Frem med hæklenålene!

Forsiden » Forside » Gæsteindlæg » Frem med hæklenålene!

Frem med hæklenålene!

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og ravelry.com og babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og loehmann.dk og hendesverden.dk og pinterest.com og media-cache0.pinterest.com og pinterest.com og pinterest.com og pinterest.com og bit.ly og babybusiness.dk og garnstudio.dk og http og etsy.me og bit.ly
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Vil du have en TOP afstressende hobby og samtidig lave skønne ting til dine kære små, så er det NU du skal igang! Om man vil lære at hækle eller strikke eller måske begge dele, så er her et par gode links og tricks. Personligt er jeg ikke kommet til strikkepindene endnu, men jeg VED at jeg skal lære det på et eller andet tidspunkt! Her hækles ivrigt, til trods for at jeg stadig er nybegynder, det er bare SÅ hyggeligt, og jeg håber at DU også har lyst til at prøve!

Hækl selv babyudstyr – F.eks. de skønneste futsko til baby til efterår og vinter – nemmere end du tror! (Billede via thebrasshalo.com – find lignende opskrift her).

Jeg kan overhoved ikke huske hvorfor, men for lang tid siden fik jeg lyst til, at lære at hækle en blomst. Efter en tur på biblioteket for at låne en hæklebog for nybegyndere, gik jeg ned til den lokale ”garn-pusher” og købte hæklenål og garn – Jeg fik beskeden om at sådan en blomst var altså svær at lave. Og garn-mutter hun fik sgu ret, en blomst lignede det bestemt ikke!!! Det ser ellers enormt nemt ud i de små videoer man ser på nettet!

Luftmaske

Fastmaske

Stangmaske

Tricket er, kære kommende hæklende (eller strikkende) mor, at træde et skridt tilbage og lære hver enkel maske at kende som sin bedste ven. Luftmasker, stangmasker, dobbeltstangmasker osv. Og pludelig kan man slet ikke stoppe! Bamser, nusseklude, babykjoler, rangler og tæpper – der er så mange muligheder! (Du finder en god guide til de mest basale masketyper hér, hos loehmann.dk eller i Hendes Verdens hækleskole).

 

Der er SÅ mange fine ting man kan hækle. En helt særlig teknik er amigurumi – en fast hækleteknik, man bruger til skønne dyr og dukker á la ovenstående billede. Få mere inspiration på JuniorBusiness’ Pinterest board “Amigurumi“.

Gaver
Det er så fedt at kunne give en personlig gave til dem du holder af – især når der er født en ny lille baby i familien, så er det skønt at kunne aflevere et tæppe eller bamse som er hjemmegjort. Det er bestemt en af mine ynglingsgaver at modtage OG give!

Nem inspiration
Jeg anbefaler bogen ”Lær at hækle” for at komme i gang og bliver inspireret til hvad en hæklenål kan bruges til!

Men så snart du har styr på de forskellige masker, SÅ er der masser af muligheder for at lave fantastiske ting til din baby.

Jeg har selv brugt bogen ”Babyhæklet” – og hvem kan stå for den charmør på forsiden? Bemærk den skønne djævlehue som de fleste får strikket til deres mindste!

3 lette trin
Jeg vil anbefale dig 3 steder at gå hen:
1. Biblioteket: Riv en time ud af kalenderen og gransk alle de skønne bøger om hæklerier og strikkerier!
2. Afsted til din garnbutik og få det rigtige garn og pinde/nåle
3. Besøg min yndlingsside: www.garnstudio.dk og gå i krig!

Ps: Pas på – det smitter
– vi har selv holdt hækledag i mødregruppen! Og jeg skal hilse og sige at de blev glade for de små hilsner på deres pladser ved bordet!

Skrevet af Bettina Harboe, skribent hos BabyBusiness

Se iøvrigt flere opskrifter på skønne futsko hér på Etsy.com, eller på Ravelry.com

| 2017-06-18T07:41:40+00:00 august 27th, 2012|Gæsteindlæg, Kreativ|

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.