Flyrejser med klapvogn og barnevogn

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Transport » Flyrejser med klapvogn og barnevogn

Flyrejser med klapvogn og barnevogn

Denne artikel er sponsoreret af airshells.com og babybusiness.dk og og
Alle links markeret med orange er sponsoreret

[ad]
At flyve på ferie med mindre børn giver altid den udfordring, at man er afhængig af at medbringe barnevogn og/eller klapvogn. Et mareridt, da der er 99% sandsynlighed for, at køretøjet næppe er intakt, når flyets hjul rammer landingsbanen…

En læser af BabyBusiness har gjort mig opmærksom på www.airshells.com. Og sikke et herligt foretagende! De udlejer “hard boxes”, som du kan pakke din klapvogn eller barnvogn (eller cykel, golfbag etc.) ned i så transporten kan foregå uden skader.

Robust taske fra www.airshells.com - beskytter barnevogn, klapvogn etc.

Airshells.com samarbejder med lufthavnene i København, Aalborg og Billund. Her kan du afhente din “airshell”. Læs mere på Airshells.com.

Det koster 200 kr. at leje en airshell til sin klapvogn i en uge. De penge er givet rigtig godt ud, når alternativet hurtigt kan blive en smadret klapvogn!

Historien bag

Airshells er startet i juli 2005 med henblik på at fremstille en solid og holdbar flightcase til optimal beskyttelse af klap-/combivogne under flytransport.

Airshells har endvidere i 2006 udviklet en meget solid og robust taske, også i samarbejde med flightcase specialister til brug for klapvogn-/barnevogn-/tvillingklapvogn. Denne taske kan ikke måles med andre emner inden for beskyttelse da den er unik og særdeles meget beskyttende.

Ideen er opstået efter vi af erfaring ved, at mange har prøvet at stå med en ødelagt klap-/barnevogn. Derfor gik vi i gang med at undersøge markedet for beskyttelse til klap- og barnevogne og fandt ud af, at der indtil vi kom, kun fandtes plastikposer og meget tynde tasker der kun beskytter mod skidt og snavs.

Kilde: Airshells.com

| 2009-03-03T14:24:14+00:00 september 6th, 2007|Transport|

4 Comments

 1. Iris 30. august 2012 at 15:19 - Reply

  Hejsa

  Det er ikke helt rigtigt at de har “hard boxes”. De har tasker. Rigtig nok er det bedre en ingen ting, men slet ikke lige så godt som de giver udtryk for. Vores klapvogn var i hvert faldt stadig lidt ødelagt efter rejsen, men hvem ved? Den kunne have været endnu mere ødelagt hvis det ikke var for tasken?? Jeg havde forventet en hård box, lige som et slags kuffert, men var meget skuffet.

 2. Ditte 23. september 2009 at 14:45 - Reply

  Altså vi har lige været på Sicilien med vores Emmaljunga klapvogn, som jo også er ret stor. Jeg tror sagtens den kan være i Airshell – vi havde i hvert fald ingen problemer med pladsen i klapvognskassen. Men kom i god tid, for det kan godt tage lidt tid at få det hele pakket ned.

  Rigtig god ferie

  Ditte

 3. Christina 22. september 2009 at 19:11 - Reply

  Hej
  Vi skal til Spanien med vores datter (på knapt 5 mdr.) og har behov for, at medbringe vores barnevogn. Jeg fandt frem til airshells via. sas (som vi skal flyve med)

  Det jeg vil høre er om der er nogen der har erfaring med om en odderbarne vogn med standard stel og sports overdel kan være i kassen?

  mvh Christina

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.