Filihood: Barnets unikke online univers – en app opfundet af seje Dorte Sejthen

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » Filihood: Barnets unikke online univers – en app opfundet af seje Dorte Sejthen

Filihood: Barnets unikke online univers – en app opfundet af seje Dorte Sejthen

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og filihood.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Billeder af dine børn spredt over forskellige platforme. Sjove ting dine børn har sagt, som du bare ikke har fået skrevet ned, og nu ikke kan huske? Eller hvad med denne: En masse tomme sider i din Barnets Bog eller tegninger lagt væk i en kasse, for aldrig at blive set på igen?

Der findes et sted til ALLE minderne om dine børns opvækst. Billeder, tegninger, citater, skoleopgaver osv. samlet ét sted. I et lukket netværk hvor DU som forælder bestemmer, hvem der må være med, bidrage, kommentere og like?

Filihood logo

Det hedder Filihood. Det er skabt for at bringe familier tættere sammen, i et trygt og nærværende socialt netværk. Hent app’en gratis lige her. Både til iphone og android. Opfundet af danske Dorte Sejthen, og du må læse her alt det, som hun skulle igennem… inden en happy ending! Eventyret fortsætter!

Dorthe Damgaard Sejthen
Iværksætteren bag Filihood Dorthe Damgaard Sejthen

Dorte fortæller historien bag Filihood
Med Filihood kan du gemme, dele og genopleve de mest dyrebare øjeblikke i dine børns liv. Det er klar til brug og helt gratis!

Ideen til Filihood
Ideen til Filihood kom for 3 år siden, da jeg en aften fandt nogle billeder af min søn Simon på computeren. De lå fuldstændig umotiveret i en forkert mappe. Det prikkede til min dårlige samvittighed over, at jeg ikke have fået lavet et mere organiseret system til dem. Den dårlige samvittighed bragte tankerne op på vores 1.sal i huset, hvor Simons “Barnets Bog” stod i et skab og samlede støv… Jeg havde ikke fået skrevet et ord i den siden jeg begyndte at arbejde, da han var 10 måneder. I samme skab stod der en IKEA opbevaringskasse med alle hans mange mange fine tegninger. De bliver gemt, men ikke rigtig kigget på igen.

Filihood app barnets bog online

I reolen ved siden af hvor jeg sad, stod der en lille notesbog. På forreste side står der: “Simon says” Den rummer mange af de ufatteligt sjove ting han har sagt gennem tiden. Den er helt tyndslidt, fordi Simon synes det er det sjoveste i verden at sidde og læse op af den. Desværre er den også mangelfuld, for den har jo ikke altid været ved hånden, når han sagde noget sjovt. Man tror man kan huske det, men det kan man bare ikke.

Alt det tilsammen fik mig til at tænke: Der må da være et sted online, hvor man kan samle ALLE minderne fra børnenes opvækst. Så jeg ledte… og ledte… men fandt ikke rigtig noget der kunne det hele. Det jeg fandt var enten kun til billeder eller også var det bøvlet og krævende at komme i gang med. Ergo gik jeg selv i gang!

barnets bog online Filihood

Filihood app barnets bog

Udvikling i proces
Det har været en helt afsindig spændende, krævende og udfordrende periode at udvikle, finansiere og lancere Filihood. Hvis man vidste på forhånd, hvad man går ind til, når man starter virksomhed, så tror jeg faktisk de færreste havde mod på det.

Jeg har ledelseserfaring, men at være (fuldtids) direktør og lede et team af IT-udviklere, eksterne konsulenter og andre er en boldgade for sig selv. Alle kasketter sidder på mit hoved. Jeg er både marketing, PR, salg, HR, produktudvikling, direktion, bestyrelsesmedlem, økonomiansvarlig osv. Alt var nyt og mange mange fejl blev begået, og det har kostet os dyrt både i kroner og tid. MEN. Vi har kæmpet os igennem, og Lillejuleaften d. 23. december 2014 kunne man endelig finde Filihood i App Store.

Filihood app menu

Vi lancerede officielt i februar 2015 ved et stort Fastelavnsevent, som vi havde lavet for ca. 700 børn og deres forældre. Filihood kom til Android i starten af maj 2015, og vi videreudvikler og forbedrer løbende til begge platforme.

Glade forældre og bedsteforældre
Vi har knapt 4000 brugere og der kommer dagligt flere til. Responsen er fantastisk, og de mails jeg får fra glade forældre og bedsteforældre gør det det hele værd! I går fik jeg denne besked. Det varmer så helt fantastisk og giver fornyet energi til at fortsætte:

Kære Dorte

Vi er rigtig glade for filihood i vores familie. Både min mand og jeg opdater jævnligt så bedsteforældre og vores søskende kan følge med i vores pigers liv. Det er en super app som er utrolig brugervenlig, så selv min mor med en hjerneskade, efter en blodprop, kan bruge den.

Og vi håber I gentager den forrygende succes det var med fastelavn 😊

God sommer
Lærke Christine

Fremtiden er lys
Vi har har store visioner for Filihood. Vi har en mission: Vi vil bringe familier tættere sammen – ikke bare danske familier, men familier verden over. Vi vil gerne være medvirkende til, at familier ikke bare kan mindes sjove stunder i børnenes opvækst, men også at de får mere kvalitet og tid i hverdagen, bliver hjulpet på vej, når de skal vælge sikre, sunde og brugbare ting i deres dagligdag.

Vi har derfor løbende blog- og Facebookindlæg + guides inde i app’en, der har til formål at agere inspirator og hjælper til netop det.

Fra Danmark til det store udland
I efteråret 2015 breder vi Filihood ud over landets grænser. Vi vil sideløbende udvikle på Filihood, og har et HAV af udvidelser på vej. Det bliver fantastisk spændende. Lige så spændende bliver det, at jeg skal være mor igen til august. Til en lille pige.

Dorte_Gravid

Business og baby
Så fremtiden byder på lidt af hvert. Internationalisering af Filihood OG en lillesøster. Filihood er også mit barn – mit digitale hjertebarn. Jeg er helt sikkert ikke den første, der skal prøve at jonglere at drive virksomhed og amme samtidig. Jeg glæder mig og tager udfordringen op.

barnets bog online

Familie for fremtiden
Filihood er mere end blot en Barnets Bog. Den er, som jeg nævnte tidligere et univers rundt om familien, der tjener til det formål at bringe familierne tættere sammen. Min drøm er, at en masse forældre kommer til at stå på børnenes konfirmationsdag, med en printet komplet bog fra Filihood, med alle minderne, og siger til deres barn: “Her min skat, her er dit liv de sidste 14 år – nu er Filihood din, og du kan fortsætte den og med tiden lave en bog til dine børn”.

Jeg håber familier vil samles om skærmen, og over åre blive ved med at tage Filihood frem, og grine og mindes de sjove øjeblikke, tegningerne, de første skole-stile med masser af stavefejl og sjove formuleringer. Filihood er genoplevelse mere end det er sikring – sidstnævnte er implicit, førstnævnte er kernen.

Download Filihood gratis her og nu!

Dorte og Simon
Dorte med sin søn Simon – ham der inddirekte gav hende ideen til Filihood!

Fakta
Baggrund: Grundlægger af og direktør i Filihood ApS
Oprindeligt kreativt uddannet som Mediegrafiker på Medie- & Kommunikationsskolen i Aarhus
Tidligere job som Private Label Design Manager, Marketingchef og senest som selvstændig med eget marketingbureau.
Bopæl: Aarhus
Børn: Mor til Simon på 11 år og gravid i 8. måned
Civilstand: Kærester med Claus på 44 år, Ingeniør/projektleder
Filihood: Lanceret debember 2014.
Udgivet til iOS og Android.
P.t. knap 4.000 brugere.
Sprog: Dansk, Engelsk, Fransk (snart Spansk og Tysk)

| 2017-06-18T07:24:40+00:00 juli 17th, 2015|Apps|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.