Gaia & Ko pusletasker i skind og satin

Forsiden » Forside » Babyudstyr » Pusletaske » Gaia & Ko pusletasker i skind og satin

Gaia & Ko pusletasker i skind og satin

Denne artikel er sponsoreret af babybusiness.dk og babybusiness.dk og babybusiness.dk og lillebi.dk og filabel.dk og lirumlarumleg.dk og gaiaogko.dk
Alle links markeret med orange er sponsoreret

Der er kommet nye pusletasker fra Gaia & Ko. I nye materialer og nye farver. Så vidt jeg kan se er selve taskens form den samme, meget populære, som Gaia & Ko har anvendt et stykke tid. Pusletasken fås i gul i nappa og i lilla eller brun nylon satin. Afgjort 70’er stil!

Nappa pusletaske

Pusletaske i satin

Pusletaske i brun satin

Priser og forhandlere
Pusletasken i gul nappa koster 999 kr. og i lilla eller brun satin koster 699 kr.

Gaia & Ko fås mange steder. Bl.a. LilleBi.dk, Filabel.dk og LirumLarumLeg.dk

Hvor er taskerne hos Gaia & Ko?
Besøg Gaia & Kos hjemmeside, hvor jeg IKKE kan se de nyeste pusletasker. Måske kan jeg ikke se skoven for bare træer… Men en produkthjemmeside skal altid være opdateret med de nyeste varer. Det er jo selve udstillingsvinduet!

[ad]

| 2009-07-23T23:45:56+00:00 juli 16th, 2009|Pusletaske|

One Comment

  1. Randi Glensbo 16. juli 2009 at 08:30 - Reply

    Hold op, hvor er de tasker smarte. Der er virkelig sket noget på den front. Til mine to ældste drenge havde jeg slet ingen decideret pusletaske – det fandtes vist slet ikke dengang. Til den yngste(i 86)havde jeg sådan en tyk vatteret sag med bambushanke. Selve tasken blev bredt ud til pusleunderlag. Tasken var hvid med små blå futtog. I forhold til de smarte tasker i indlægget her var min taske noget kikset, men dengang var jeg rigtig glad for den. Den fungerede efter hensigten, og var ok for sin tid.

Leave A Comment

Giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.