Førstehjælp på mobilen – download uundværlig app

Forsiden » Forside » Familieliv » Apps » Førstehjælp på mobilen – download uundværlig app

Førstehjælp på mobilen – download uundværlig app

Denne artikel er sponsoreret af www1.codan.dk og babybusiness.dk og youtube.com og 112app.dk og youtube.com og babybusiness.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Det er enhvers forældres skræk, at ens barn kommer til skade eller pludselig får noget galt i halsen, som blokerer luftvejen. Kan du – og hvis ikke du er i nærheden – kan andre af de tilstedeværende så yde førstehjælp?

Når uheldet er ude
Kun hver fjerde dansker har taget et førstehjælps kursus inden for de sidste 2 år. Og når uheldet er ude, er der altså ikke tid til at slå spørgsmål op på nettet.

Codan har en app til Iphone som kan hjælpe dig på vej. Den kan ikke erstatte et rigtig førstehjælps kursus, men den kan give dit gode råd og vejledning, så du er lidt bedre rustet til en fremtidig uheldig situation.

mobiliphoneførstehjælp

App’en indeholder blandt andet en quiz om førstehjælp, interaktivt træningsprogram til hjertemassage og kunstigt åndedrat samt informationer omkring sygdom og ulykker, særligt til børn.

Hent og læs mere om Codans app her. (Kun til Iphone)

Endnu en uundværlig app: 112
Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater af sted. På den måde kan du få hjælp hurtigere. Det kan i sidste ende redde menneskeliv.

112 app’en er gratis. Både til iPhone og Android. Læs mere og få genvej til download her!

Se mere i filmen nedenfor.

Relaterede blogindlæg
Læs gæstebloggers Monicas tanker om førstehjælp og tilliden til andre som passer dit barn: Barsel slutter og hverdagen venter – uden mors kontrol og førstehjælp

| 2017-06-18T07:30:53+00:00 august 21st, 2013|Apps, Digitalt|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.