Da jeg bor lige ved Utterslev mose, kunne det jo også være oplagt at starte et hold op der på et tidspunkt – vil prøve at foreslå det til Pushymums.dk…
  Gad vide hvordan man bliver instruktør, så kunne man jo selv starte op herude… Man kan forhåbentlig undgå at tage helt til London?!

 29. Camilla 30. marts 2009 at 08:33 - Reply

  Det glæder jeg mig til at prøve!
  Forhåbentligt kan det få mavemusklerne til at mødes igen på midten, hvor de hører til;-)

 30. Lea Kirstine Frederikke Mommer Hjorth 30. marts 2009 at 07:02 - Reply

  Hvor er det bare genialt 🙂 Der skal altså nogle spændende initiativer til, for at få os mødre op af sofaen, hvor vi ellers hygger os ganske udemærket med afsnit nr. 1627 af BH 90210 og en stor skål popcorn fra mikroen.
  Nej pjat, jeg er da begyndt at løbe igen, men som PushyMums også skriver så er det ikke rigtig let med en barnevogn. En babyjogger har aldrig været mig, men speedwalking med en barnevogn, det er et hit.

  Selvom jeg bor et stykke fra København, så skal det helt klart prøves. Min søs bor i Kbh. og er gravid, så lad os bare komme i sving sammen 🙂

  Håber jeg vinder.

 31. Jeanne 29. marts 2009 at 19:15 - Reply

  Jeg springer lodtrækningen over, da jeg (desværre) ikke er i målgruppen. Dvs… motionen kunne jeg sagtens bruge, men jeg er ikke på orlov længere og har derfor ikke fri på træningstidspunkterne.

  Jeg skulle dog ikke være sen til at melde mig, hvis der en dag bliver oprettet weekend-hold (F.eks. i den skønne Sorgenfri Slotspark med Mølleåen i Lyngby 🙂 ).

  Jeg kommer nemlig ikke af sted til nogen form for træning nu. Det kan skyldes mange ting (planlægning, dovenskab, prioritering af sparsom fritid osv.), men jeg er sikker på, at det ville gøre en verden til forskel, hvis jeg kunen tage min datter med i klapvognen.

  Held og lykke, Lise. Og god fornøjelse til PushyMums.

 32. Miss Blue Eyes 29. marts 2009 at 13:16 - Reply

  Uh, det lyder lige som noget for mig! Frygter nemlig at den kommende søn ikke har tålmodighed til at ligge stille i træningscenteret, og savner såååå meget min “gamle” krop. Så glæder mig til at komme ud og i gang :o)

 33. Claudia 29. marts 2009 at 12:42 - Reply

  Det er super fed idé og mulighed for at komme i form og møde andre uden for ens netværk.

  Håber det bliver en success og der kommer grupper rundt i hele landet.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.