Fondantkager erstatter kagemanden til børnefesten

Forsiden » Forside » Sundhed » Børnemad » Fondantkager erstatter kagemanden til børnefesten

Fondantkager erstatter kagemanden til børnefesten

Denne artikel er sponsoreret af fondant.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

De fleste af os husker tilbage på barneårene og de mange fødselsdagsfejringer med klassekammerater, venner og familie. Menuen stod som regel på kagemand, rød sodavand og masser af usundt slik. Den cocktail er ikke gangbar i dagens Danmark, hvis man vil være med på trenden. Det nye sort hedder fondant!

Allerede i babystadiet er børnene en god anledning til at samles. Der er utrolig mange hyggelige anledninger til at stikke hovederne sammen, både før og efter fødslen. Babyer er et skønt samtaleemne, og der er rig mulighed for at udveksle erfaringer med både børn, fødsel og udstyr til børnene.

Babyshower, venindekomsammen og fondantkager

Som set så mange gange før med andre amerikanske traditioner, er det nu det såkaldte babyshower-fænomen, der så småt ved at indtage Danmark. Og det er faktisk en rigtig hyggelig og sjov idé.

Som regel skal den vordende mor kun lægge hus til eller møde op, mens veninderne står for at planlægge og arrangere. Ikke overraskende er det baby-temaet, der er i fokus, og fondant-kager er perfekte til formålet.

Fondanten er jo kendetegnet ved optimal form- og farvbarhed, så de fleste kan med et minimum af køkkentække fremtrylle flotte kager eller cupcakes i lyseblå eller lyserøde nuancer. Normalt er fondant og tilbehør ikke helt billigt, men på nettet kan man få det hele til meget favorable priser.

Fondant til børnefødselsdage

Som allerede nævnt i indledningen, er kagemanden på vej ud i kulden, når det gælder børnefødselsdage. Trenden kalder på originalitet og nytænkning, og det må gerne være sundt. Vi ser masser af grøntsags-stave og frugtjuice, men lidt sødt skal der også være plads til, og det er her fondanten kommer ind.

Med fondant kan man uden de helt store bageevner kreere fantastisk flotte og kreative kager, som kan gøre enhver børnefødselsdag fuldendt. Uanset om fødselaren er til fodbold eller prinsesser, kan temaet følges op af en passende fondant-kage.

Fondanten kan også sagtens være centrum for dagen, i stedet for skattejagter og blindebuk. Lad børnene bruge dagen i køkkenet, og lav en stor portion cupcakes, hvor hver enkelt barn lader fantasien få frit løb.

| 2016-03-01T11:47:40+00:00 marts 1st, 2016|Børnemad, Kreativ|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.