3 hits til tasken: Fleksibel ferie med baby

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Babyudstyr » 3 hits til tasken: Fleksibel ferie med baby

3 hits til tasken: Fleksibel ferie med baby

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og sacokids.dk og babybusiness.dk og sacokids.dk og lillebi.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Dette blogindlæg er sponsoreret – se dine muligheder for annoncering her!

Mange synes, at ferie med baby er frygteligt besværligt. For sikke et udstyrsstykke, og er det ikke bare nemmere at blive i hverdagens rytme. For alle? Sådan behøver det ikke at være. Afstikkere fra hverdagen giver de fleste rigtig god energi! Der findes babyudstyr, der vitterlig gør babylivet nemmere. Her får du tre bud på gode produkter, der gør det nemmere at have helt små babyer med på rejsen (som ikke behøver være længere væk end en udflugt til park, skov eller strand – eller familiebesøg!).

iiamo go – sutteflasken der selv varmer mælken til 37 grader på 4 sekunder
iiamo go er en supersmart sutteflaske, der ved hjælp af en lille udskiftelig varmepatron, kan opvarme flaskens indhold til 37 grader. Genialt når du er på farten, og ikke lige har adgang til elkedel eller mikroovn. F.eks. i fly, tog, færge – i parken, ved stranden – ja over alt!

iiamo go

iiamo go sutteflaske med pink patron, der varmer indholdet i flasken til perfekte 37 grader.

Sutteflaske som drikkedunk
Er din baby for stor til sutteflaske, så kan toppen skiftes ud, så flasken er en drikkedunk frem for sutteflaske.
Læs meget mere om iiamo produkterne her!

iiamo drink

iiamo drink

Brother Max Mælkepulver dispensersæt
Smart mælkepulver dispenser både til udflugter og hverdag. Ofte kan det være besværligt at skulle dosere mælkepulveret til en flaske uden at spilde. Denne mælkepulver-dispenser fra engelske Brother Max er et must-have. En smart rumfordeler sikrer, at du kan dosere op til tre portioner, så du har rigeligt med mælk med til dagens ture. Brother Max har desuden udstyret dispenseren med en tragt på siden, som giver dig mulighed for en præcis dosering, da tragten kan nå helt ned i flasken – uanset model!

Denne dispenser fra Brother Max gør det nemt og yderst bekvemt at skulle forberede et måltid til denne lille på meget kort tid. Hav blot en sutteflaske med tempereret vand klar, og så kan du hurtigt dosere mælkepulveret fra dispenseren i flasken som rystes, hvorefter maden er klar – nemt og godt.

Den er naturligvis som alt andet fra Brother Max 100% fri for BPA, parfume og andre skadelige stoffer.

Brother Max Mælkepulver dispensersæt

Her finder du forhandlere af Brother Max produkter.

Brother Max Easy Hold Weaning Bowl Set
”Easy-Hold Snack Pot Bowl” er hel klart en lille vinder i hjemmet. Skålen har et blødt, fleksibelt åben låg, som sikrer, at indholdet ikke ryger ud. Låget skal ikke tages af for at få indholdet ud. De små bløde flager gør det nemt at sætte hånden ned i skålen og kontrolleret føre indholdet ud.

skål med snack lågskål
Låget er “snack sikkert” – så en lille barnehånd kan nå snacks uden at alt vælter ud, hvis skålen vendes på hovedet/falder ned fra bord/bilsæde.

Her finder du forhandlere af Brother Max produkter.

Flere skønne blogindlæg om ferie med baby
Sommerferie med baby? Ja tak! (rejsebeskrivelse om ferie til Portugal med baby)
Charterferie med børn – erfaringer og gode råd
Flyvetur med baby? – 5 gode råd
Badeble til baby: fantastisk til svømmehal og badeferie

| 2017-06-18T07:32:12+00:00 juni 24th, 2013|Babyudstyr, Familieferie|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.